aleksije radicevic
Iskusan
- Poruka
- 5.843
Šta je poblem da objasniš? Mi vidimo da zovu u pomoć, a ti nam pišeš da rabucavaju... Kako to može jedno s drugim?Jel javlja Hinkle?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je poblem da objasniš? Mi vidimo da zovu u pomoć, a ti nam pišeš da rabucavaju... Kako to može jedno s drugim?Jel javlja Hinkle?
bas mi je drago zbog tih ruskih izroda pobegli iz rusije posto nece sudelovati u agresiji na drugu zemlju po njihovim recima naravno odbijali sluziti vojsku u rodjenoj zemlji ali u izraelu ponosno idu u vojsku kao i cifuti kod nas glavni da sire propagandu da srbiji ne treba vojska i vojni rok a onda salju svoju decu u izrael i jos ponosno govore da im deca tamo sluze vojsku
ima dosta takvih rusa i nasih cifuta koji su u rodjenim zemljama zagovarali ne sluzenje vojske i sirili propagandu protiv vlastite drzave i vojske a onda slali decu u izrael na skolovanje kobajagi i kad su morali sluziti vojsku tamo e onda je to bilo nesto najlepse u njihovom zivotima o tome ja govorim
Има и таквих који су дошли због мобилизације, али већином су то исељеници који су дошли током претходних деценија!
Razbucavaju i sad se nešto Trump gura da lešinari Iran na leđima izraelske operacije.Šta je poblem da objasniš? Mi vidimo da zovu u pomoć, a ti nam pišeš da rabucavaju... Kako to može jedno s drugim?
Али без и неког већег утицаја на војни потенцијал Ирана, с друге стране то су изверзирани злотвори гађаће цивилну инфраструктуру да би уништили економију.SAD može 6 mjeseci da roka Iran bez dozvole Kongresa.
Ovo kao Misu Vacica kad pustis u studio- Jel moze casa vode
Sumnjam, ovo je nešto novije.Lansirao je Sedžil
Razbucavaju i sad se nešto Trump gura da lešinari Iran na leđima izraelske operacije.
Snimci pokazuju drugačije. Mozda obrnuto 20 oboreni od 1 400?20 od 1400 je prošlo, znači izraelska PZO je oborila 98,5% svega što je Iran lansirao. Respekt!
Sun Cu je rekao Ne čekaj da te napadnu pa da onda kupuješ Torove i Pancire.У иранској руралној области, два иранска система противваздушне одбране 3rd Khordad и један Mersad-16 уништени су крстарећим ракетама Delilah лансираним из израелских ловаца F-16I.
Kolega @Mej bregami zaboravio koliko je Reapera postradalo protiv Huta…Бољи видео снимак лансирања и лета непознате иранске ракете испаљене ка Израелу. Наводно је пресретнута негде изнад Ирака и није стигла до израелске територије. КСИР (ИРГЦ) је саопштио да је лансирана ракета била Sejil (Сеџил) БРСД (ИРБМ).
Зато што је дрон мали миш, а оно 99-е је била аждаја. Невидљив, нова ријеч теКнике!![]()
Tješi seSnimci pokazuju drugačije. Mozda obrnuto 20 oboreni od 1 400?
17 ili vise?
Da, govori koliko su Iranci očajni i bespomoćni protiv izraelske avijacije kad nešto što su tehnički inferiorniji Huti napravili jedno desetak puta predstavljaju kao mega uspjeh.
iran nema nekoliko nedelja.stizu ruski Suhoji u Iran
Zapad je to znao da treba da stignu zato su sada napali
De ne provaljuj se više.Razbucavaju i sad se nešto Trump gura da lešinari Iran na leđima izraelske operacije.
Koliko si ti izvan dodira sa stvarnošću, majko mila. Izrael sam u nekoliko dana kresao iransku PZO i balističke snage da jedva još daju znake života.Али без и неког већег утицаја на војни потенцијал Ирана, с друге стране то су изверзирани злотвори гађаће цивилну инфраструктуру да би уништили економију.
Podrzavas Haskog optuzenika
TIXIJEVE raketleIranian missile attack on Israel is over. Five missiles, no injuries or impacts.
TIXIJEVE raketle
Mensecini da je TIXI Baksuz![]()
Путин о ескалацији ситуације на Блиском истоку:
Може се пронаћи решење које ће осигурати интересе и Ирана и Израела;
Било би исправно тражити начине за заустављање непријатељстава и пронаћи начине за постизање споразума;
Иранска подземна постројења постоје, „ништа им се није десило“;
Русија је партнерима понудила предлоге о томе како осигурати интересе Ирана у мирнодопској нуклеарној енергији и ублажити забринутости Израела око безбедности;
Русија је постигла споразуме са Израелом о осигурању безбедности градитеља нових јединица нуклеарне електране Бушер;
Русија има добре односе са Ираном;
Русија види да се у Ирану друштво консолидује око политичког руководства земље.