Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 64 66,0%
  • Иран

glasova: 33 34,0%

• Ukupno glasova
    97
И то је врло забрињавајући знак за Ајатолу.
Теократе су током година направиле себи много задртих непријатеља

Seti se da je Milošević pao POSLE bombardovanja a ne za vreme istog

Ne sumnjam ja da je opozicija u Iranu snažna i brojna ali ne verujem u prevrate dok je zemlja u ratu.

Uostalom, sutra da nas neko napadne nešto nisam baš siguran da bi to značilo Vučićev kraj

Umješa li se NATO to znači da će krenuti na potpuno uništenje Irana što povlači za sobom nuklearni napad Pakistana na Izrael kojeg se smatra odgovornim za sve.

NATO više nema tu moć da uništi nekog važnog igrača na svjetskoj političkoj sceni a da i sam ne rizikuje svjetski rat.
Ništa više nije kao što je bilo, obje strane su se homogenizovale poprilično.
Ne znam politicku situaciju u Pakistanu,da li su na vlasti sluge americke?Znam da su im ubili anti americkog kandidata

Koliko sam video još uvek ne koriste ni Šahide. A imaju ih desetine hiljada.
Vrlo je teško probiti se tim dronovima do okupirane Palestine pored toliko prepreka.

Realno, hipersonično oružje je najjači adut kojeg imaju.

Ukoliko se jevrejski proksiji sa Zapada ukljuce, onda dronovi i jednostavnije rakete mogu da rokaju po brodovima i bazama.

da li ce USA, dopustiti poraz ili neprihvatljive gubitke Izraela...za sada nema reakcije NATO snaga...da ne bude ovo samo kuvanje, pred ozbiljniju reakciju Amerikanaca
A što ne i ozbiljnu akciju Rusije sada već potpisano sstrateškog saveznika Irana?

Seti se da je Milošević pao POSLE bombardovanja a ne za vreme istog

Ne sumnjam ja da je opozicija u Iranu snažna i brojna ali ne verujem u prevrate dok je zemlja u ratu.

Uostalom, sutra da nas neko napadne nešto nisam baš siguran da bi to značilo Vučićev kraj
Истина је то у нашем случају
Ипак, ово је Блиски/Средњи Исток.
Њихова динамика није баш упоредива са нашом.
Велики градови су тамо стециште опозиције, а они хоће да устану и да се шибају.
Шта остаје теократском режиму, поготову сад кад му скидају важне људе?
Не могу отићи у герилу, кад им скоче градови.
А сукоб још увек траје. При чему, већ првих дана, ирански режим трпи тешке ударе, а ми смо и након 77 дана изашли неокрњени, како војском, тако и режимом.

Ove hipersonične su toliko precizne i razorne da nuklearke i ne trebaju.
Precizan udar na tačkaste ciljeve sa takvom penetracijom da okruženje ostane čitavo ali zgrada ili objekt gdje su mete je pretvoren u prah i pepeo. Niko u njemu nije ostao živ.

Veruj mi da sam razmišljao na isti način

Decenije rada na razvoju nuklearki, desetine utrošenih milijardi.

Za to vreme i za te pare može se napraviti par desetina hiljada hipersoničnih monstruma i imaš oružje kojim možeš uništiti bilo kog protivnika bez da se on išta tu pita.

Rat u Ukrajini je promenio filozofiju ratovanja, ovaj rat nastavlja u tom smeru

Ostao je samo još jedan veliki relikt prošlosti da se reši a to su nosači aviona.
Kada prvi bude poslat na dno sa 2-3 hipersonična projektila završiće se i ta priča.

Predsednik Irana održao žestok govor, poslao niz poruka: "Mi nismo agresori i ne bojimo se nikakve sile"​

yeah_sure_jon_hamm.gif

:tambalamba:
Израелски министар безбедности Бен-Гвир рекао је да ће национална полиција прогонити оне који снимају иранске балистичке нападе на Израел.

Такође је рекао да ће влада размотрити ограничавање извештавања међународне штампе о иранским балистичким ракетним нападима. 😂

:tambalamba:
Израелски министар безбедности Бен-Гвир рекао је да ће национална полиција прогонити оне који снимају иранске балистичке нападе на Израел.

Такође је рекао да ће влада размотрити ограничавање извештавања међународне штампе о иранским балистичким ракетним нападима. 😂
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Back