aleksije radicevic
Poznat
- Poruka
- 9.905
Bata Vlado, kako da znam kude je ta Apokalipsa? Je l' u Izreal ili u Iran?

N'umem da pročitam ova arapska slova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bata Vlado, kako da znam kude je ta Apokalipsa? Je l' u Izreal ili u Iran?
Još jednom, mrtvi ljudi ne mogu da obavljaju dužnosti, a ni on, kao i prethodni šefovi Šin Bet više nikada neće boti viđen u javnosti.Tihi i ekipa
Jel neko terao Bibija? Nek se sad malo biju.
Apokalipsa i u teheranu i tel avivuBata Vlado, kako da znam kude je ta Apokalipsa? Je l' u Izreal ili u Iran?
N'umem da pročitam ova arapska slova.
Џихадисти, или не, подржавали су материјано и људством Бошњакистанце противу Срба деведесетих.
Čemu ovakve rasprave? Stvar je jasna kao dan. Nek se sad malo biju međusobno.Опет неупућеност, Јудео-масонерија није исто што и Јевреји. У тој безбожној братији било је и има чак и Срба.
П.С. Чак и Иранаца.
Pa kako to kad kolega @GeorgeV kaže da sve ide po planu? Poneti kokice i popeti se na neku visoku ogradu sa finim pogledom.
To ih hebavaju Palestinci, vidiš koliko su im jadna kola.
Алергичан сам на антијеврејску пропаганду. Траје вековима и изазавала је дехуманизацију једног расељеног народа, народа без државне организације и могућности одбране. Вековна дехуманизација довела је до неколико погрома над Јеврејима и на крају и до холокауста у ДСР-у.Čemu ovakve rasprave? Stvar je jasna kao dan. Nek se sad malo biju međusobno.
Pogledajte prilog 1742599
@Muad'Dib, @Brđanin
Учествује ли Иран у Украјини? Не. Зашто би Руси отежавали сопствени положај без потребе?Ako je tebi ovo Ok, onda ništa
Pri čemu UK i Francuska i nisu neki formalni saveznici Izraela a Rusija i Iran jesu, koliko je meni poznato
Не сагледаваш ситуацију како треба. Југославија је наоружавала Арафата и све околне исламске државе, нормално да ће је Јевреји партиципирати
као претњу и радити на њеном неутралисању. На који начин су нам забили тај нож? Озбиљно питам, било је прегршт забијача ножева па ми Јевреји промакоше.
Хебе ко стигне, опет им фали блок града - а иде још.To ih hebavaju Palestinci, vidiš koliko su im jadna kola.
Опет неупућеност, Јудео-масонерија није исто што и Јевреји. У тој безбожној братији било је и има чак и Срба.
П.С. Чак и Иранаца.
Medved ume da zaigra ispred svačijih vrata.Хебе ко стигне, опет им фали блок града - а иде још.
Боље да телефонирају вр' комаданту још ујутру - д'умири Иран.
Pogledajte prilog 1742601
Dobro su ih izrokali iranci veceras.Ko sad servira?
Алергичан сам на антијеврејску пропаганду. Траје вековима и изазавала је дехуманизацију једног расељеног народа, народа без државне организације и могућности одбране. Вековна дехуманизација довела је до неколико погрома над Јеврејима и на крају и до холокауста у ДСР-у.
Количина лажи изречених у тим пропагандама превазилази исте које су измишљали о нама деведесетих.