- Poruka
- 187.605
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мора да буде у време шабата.Mislim da do uzvratnog napada nece doci pre par dana i bice nocu .
Odmori malo.Cene u Izraelu otisle 300%masovni napad na sve radnje
Tihi će doživeti srčani udar koliko se uzbudio.
Zašto podršku daješ Soroš Vučić timu?ja sam presrecan - sve se desava onako kako sam najavio a zavrsice se TOTALNIM PORAZOM ZAPADA
I oslobodjenjem Srbije od zapadnog ropstva
Koliko ćeš se razočarati kad vidiš da od toga nema ništa, da će Izrael izaći iz ovoga kao pobednik, jer su superiorniji.ja sam presrecan - sve se desava onako kako sam najavio a zavrsice se TOTALNIM PORAZOM ZAPADA
I oslobodjenjem Srbije od zapadnog ropstva
Uvek kazem da su Milosevic i Srbija imali vojnu moc jednog Irana,ponizili bi ceo Nato pakt.Rusija se blamira zbog nesposobnosti vojnog vrha i politikeDrugo za sve ove nastradale generale i naucnike - KRIVICU SNOSI DIREKTNO IRAN
Nema sta bitna licnost kad svi znamo da je pretnja od rata billa maksimalna - da spavaju u svojim stanovima i kucama . Zna se gde bitna vojna lica provode vreme u ratnom stanju - u zasticenim bunkerima.
A ne u sopstvenim stanovima u civilnim zgradama. Tako da je za uspesnost ovih napada krivica direktna na rukovodstvu Irana. Mislili su da ih nece napasti dok pregovori traju. Ko i Rusi prevarili su se ne moze se zapadu NIKADA verovati
Ne sumnjam da su amerikanci direktno gadjali Iran,kakav Izrael kakvi bakraciWW3 je neizbezan
Potrosite to sto imate para dok jos mozete
Mozda sutra vise ne budete mogli
Džaba da su imali i atomku.Uvek kazem da su Milosevic i Srbija imali vojnu moc jednog Irana,ponizili bi ceo Nato pakt.Rusija se blamira zbog nesposobnosti vojnog vrha i politike
Naravno,sve je to tacno.Samo lud ne vidi da Ukrajina sluzi da se oslabi nuklearni udar Rusije,nakon napada na nuklearna postrojenja Rusije.Rusi preventivno moraju unistivi sve drzave u okruzenjuBaza unutar Irana je napadnuta dronovima iz kamiona pored baze. Isti nacin na koji je napadnuta Ruska baza.
To je dokaz direktne umesanosti zapada na postrojenja . Ukrajina i Izrael nisu u isto vreme dosli na istu ideju za izvodjenje napada na ovakav nacin . Priprema napada dronovima pored baze pripreman je mesecima. Kao i Ukrajinski napad. Ciljevi koji su napadnuti ne uticu ni na Ukrajinu ni na Iran. Ako se doda napad na antibalisticki radar u Rusiji ranije , ovo govori da su mete bila pretnja za americke bezbedonosne interese.
Posto je vec 3 puta napadnuto Rusko nuklearno postrojenje , moze se jasno doci do zakljucka da je u toku priprema nuklearnog napada na Rusiju. A priprema je da se osakati Ruski potencijal kako bi se umanjila steta nuklearnog odgovora.
Ma kazem,u idealnoj situacijiDžaba da su imali i atomku.
Svo vreme su radili po američkim planovima
Izrael je pomagao Republici Srpskoj i tada, a pomaže i danas.naravno jer moj narod i zemlju ne okupira Iran vec okupira NATO pakt na celu sa SAD-om
Zato je neophodno da Iran nanese sto je moguce vecu stetu zapadu da bi NATO crkao na bliskom istoku i da bi povukli vojsku sa Kosmeta
Ti sa druge strane podrzavas okupatore i krvnike srpske ? Koji su nas ubijali i ubijaju nas i dan danas?
A tek koliko se uzbudio, iz minuta u minut štancuje poruke.Ali najjači mi Tihi koji navija za Iran, koji je direktno učestvovao na strani Alije tokom rata u Bosni.![]()