Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 65 65,7%
  • Иран

glasova: 34 34,3%

• Ukupno glasova
    99
kakav snimak

tri projektila udaraju očigledno na istu metu

Istovremeno tri ispaljene PVO rakete šetaju uzaludno i neobavezno.
Ova PVO posada nije baš pazila na praktičnoj obuci
Kakva PVO kad one b/g imaju specijalne motore za ubrzavanje pred sam udar. Još non-stop idu u cik-cak, pa nek radar “prati cilj.”

Учествује ли Иран у Украјини? Не. Зашто би Руси отежавали сопствени положај без потребе?
Ако Ирану зафали које средство сигуран сам да ће им Руси омогућити као што је Иран њима у случају са дроновима.

Učestvuje li neka zemlja direktno na strani Ukrajine, ne učestvuje

Ukoliko se UK i Francuska direktno uključe na strani Izraela to bi predstavljalo tačku kada bi i Rusija i Kina morala direktno da reaguju odnosno pre toga, da najave šta će uraditi.

To pod uslovom da imaju nameru da ih neko ozbiljno shvati kao saveznike

Jeste, ja sam neupucen :)
Zahebite, nek se biju kad su rešili.

Još jednom - a sad nek i jedni i drugi traže vojnu pomoć od “BiH”…
FE7D5085-69FB-4B63-943F-2C1B0B5AA6CD.jpeg

Jugoslavija da, pod jednim Hrvatom tacnije jevrejom JBP.

Na koji nacin? Na nacin da je svaka medijska kuca imala Srbe kao "lose momke". Medijska propaganda.
Зашто ту пропаганду приписујеш Јеврејима? Подсети се ко су људи који су изговарали најгрђе реченице о нама.

Учествује ли Иран у Украјини? Не. Зашто би Руси отежавали сопствени положај без потребе?
Ако Ирану зафали које средство сигуран сам да ће им Руси омогућити као што је Иран њима у случају са дроновима.
Opremanje Irana ozbiljnim raketama bi i te kako razvuklo Zapad na više frontova.

Зашто ту пропаганду приписујеш Јеврејима? Подсети се ко су људи који су изговарали најгрђе реченице о нама.
Da ne širimo diskusiju, Jevreji koji žive na Zapadu su devedesetih rat protiv Srba izgleda videli kao neku mogućnost za appeasement sa islamizmom, a i sa Nemcima.

To što otvoreno podržavam Izrael ne znači da sam dužan da aplaudiram svakoj Bibijevoj gluposti.

Jeste, ja sam neupucen :)
По подебљаном доказујеш да јеси. Јудео-масонерија је само назив, због кабалистичке доктрине а у Европу су је донели крсташи Темплари.
Они сигурно нису Јевреји. Наравно да међу том злом братијом има и Јевреја као и злица из свих народа света.

zasad vidim da gori samo ruska zemlja ukrajina i da ima raseljenih jadnih ljudi na milione...

zeleti zlo je lose, to je deo onoga sta nije u nasem pravoslavnom bicu jer mi oprastamo skoro svakome.

stice ce njih karma ne brini,suvise su oni mladi,usa mislim, tek dva veka i koliko da bi tek tako pukli i nestali u paklu jeloustona. izrael nisu cionisti, to je jedan zanimljiv i jako talentovan narod, necu da kazem bogougodan jer u boga mnogi od njih ne veruju, ali smo sa njima poprilicno bliski. cionisti su nesto sasvim drugo. to je njihov otpad, kao ovaj radikalni sljam kome je jedino zadovoljstvo i smisao da gura malog coveka u patnju i drzi u strahu.
Ma ti sad i o humanizmima?

Да се нисмо чврсто држали одбране Југославије, која се како већ рекох, отворено ставила на страну њихових неприајатеља верујем да би ствари биле другачије. Све што нам се дешавало је последица издаје великог дела нашег народа у ДСР-у и пожњели смо оно што смо посејали.
Nismo mi: Broz i Nemačka.

Да се нисмо чврсто држали одбране Југославије, која се како већ рекох, отворено ставила на страну њихових неприајатеља верујем да би ствари биле другачије. Све што нам се дешавало је последица издаје великог дела нашег народа у ДСР-у и пожњели смо оно што смо посејали.
Devedesetih nije bilo drugog izlaza: Danke Deutschland je priznala republjike da bi stavila EU pred izbor, oni ili Srbi.

Zasto da ne? Ko tacno kontrolise zapadne medije? Sudanci?

како нису Војска?
А рат за Троју,па термопилски Кланац кад супобедили Леониду,па ратови са Грцима...ха?
где су јевреји били тада?
Прали ноге тамошњем Фараону :D
nisu bre nigde ni postojali.
nigde ama bas nigde ni u kom obliku da se i pise o njima, IRAK- BABILON , 1985 godine , posetio , setao po prvoj asfaltiranoj ulici, iskopane , zidovi saslikama , tablete i nigde nema osta o jevrejima,
poseta najstarijoj skoli , madresa, i nigde nema ista o njima,
EGIPAT, nema nista ali zato u pismima uklesanim u kamenima imamo i na grckom kao i egipatskom pismu , koji i je desifrovan 1956 god.
U svim starim mapama , prikazano i je Palestina ....

Da ne širimo diskusiju, Jevreji koji žive na Zapadu su devedesetih rat protiv Srba izgleda videli kao neku mogućnost za appeasement sa islamizmom, a i sa Nemcima.
vama sns jedino da otvorimo glave i saznamo sta je u njima
To što otvoreno podržavam Izrael ne znači da sam dužan da aplaudiram svakoj Bibijevoj gluposti.
njega jahve nagoni koji je obecao da ce im dati sve te okolne narode u ruke, da ih odelju, a to znaci da ce muje da nahebu generalno,a ne samo shie koje ce da pojedu kao predjelo

Не сагледаваш ситуацију како треба. Југославија је наоружавала Арафата и све околне исламске државе, нормално да ће је Јевреји партиципирати
као претњу и радити на њеном неутралисању. На који начин су нам забили тај нож? Озбиљно питам, било је прегршт забијача ножева па ми Јевреји промакоше.
Промакоше ти Бернар Леви, Мадлен Олбрајт, Весли Кларк, и многи други, сви редом осведочени србомрсци и припадници племена?

A ko je tacno to izmisljao? ;)
Ватикан пре свих, прогоњени су и држани у гетоима пре свега у римокатоличким земљама.
Хитлерова Немачка је ватиканска испостава, под плаштом борбе против Јудео-Масонерије анихилирали су обичан народ који није имао везе са њом.
Прво што су урадили по заузећу Београда похапсили су све масоне до којих су дошли, међу њима велики број Срба.
Краљ Александар био је масон и о томе је писао владика Николај Велимировић.

Učestvuje li neka zemlja direktno na strani Ukrajine, ne učestvuje

Ukoliko se UK i Francuska direktno uključe na strani Izraela to bi predstavljalo tačku kada bi i Rusija i Kina morala direktno da reaguju odnosno pre toga, da najave šta će uraditi.

To pod uslovom da imaju nameru da ih neko ozbiljno shvati kao saveznike
Ако се укључе. Ја прочитах да се Русија већ изјаснила по том питању.

Ok ispravljam se, bili su, pre 2000+ godina:D
a sta bi ti rekao da je Iran od 1980 , punih deset goina odolevao napadima Iraka , koja je tada imala potporu zapada , usranaca i da su im i bojne otrove dali i da Irak nista nije mogao.nemojmo zaboraviti daim je nourazanje bilo usranaca F$ a da nisu imali delova , kao i drugo...

Промакоше ти Бернар Леви, Мадлен Олбрајт, Весли Кларк, и многи други, сви редом осведочени србомрсци и припадници племена?
nemamo mi nikakvog interesa ni kapaciteta protiv "plemena", ali jahvu treba prozvati, bar ja mislim
da bibi ne veruje da im je jahve dao amalika, on se ne bi hvalio sa njim usred operacije u gazi! pa i sada oni garantopvano misle da ih jahve.lehova/jhvh vodi u pobedu i da satru svog starog neprijatelja, samo trebamo pazljivije da tarzimo, i nacicemo kako se oni pozivaju na PISMO

Back