capitosinora
Veoma poznat
- Poruka
- 13.613
Huti lansirali rakete „Palestina 2“ na Tel Aviv u zajedničkom iranskom napadu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И то је врло забрињавајући знак за Ајатолу.
Теократе су током година направиле себи много задртих непријатеља
Ne znam politicku situaciju u Pakistanu,da li su na vlasti sluge americke?Znam da su im ubili anti americkog kandidataUmješa li se NATO to znači da će krenuti na potpuno uništenje Irana što povlači za sobom nuklearni napad Pakistana na Izrael kojeg se smatra odgovornim za sve.
NATO više nema tu moć da uništi nekog važnog igrača na svjetskoj političkoj sceni a da i sam ne rizikuje svjetski rat.
Ništa više nije kao što je bilo, obje strane su se homogenizovale poprilično.
Vrlo je teško probiti se tim dronovima do okupirane Palestine pored toliko prepreka.Koliko sam video još uvek ne koriste ni Šahide. A imaju ih desetine hiljada.
A što ne i ozbiljnu akciju Rusije sada već potpisano sstrateškog saveznika Irana?da li ce USA, dopustiti poraz ili neprihvatljive gubitke Izraela...za sada nema reakcije NATO snaga...da ne bude ovo samo kuvanje, pred ozbiljniju reakciju Amerikanaca
НАДреализму, пре би се рекло
Pakistan je prvenstveno kineski uguz, sa Amerima su "dobri",radi Indije.Ne znam politicku situaciju u Pakistanu,da li su na vlasti sluge americke?Znam da su im ubili anti americkog kandidata
Rusi mogu da im jave, npr imate 24h da se sklonite iz tel aviva i posle samo da poravnaju.A što ne i ozbiljnu akciju Rusije kao sada potpisano sstrateškog saveznika Irana?
Истина је то у нашем случајуSeti se da je Milošević pao POSLE bombardovanja a ne za vreme istog
Ne sumnjam ja da je opozicija u Iranu snažna i brojna ali ne verujem u prevrate dok je zemlja u ratu.
Uostalom, sutra da nas neko napadne nešto nisam baš siguran da bi to značilo Vučićev kraj
Ove hipersonične su toliko precizne i razorne da nuklearke i ne trebaju.
Precizan udar na tačkaste ciljeve sa takvom penetracijom da okruženje ostane čitavo ali zgrada ili objekt gdje su mete je pretvoren u prah i pepeo. Niko u njemu nije ostao živ.
Brajo to je drugo lokacija, imaju dvije loakcije za obogaćivanje urana, Fordow i Natanz.
Izrael sprema odmazdu: "Građani Teherana će platiti cenu"
https://direktno.rs/vesti/svet/615097/izrael-odmazda-iran.html
Тихи, како ти нађеш ова поређења?a sad cupas dlake sa sisa od muke
Hagerc ti se uneredio od strahaНАДреализму, пре би се рекло
To bi bilo i najbolje.Pakistan prijeti da će baciti nuklearnu bombu na Izrael.
Ovde je problem što nitko ne piše,koliko je Izrael skladišta balističkih i krstarećih razbucao, kao i samih lansera...
Slazem se 100%To bi bilo i najbolje.
хегсет![]()
Израелски министар безбедности Бен-Гвир рекао је да ће национална полиција прогонити оне који снимају иранске балистичке нападе на Израел.
Такође је рекао да ће влада размотрити ограничавање извештавања међународне штампе о иранским балистичким ракетним нападима.![]()