kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 56.213
amer od ovoga nema odbranu
hipersonicno
hipersonicno
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ček, jel ti gledaš isti sukob ili sanjaš otvorenih očiju? 98,5% lansiranih raketa i dronova je Izrael oborio, ako je to ta snaga Irana, nek potraže bijelu plahtu.
Изгледа да ти не схваташ, Иран је лансирао само мали дјелић свог арсенала и то је било довољно да преоптерети одбрану Израела да почне пропуштати, ако услиједи јачи напад избушиће их као сир, зато се и укључују Амери, са друге стране Иран би радо да се извуче из овог, али да не испадну губитници, тако да је тешко и претпоставити како ће се ствари развијати, постоји реална опасност од ескалације и преливања сукоба у читав регион па и шире.Ček, jel ti gledaš isti sukob ili sanjaš otvorenih očiju? 98,5% lansiranih raketa i dronova je Izrael oborio, ako je to ta snaga Irana, nek potraže bijelu plahtu.
Nije Tramp uopšte lud, iako neki izgleda stvarno verujete da jeste - mnooogo je pametniji i prepredeniji od svih vas. Možda bude napao Persiju avijacijom da bi na osnovu toga imao argumenata da smiri Kralja Bibija i nove Neokone, ali da krene u “regime change” nije lud: definitvno će biti proglašena pobeda, i “uništenje iranskog nuklearnog kapaciteta”, i tako sve dok Persija ne bude izvela koju probu.Odluka u Washingtonu je pala za napad na Iran. Ne skupljaju ovolike snage na bliskom istoku uzalud.
Bahahaha pa ovo govori democrat party, ne ja, klinjoСви криви, само је Ајатола прелепа орхидеја
Kolega, čemu argumentovana diskusija sa trolom tog kalibra? Čovek po potrebi ladno tvrdi da je crno belo i obratno.Изгледа да ти не схваташ, Иран је лансирао само мали дјелић свог арсенала и то је било довољно да преоптерети одбрану Израела да почне пропуштати, ако услиједи јачи напад избушиће их као сир, зато се и укључују Амери, са друге стране Иран би радо да се извуче из овог, али да не испадну губитници, тако да је тешко и претпоставити како ће се ствари развијати, постоји реална опасност од ескалације и преливања сукоба у читав регион па и шире.
Односно, боје се сра.а у свом дворишту, много се они секирају за блиски исток, све хуманиста до хуманисте.Француска и Уједињено Краљевство покушавају да убеде Трампа да се не меша у рат између Ирана и Израела, наводећи дугорочне последице по регион.
Геополитички гласник
i Njegoš je glagoljao da “Muslimanstvu stati nogom zavrat duznost je najvijetlija”
Nemam ništa protiv Izraela i Jevreja, ali Kralj Bibi je tako hteo.
Zato sto je ocigledno da ovde postoji jedan tabor koji pise za pare i pojavljuju se svi u isto vreme, dok drugi tabor upire da pise istinu.Daleko bilo da podržavam Iran, ne znam odakle ti takva ideja
Jedino znam da sejanje propagande jedne ili druge strane po Krsti apsolutno nema uticaj na ishod rata pa se, kao i u ratu u Ukrajini, pitam čemu potreba i upinjanje da se ovoliko laže i prenose propagandne gluposti.
Само што није објаснио до краја да он, као евангелиста и син евангелистичког проповедника, верује да та подршка подразумева страдање Јевреја, осим оних који постану хришћани.
On ne može da zna: THAAD presreće ciljeve na visini od preko 100km a on nema svoj radar da bi lično osmatrao, i može samo da prenosi nečije izveštaje…Nepotvrđeno.
Ovi drugi da se vrate svojim persijskim korenima i religiji iz vremena kad je svet učio od njih, a ne oni od Arapa…Nije Bog stvarao svet da kolju decu u njemu. Bice sve u redu braco moja. Pobedice Rusija i Iran kao ratnici dobra.
Bliski istok je poznat kao bašta u kojoj cvetaju čovekoljublje i humanizam.Односно, боје се сра.а у свом дворишту, много се они секирају за блиски исток, све хуманиста до хуманисте.![]()
Ma rek’o Oryx?Koliko si ti izvan dodira sa stvarnošću, majko mila. Izrael sam u nekoliko dana kresao iransku PZO i balističke snage da jedva još daju znake života.
Pogledajte prilog 1744396
Скоро као на једном острву мало сјеверозападно.Bliski istok je poznat kao bašta u kojoj cvetaju čovekoljublje i humanizam.
Pa ovi su bolje ugosceni nego zelenski.Šta li je Tramp odlučio
Nemam pojma, hajde da pitamo Vlahovića
Pogledajte prilog 1744407
U kom svetu sprdnje mi živimo, lik primi fudbalere Juventusa, postavi ih kao dekoraciju, ko Vučić naprednjake, i onda priča o Iranu ratu i nuklearkama
Tačno više nema jedne normalne osobe koja odlučuje o sudbini sveta, svi do jednog su odbegli iz Laze i bratskih ustanova širom sveta.