Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 65 65,7%
  • Иран

glasova: 34 34,3%

• Ukupno glasova
    99
Пристижу и дронови ... биће дуал...
54хј756јк786к8к87к.png

Џихадисти, или не, подржавали су материјано и људством Бошњакистанце противу Срба деведесетих.
Опет неупућеност, Јудео-масонерија није исто што и Јевреји. У тој безбожној братији било је и има чак и Срба.

П.С. Чак и Иранаца.
Čemu ovakve rasprave? Stvar je jasna kao dan. Nek se sad malo biju međusobno.
13828FAE-5956-4B56-BDD8-DC620DC961A2.jpeg

@Muad'Dib, @Brđanin

Čemu ovakve rasprave? Stvar je jasna kao dan. Nek se sad malo biju međusobno.
Pogledajte prilog 1742599

@Muad'Dib, @Brđanin
Алергичан сам на антијеврејску пропаганду. Траје вековима и изазавала је дехуманизацију једног расељеног народа, народа без државне организације и могућности одбране. Вековна дехуманизација довела је до неколико погрома над Јеврејима и на крају и до холокауста у ДСР-у.
Количина лажи изречених у тим пропагандама превазилази исте које су измишљали о нама деведесетих.

Ako je tebi ovo Ok, onda ništa

Pri čemu UK i Francuska i nisu neki formalni saveznici Izraela a Rusija i Iran jesu, koliko je meni poznato
Учествује ли Иран у Украјини? Не. Зашто би Руси отежавали сопствени положај без потребе?
Ако Ирану зафали које средство сигуран сам да ће им Руси омогућити као што је Иран њима у случају са дроновима.

Не сагледаваш ситуацију како треба. Југославија је наоружавала Арафата и све околне исламске државе, нормално да ће је Јевреји партиципирати
као претњу и радити на њеном неутралисању. На који начин су нам забили тај нож? Озбиљно питам, било је прегршт забијача ножева па ми Јевреји промакоше.

Jugoslavija da, pod jednim Hrvatom tacnije jevrejom JBP.

Na koji nacin? Na nacin da je svaka medijska kuca imala Srbe kao "lose momke". Medijska propaganda.

To ih hebavaju Palestinci, vidiš koliko su im jadna kola.
Хебе ко стигне, опет им фали блок града - а иде још.
Боље да телефонирају вр' комаданту још ујутру - д'умири Иран.
х564х76ј7856к856879л.png

Опет неупућеност, Јудео-масонерија није исто што и Јевреји. У тој безбожној братији било је и има чак и Срба.

П.С. Чак и Иранаца.

Jeste, ja sam neupucen :)

Хебе ко стигне, опет им фали блок града - а иде још.
Боље да телефонирају вр' комаданту још ујутру - д'умири Иран.
Pogledajte prilog 1742601
Medved ume da zaigra ispred svačijih vrata.

Алергичан сам на антијеврејску пропаганду. Траје вековима и изазавала је дехуманизацију једног расељеног народа, народа без државне организације и могућности одбране. Вековна дехуманизација довела је до неколико погрома над Јеврејима и на крају и до холокауста у ДСР-у.
Количина лажи изречених у тим пропагандама превазилази исте које су измишљали о нама деведесетих.

A ko je tacno to izmisljao? ;)

Back