Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 64 66,0%
  • Иран

glasova: 33 34,0%

• Ukupno glasova
    97
bitno na kraju biti na strani koja deli plen.
sad se nesto mislim, sta bi bio plen ako se instalira nova marionetska vlast, nafta naravno i kontrola nad onima koji je kupuju, a mozda je strateske polozaj Irana, i kontrola na Hormuskim moreuzom najvazniji. U tom smislu Izrael je proxy za US.

sad se nesto mislim, sta bi bio plen ako se instalira nova marionetska vlast, nafta naravno i kontrola nad onima koji je kupuju, a mozda je strateske polozaj Irana, i kontrola na Hormuskim moreuzom najvazniji. U tom smislu Izrael je proxy za US.
Kao ono u Iraku? Možda bude i mnogo zahebanije…

Špekulacije da je Iranski obogaćeni Uranijum prebačen u Kini
Za tim nema nikakve potrebe jer ko hoće da im čuva uranijum isto tako može i da im da svoj, ili i kompletne bojeve glave…

Poslednja izmena:
U Iranu nema Koštunija da “pomiluje”, počele su egzekucije pohvatanih špijuna.
29FED925-EC80-4FD6-B289-7BA87ACDB210.jpeg

Špekulacije da je Iranski obogaćeni Uranijum prebačen u Kini

Pa jasno...to sam i pominjao:

1) Zato Kim kaze "Dacu im ja svoj"...to je prvi trag da je prema Kini otisao materijal

2) Rezoluciju u UN podnela Kina, a prikljucili se Pakistan...i Rusija...

1) + 2) = Materijal preko Pakistana uz asistenciju Rusije je prebacen u Kinu.

...

Занимљиво да му од свих државника Запада, највише држи леђа слепац Макрон
. . . . , pa Homeini je bio francuski djak, medjutim interesantbo je da je i Enver Hodza bio Franciski djak , pa na primer i General Draza, . . hmmm.!? :think:

Svi živi su pobesneli i skočili na noge, a neki sanjaju i “revolucije”. Neće to moći bez opšte kopnene invazije.
Razmišljanje Iranaca je "jeste da bismo promenili režim, ali ako nam ga ovi promene doživećemo sudbinu Iraka, Libije i Sirije, tako da ipak ne hvala".

Back