Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.111
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to vec Trampa boli spolovilo da se njaka kada i sam zna da mora da ocisti svoje dvoriste prvo kao i da vise od 50% Amera ne podrzava izrael....
dragi moj muda to ne trebaju kad imas iza sebe silu
Na kvarnjaka, bez prethodne objave rate. isto kao sto su napali Jemen!Иранци лупају по Израиљу, свака част, Аллаху Акбар!
Само, Јеше лупе са 2000 километара удаљености, и рокну команданта Револуционарне гарде, и начелника Ђенералштаба Иранских оружаних снага...
Окрени, обрни, поен за Јеше.
Tihi veli da su Tel Aviv i Gaza ravni kao stoJel postoji još Izrael? Čuo sam ovde da će ih Iran satrti noćas i sa crnom zemljicom sastaviti.
Иранци лупају по Израиљу, свака част, Аллаху Акбар!
Само, Јеше лупе са 2000 километара удаљености, и рокну команданта Револуционарне гарде, и начелника Ђенералштаба Иранских оружаних снага...
ma surcin breTihi veli da su Tel Aviv i Gaza ravni kao sto
Jel mu trebaju muda ili mooda?dragi moj muda to ne trebaju kad imas iza sebe silu
parafraziracu ti... os da se sibas sa majstorom tekvonda od 100 kila visokim 2 metra? za to ti trebaju mooda do zemlje i ko dinje velika.
ali ako imas uzi, muda ti ne trebaju, samo ga ispolivas i ko gdin se okrenes.
ma surcin bre![]()
veruj da je jako kasno da kreativno elaboriramo o tiksijevim kojones i gledamo dal ih brijeJel mu trebaju muda ili mooda?
имају неку кртицу тамо...ово неће моћи прође некажњеноИранци лупају по Израиљу, свака част, Аллаху Акбар!
SAD okrenuo ledja. Indija samo zbog Pakistana, nije looda da stane uz muslimansku drzavu. Kina samo jer je strateski partner sto lako moze da se proomeni kod njih.....Al zato Izrael ima kao SAD, RF, Kina i Indija zajedno.
Khamenei ‘not off limits’, says Israeli official
Na kvarnjaka, bez prethodne objave rate. isto kao sto su napali Jemen!
Ne menja stvar: ovo se ne presreće čak i kad ne leti u cik-cak - 8 maha, (skoro 3km/sec).Iron Dome nema veze sa ovim, rakete ispaljene iz Irana bi trebala da presreće Davidova praćka.
Ok ispravljam se, bili su, pre 2000+ godinaкако нису Војска?
А рат за Троју,па термопилски Кланац кад супобедили Леониду,па ратови са Грцима...ха?
где су јевреји били тада?
Прали ноге тамошњем Фараону![]()
Sve je to ok al onda nemoj da kukas kada dobijes po piicki.....*******, у рату нема на фињака.
Идеш да убијеш, историју пишу победници.