Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nebitno ,ne interesuje me ako te to usrecuje, uzivaj....sam sebe pozicioniras ...Definitivno si to ti.
Sve više laju, sve manje ujedaju.
Ne znam. Iran je sam rekao da ce ako Izrael napadne , da napravi bombu za nekoliko nedelja jer imaju sve sto im je potrebnoPreventivni napad
Zapad na to ima pravo, nekad su izmisljali da neko ima bojne otrove, sad izmisljaju za nuklearno oruzje
Jer kako neko sme da ima nuklearke ako oni ne dozvole?
Da je to istina ne bi bilo ovog napada noćas.polako tek je pocelo ovo je tek prvi dan rata.
i prosli put nije Iran iste sekunde uzvratio ali je strasno uzvratio i napravio ogromne stete Izraelu
Da je to istina ne bi bilo ovog napada noćas.
Napravio je Izrael mrtvu zonu od svog društva, nemaju oni budućnost, samo će praviti štetu unaokolo do svoje neizbežne propasti.Sta ces, pravice Izrael mrtvu zonu oko svoje teritorije...
kako ne bi bilo? pa proizvodna baza svog naoruzanja Izraela je na zapadu prvesntveno u USA
Tako da cak i kad skenjaju citav Izrael ovi ce i dalje imati oruzje.
Iran kaze da ce ispaliti 5000 balistickih raketa istovremeno na Izrael
Kad ovo ispale moja procena je da ce makar 50% pogoditi metu
Nijedna PVO na svetu ne moze da obori vise od 50%
Mozda samo rukovodstvo , sta boli dupe onog sto radi u kibucu , za iranca....Napravio je Izrael mrtvu zonu od svog društva, nemaju oni budućnost, samo će praviti štetu unaokolo do svoje neizbežne propasti.
Potpuno bolesno društvo, metastazirano zlo.
Malo je 5000, to je valjda jasno , da su poceli da prave lansirne tacke i da nisu valjda stali na 5000, malo je to....kako ne bi bilo? pa proizvodna baza svog naoruzanja Izraela je na zapadu prvesntveno u USA
Tako da cak i kad skenjaju citav Izrael ovi ce i dalje imati oruzje.
Iran kaze da ce ispaliti 5000 balistickih raketa istovremeno na Izrael
Kad ovo ispale moja procena je da ce makar 50% pogoditi metu
Nijedna PVO na svetu ne moze da obori vise od 50%
Da barem stižu pa se jedan zakuca direktno u Bibi Belzebubov nos, već će im Belzebubovci po običaju sve oboriti.
Zar nije Putin? Ili bar Vučić?Netanjahu kazu na tviteru je Hitler 21. veka
Videcemo sta ce biti dalje
Nasi ministri to na vreme odrade, pa imaju jednu zenu , 5 ljubavnica i to zbuni svaku sluzbu na svetu , pa i mosad....Drugo za sve ove nastradale generale i naucnike - KRIVICU SNOSI DIREKTNO IRAN
Nema sta bitna licnost kad svi znamo da je pretnja od rata billa maksimalna - da spavaju u svojim stanovima i kucama . Zna se gde bitna vojna lica provode vreme u ratnom stanju - u zasticenim bunkerima.
A ne u sopstvenim stanovima u civilnim zgradama. Tako da je za uspesnost ovih napada krivica direktna na rukovodstvu Irana. Mislili su da ih nece napasti dok pregovori traju. Ko i Rusi prevarili su se ne moze se zapadu NIKADA verovati
Malo je 5000, to je valjda jasno , da su poceli da prave lansirne tacke i da nisu valjda stali na 5000, malo je to....
swarn se pravi i to je to....ali to nije 5000 , malo je
Nafta je jutros skocila 7% i nastavlja da raste. Ruski budzet ce zbog ovog napada biti puniji nego ikada. Cena nafte ce preskociti 100 dolara za barel.Ponasas se kao onaj hrvat zagor, covek se iscudjava kao EU nije u krizi , a ja evo danas gledam tri stvari, kurs EU je isti , cene proizvoda su u proseku 17% vece u odnosu na pre neki dan, u proseku za mesec dana su 40% vise...zadnjih mesec dana, sto znaci ako je isti kurs, to dolazi od EU i od najave skoka cene nafte, sto se potvrdjuje po izvestajima iz AUT, DE , ali eto nije poskupljenje u CRO....
E sad da ja zakljucim da ako jeste u Srbiji a nije u CRO onda je Srbija u EU a CRO nije...sipak..
Ne bih da objasnjavam kako je u proslosti isto pokazano da ne postoji nesto sto se zove pobeda zapada nad istocnim blokom, i da je EU to debelo platila i placa...
Posebno mi je cudno kad pravoslavci koji naravno nisu pravoslavci ali su dogmate, ne znaju to....