Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 64 66,0%
  • Иран

glasova: 33 34,0%

• Ukupno glasova
    97
Preventivni napad
Zapad na to ima pravo, nekad su izmisljali da neko ima bojne otrove, sad izmisljaju za nuklearno oruzje
Jer kako neko sme da ima nuklearke ako oni ne dozvole?
Ne znam. Iran je sam rekao da ce ako Izrael napadne , da napravi bombu za nekoliko nedelja jer imaju sve sto im je potrebno

Da je to istina ne bi bilo ovog napada noćas.

kako ne bi bilo? pa proizvodna baza svog naoruzanja Izraela je na zapadu prvesntveno u USA

Tako da cak i kad skenjaju citav Izrael ovi ce i dalje imati oruzje.

Iran kaze da ce ispaliti 5000 balistickih raketa istovremeno na Izrael

Kad ovo ispale moja procena je da ce makar 50% pogoditi metu

Nijedna PVO na svetu ne moze da obori vise od 50%

Sta ces, pravice Izrael mrtvu zonu oko svoje teritorije...
Napravio je Izrael mrtvu zonu od svog društva, nemaju oni budućnost, samo će praviti štetu unaokolo do svoje neizbežne propasti.

Potpuno bolesno društvo, metastazirano zlo.

kako ne bi bilo? pa proizvodna baza svog naoruzanja Izraela je na zapadu prvesntveno u USA

Mr Bean Waiting GIF by MOODMAN

Napravio je Izrael mrtvu zonu od svog društva, nemaju oni budućnost, samo će praviti štetu unaokolo do svoje neizbežne propasti.

Potpuno bolesno društvo, metastazirano zlo.
Mozda samo rukovodstvo , sta boli dupe onog sto radi u kibucu , za iranca....

Drugo za sve ove nastradale generale i naucnike - KRIVICU SNOSI DIREKTNO IRAN

Nema sta bitna licnost kad svi znamo da je pretnja od rata billa maksimalna - da spavaju u svojim stanovima i kucama . Zna se gde bitna vojna lica provode vreme u ratnom stanju - u zasticenim bunkerima.

A ne u sopstvenim stanovima u civilnim zgradama. Tako da je za uspesnost ovih napada krivica direktna na rukovodstvu Irana. Mislili su da ih nece napasti dok pregovori traju. Ko i Rusi prevarili su se ne moze se zapadu NIKADA verovati

Malo je 5000, to je valjda jasno , da su poceli da prave lansirne tacke i da nisu valjda stali na 5000, malo je to....

swarn se pravi i to je to....ali to nije 5000 , malo je

Drugo za sve ove nastradale generale i naucnike - KRIVICU SNOSI DIREKTNO IRAN

Nema sta bitna licnost kad svi znamo da je pretnja od rata billa maksimalna - da spavaju u svojim stanovima i kucama . Zna se gde bitna vojna lica provode vreme u ratnom stanju - u zasticenim bunkerima.

A ne u sopstvenim stanovima u civilnim zgradama. Tako da je za uspesnost ovih napada krivica direktna na rukovodstvu Irana. Mislili su da ih nece napasti dok pregovori traju. Ko i Rusi prevarili su se ne moze se zapadu NIKADA verovati
Nasi ministri to na vreme odrade, pa imaju jednu zenu , 5 ljubavnica i to zbuni svaku sluzbu na svetu , pa i mosad....

Kako mozes, cuvena recenica , nema moralni karakter kad su Srbi u pitanju nego Ginis prizvuk....

Malo je 5000, to je valjda jasno , da su poceli da prave lansirne tacke i da nisu valjda stali na 5000, malo je to....

swarn se pravi i to je to....ali to nije 5000 , malo je

videcemo

poslednji put kad su ispalili 500 balistickih , NATO PVO je bila nesposobna da ih obori 90%

Videcemo sad kad krene i ako krene 5000 raketa na Izrael

Baza unutar Irana je napadnuta dronovima iz kamiona pored baze. Isti nacin na koji je napadnuta Ruska baza.

To je dokaz direktne umesanosti zapada na postrojenja . Ukrajina i Izrael nisu u isto vreme dosli na istu ideju za izvodjenje napada na ovakav nacin . Priprema napada dronovima pored baze pripreman je mesecima. Kao i Ukrajinski napad. Ciljevi koji su napadnuti ne uticu ni na Ukrajinu ni na Iran. Ako se doda napad na antibalisticki radar u Rusiji ranije , ovo govori da su mete bila pretnja za americke bezbedonosne interese.

Posto je vec 3 puta napadnuto Rusko nuklearno postrojenje , moze se jasno doci do zakljucka da je u toku priprema nuklearnog napada na Rusiju. A priprema je da se osakati Ruski potencijal kako bi se umanjila steta nuklearnog odgovora.

Ponasas se kao onaj hrvat zagor, covek se iscudjava kao EU nije u krizi , a ja evo danas gledam tri stvari, kurs EU je isti , cene proizvoda su u proseku 17% vece u odnosu na pre neki dan, u proseku za mesec dana su 40% vise...zadnjih mesec dana, sto znaci ako je isti kurs, to dolazi od EU i od najave skoka cene nafte, sto se potvrdjuje po izvestajima iz AUT, DE , ali eto nije poskupljenje u CRO....

E sad da ja zakljucim da ako jeste u Srbiji a nije u CRO onda je Srbija u EU a CRO nije...sipak..

Ne bih da objasnjavam kako je u proslosti isto pokazano da ne postoji nesto sto se zove pobeda zapada nad istocnim blokom, i da je EU to debelo platila i placa...

Posebno mi je cudno kad pravoslavci koji naravno nisu pravoslavci ali su dogmate, ne znaju to....
Nafta je jutros skocila 7% i nastavlja da raste. Ruski budzet ce zbog ovog napada biti puniji nego ikada. Cena nafte ce preskociti 100 dolara za barel.

Back