lukabeograd
Ističe se
- Poruka
- 2.366
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo sto nije Eilat neki nebitan mali grad vec je to vazna luka i jedini izlaz Izraela na Crveno more.Zanimljiv snimak
U pitanju je Eilat, mali grad na samom jugu Izraela
Dva projektila, oba padaju, PVO nema ni u naznakama
Dakle ni Izreal ne čuva sve, pokrivene su samo najvažnije stvari, mnoga mesta su potpuno nezaštićena
"Прасац" није правио интерконтиненталне балистичке ракете домета 16000 километара да њима рокне Сеул који је 70 километара од границе...Pazi jedna izolovana drzava kao sto je Severna Koreja ima nuklearke, otvoreno preti Juznoj K i samo ceka ona prasac kada ce da rokne Seul. Ne vidim da Ameri nesto ceprkaju tamo.
slabo vidiszasad vidim da gori samo ruska zemlja ukrajina i da ima raseljenih jadnih ljudi na milione...
zeleti zlo je lose, to je deo onoga sta nije u nasem pravoslavnom bicu jer mi oprastamo skoro svakome.
stice ce njih karma ne brini,suvise su oni mladi,usa mislim, tek dva veka i koliko da bi tek tako pukli i nestali u paklu jeloustona. izrael nisu cionisti, to je jeadn zanimljiv narod necu da kazem bogougodan jer u boga ne veruju, ali smo sa njima poprilicno bliski. cionisti su nesto drugo.
Traljavo,Realno ti persijanci kao ni arapi nikakva vojska nisu.Mnogo lažnih vesti sa obe strane.
Moj zaključak je da je sve ovo još dozirano ili traljavo od strane Irana. Ponavlja se predstava od ranije.
Nisam ja kriv sto ti nemas kapacitet da ukapiras....
hajde pametnice mamina, objasni zasto su promenili plocu nakon 20god? Evo da ti pomognem posto nisi bas bistar.
Kosovo je prva "muslimanska" drzava koja je priznala Izrael kao drzavu
za ono iza stakala dragi moj, ni zeiss ni rodenstock ti ne mogu pomoci da vidis ko soko.
za ono iza stakala dragi moj, ni zeiss ni rodenstock ti ne mogu pomoci da vidis ko soko.
Odakle ti ta ideja? imao ICBM koje imaju domet od preko 15.000km....Hwasong-17 je ime"Прасац" није правио интерконтиненталне балистичке ракете домета 16000 километара да њима рокне Сеул који је 70 километара од границе...
dok se o ratu informises preko yt i levih instagram linkova tako ces i sagledati sustinu.
Pa ti si spominjao Rusiju koja nema veze sa ovom temom. Kakve veze ima sto nije pomogla ili nesto malo umesala prste.Aloooo
Uopšte nisam pominjao Izrael, baš me briga za njih, boli me dupe za Izrael
Pitao sam za Rusiju a ti si se našao pametan da uskočiš sa primedbom "a kako je Izrael priznao Kosovo"
Evo Rusi mahom pišu da je iranski udar neuporediv sa izraelskim.
Izgleda da ne znaju šta piše Tihi.
Nejasno mi je na osnovu čega si zaključio da Rusija neće ili da već vojno ne pomaže Iran. Sigurno je da neće slati trupe da ratuju za Iran, ali savetnici, obaveštajni podaci, unapređenje oružja neće izostati ako rat potraje.Ako je tebi ovo Ok, onda ništa
Pri čemu UK i Francuska i nisu neki formalni saveznici Izraela a Rusija i Iran jesu, koliko je meni poznato
dobar si i ubedljiv sagovornik za informer dijalog
dobar si i ubedljiv sagovornik za informer dijalog![]()
како нису Војска?Traljavo,Realno ti persijanci kao ni arapi nikakva vojska nisu.