Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.561
Јеси ли себи објаснио где је ирански ПВО
stize treca tura
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јеси ли себи објаснио где је ирански ПВО
Ne vidim problem.
Rusija ima razgranate naftovode u svim pravcima: Samo Družba prolazi kroz pola evropskih država,
A tu je i ogromna flota tankera koji ne moraju kroz Hormouz.
Biće malo skuplje, ali Ursula ima lično da pumpa samo da podanici ne ostanu bez goriva, da im ne bi padale razne gluposti na pamet.
- Стејт департмент позива америчке грађане да одмах напусте Иран
Izgleda da su usput negde pogrešili...Ali, Sirija, Sadamov Irak i Gadafijeva Libija svi su imali Nuklearne projekte i bili progresivna društva pa te države više ne postoje.
Vidiš da je zato pozitivno biti ekstreman i Vehabija kao Pakistanci.
Какву улогу игра рафинерија у Хаифи коју Иран циља?
Рафинерија нафте у Хаифи, на северу окупиране Палестине, снабдева више од 60% потреба ционистичког режима за горивом, од бензина и дизела до млазног горива за ваздухопловство.
С обзиром на то да су ови објекти оштећени као резултат данашњег иранског напада, ционистичка формација ће се суочити са проблемом горива.
Овај успешан напад на рафинерију нафте у Хаифи је стратешки ударац економским и војним темељима ционистичког режима.
Чињеница да ционистички режим ћути о последицама по своју рафинерију и да још ништа није рекао, већ се фокусирао на последице у Тамри, за коју верујем да је изазвана неуспелом ракетом-пресретачом самог ционистичког режима (видећемо), показује да је штета била болна.
И ово је само почетак...
Vidim ja šta radi Iran, moje pitanje je bilo vezano za Rusiju
Dakle, šta radi Rusija i kakvu poruku šalje savezniku i onima koji su naumili da se pridruže Izrealu
Neko moje mišljenje je da bi trebalo pustiti Izrael i Iran na "ferku" pa ko pobedi.
Međutim, vrlo mi je problematično ćutanje Rusije i Kine na najavu da se nuklearne sile UK i Francuska priključuju koaliciji za rat sa Iranom.
Budi mi neka sećanja, ako me razumeš
Mislis kao sto je Izrael odbio da ucestvuje 1999te pa dobio packu od Amera i onda brze bolje priznao Kosovo da bude on good terms?Kao 1999. ili ovoga puta uživa još više
А,ко ти је Савезник,западњак,лихварски јеврејин?Па, како не капираш да они нису савезници?
Никад нису ни били.
Zvao je Putin Trampa da mu čestita rodjendan.Sve je to Ok, samo mi nemamo potvrdu da je Rusija uopšte ŽIVA
Od kada je krenuo ovaj rat, Rusija tako glasno ćuti da to probija uši.
Čekamo da vidimo da li je živa, lako ćemo za njenu naftu
Izgleda da su usput negde pogrešili...
Bili su protivnici Izraela.
Ono sto zaboravljas je da Izrael ima saveznike jer Ameri tako kazu. Kada izgube podrsku SAD-a izgubice sve saveznike jako brzo. Muslimani se drze kada je najgore a ima ih puno. Njih vodi slepa vera koja je jaca od bilo cega.Izrael ima otvorene vojne saveznike, Iran baš i ne.Ne sumnjam da su im Rusi svašta nešto prodali ali nikada nisu niti će bilo šta vojno vezano za nuklearnu tehnologiju.U principu jedino Rusima ovaj sukob trenutno odgovara pod uslovom da ne dodje do kopnene invazije na Iran medjutim po meni to i nije realan scenario pogotovo od kako su SAD napustile-pobjegle iz Afganistana.Rokaće se ovako jedan period ali i dalje ne vidim opravdanost izraelske operacije.Bukvalno su napali suverenu državu jer im se ne svidja nuklearni civilni i vojni program iste.Sem par moćnih saveznika ja ne vidim da Izrael ima podršku većinskog svijeta za ovaj avanturizam pogotovo nakon epizode Gaza.
Platforma UN je u potpunom rasulu, svijet se naoružava masovno kao nikada do sada.Izgleda će 21 vijek biti ništa bolji od 20 vijeka inače poznatog po dva velika rata i desetine manjih.
Mislis kao sto je Izrael odbio da ucestvuje 1999te pa dobio packu od Amera i onda brze bolje priznao Kosovo da bude on good terms?
nisi nam rekao za koga navijas...
Musk: Aktivirao sam Starlink u Teheranu nakon što je režim isključio internet građani