Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 65 65,7%
  • Иран

glasova: 34 34,3%

• Ukupno glasova
    99
GtT5M1vXoAAYz3H.jpg

Tihi će doživeti srčani udar koliko se uzbudio.

ja sam presrecan - sve se desava onako kako sam najavio a zavrsice se TOTALNIM PORAZOM ZAPADA

I oslobodjenjem Srbije od zapadnog ropstva

ja sam presrecan - sve se desava onako kako sam najavio a zavrsice se TOTALNIM PORAZOM ZAPADA

I oslobodjenjem Srbije od zapadnog ropstva
Koliko ćeš se razočarati kad vidiš da od toga nema ništa, da će Izrael izaći iz ovoga kao pobednik, jer su superiorniji.

Drugo za sve ove nastradale generale i naucnike - KRIVICU SNOSI DIREKTNO IRAN

Nema sta bitna licnost kad svi znamo da je pretnja od rata billa maksimalna - da spavaju u svojim stanovima i kucama . Zna se gde bitna vojna lica provode vreme u ratnom stanju - u zasticenim bunkerima.

A ne u sopstvenim stanovima u civilnim zgradama. Tako da je za uspesnost ovih napada krivica direktna na rukovodstvu Irana. Mislili su da ih nece napasti dok pregovori traju. Ko i Rusi prevarili su se ne moze se zapadu NIKADA verovati
Uvek kazem da su Milosevic i Srbija imali vojnu moc jednog Irana,ponizili bi ceo Nato pakt.Rusija se blamira zbog nesposobnosti vojnog vrha i politike

Baza unutar Irana je napadnuta dronovima iz kamiona pored baze. Isti nacin na koji je napadnuta Ruska baza.

To je dokaz direktne umesanosti zapada na postrojenja . Ukrajina i Izrael nisu u isto vreme dosli na istu ideju za izvodjenje napada na ovakav nacin . Priprema napada dronovima pored baze pripreman je mesecima. Kao i Ukrajinski napad. Ciljevi koji su napadnuti ne uticu ni na Ukrajinu ni na Iran. Ako se doda napad na antibalisticki radar u Rusiji ranije , ovo govori da su mete bila pretnja za americke bezbedonosne interese.

Posto je vec 3 puta napadnuto Rusko nuklearno postrojenje , moze se jasno doci do zakljucka da je u toku priprema nuklearnog napada na Rusiju. A priprema je da se osakati Ruski potencijal kako bi se umanjila steta nuklearnog odgovora.
Naravno,sve je to tacno.Samo lud ne vidi da Ukrajina sluzi da se oslabi nuklearni udar Rusije,nakon napada na nuklearna postrojenja Rusije.Rusi preventivno moraju unistivi sve drzave u okruzenju

naravno jer moj narod i zemlju ne okupira Iran vec okupira NATO pakt na celu sa SAD-om

Zato je neophodno da Iran nanese sto je moguce vecu stetu zapadu da bi NATO crkao na bliskom istoku i da bi povukli vojsku sa Kosmeta

Ti sa druge strane podrzavas okupatore i krvnike srpske ? Koji su nas ubijali i ubijaju nas i dan danas?
Izrael je pomagao Republici Srpskoj i tada, a pomaže i danas.

Back