Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.374
Kurdska stranka u Iranu je podržala izraelski napad i pozvala narod na borbu protiv iranske vojske. Kurda u Iranu inače ima oko 10 miliona.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kurdska stranka u Iranu je podržala izraelski napad i pozvala narod na borbu protiv iranske vojske. Kurda u Iranu inače ima oko 10 miliona.
zasto se ovo ponavlja? jel to neka propaganda?sekli glave Srbima u Bosni vec Iranci.
Nije ti ni amerika bacala bombe na glavu 1999e nego cveće i čokolade.Sve u svemu inicijativa je is strani Izraela.
Nije mi drago.Ali ni Iranaca mi nije bas zao.
Ipak nisu Izraelci sekli glave Srbima u Bosni vec Iranci.
Tako da nijedna strana ne zasluzuje simpatije.
Covek lupeta,razume se u politiku i geopolitiku kao Zika Obretkoviczasto nemaju svoju drzavu, zato sto se stalno svadjaju sa komsijama i povode se za nekim stranih zemljama koji ih iskoristavaju ko budale.
Ako je ovo tacno opet ce nagrabusit.
Odgovori mi na dva pitanja:Подржаваш организацију коју Србија означава као теористичку?
Sad im je šansa bolja nego ikad.zasto nemaju svoju drzavu, zato sto se stalno svadjaju sa komsijama i povode se za nekim stranih zemljama koji ih iskoristavaju ko budale.
Ako je ovo tacno opet ce nagrabusit.
Preko 80% Izraelaca podržava bombardovanje Gaze ili smatra da mora jače da se udara. Deca se vode na ekskurzije brodom da gledaju kako padaju bombe po deci Gaze.Када некога мрзиш, онда је нормално да етикетираш цело друштво. Мада данас које друштво је здраво.
kinezi rusi i severno korejanci jedva cekaju da se ukljuce ameri i nato pa da mogu potapati americke i nato nosace aviona kinezi poceli dostavljati iranu ubice nosaca aviona i pl-15 rakete bice veseloNema tu šta amerika da radi ako probaju biće hipersonično neutralizovani.
Bukvalno najgori propagandista na forumuPrenosi propagandu sa Jerusalem posta.
Jevreji,amerikanci i englezi su finansijeri radikalnih islamista i mudzahedina koji su klali srbezasto se ovo ponavlja? jel to neka propaganda?
Jel ima ikakvih imena o tim zlocinima?
U Saudijsko se ljudi pogubljuju na taj nacin i znam da je Bosna bila puna Mudzahedina (afganistan) i Vehabija (saudijska) koji nisu Iranci. Jedinica se zvala "Mudzahedin".
Da bilo je i Iranaca, ali oni vesaju ljude.
I oni uglavnom služe za smenu režima kroz terorizam i ratove.Jevreji,amerikanci i englezi su finansijeri radikalnih islamista i mudzahedina koji su klali srbe
Добро, све је ок.1. Moguć fejk snimak.
2. Nema sekundarne eksplozije, što znači da su Makete ili Neoperativni pod uslovom da nije fejk.
Zaključak: jevrejska ili hindu uličnih seratora propaganda.
1. Окупирана од стране исламистичких терориста ХамасаOdgovori mi na dva pitanja:
1. Da li je Gaza okupirana?
2. Da li Hamas ima podršku stanovništva Gaze?
najcudnija je extremna bagra koju su skupili u Idlibu, Sirija. Dovukli ih od svuda i to sa porodicama da naprave fake drzavu (Larry Johnson, bivsi cia analist dao dobru analizu).Jevreji,amerikanci i englezi su finansijeri radikalnih islamista
Каква су ово лупетања? Никаква судска пресуда није извршена над заробљеним војницима ВРС-е.zasto se ovo ponavlja? jel to neka propaganda?
Jel ima ikakvih imena o tim zlocinima?
U Saudijsko se ljudi pogubljuju na taj nacin i znam da je Bosna bila puna Mudzahedina (afganistan) i Vehabija (saudijska) koji nisu Iranci. Jedinica se zvala "Mudzahedin".
Da bilo je i Iranaca, ali oni vesaju ljude.
Siptarski savezniciU bunkers veselje haha
Da, nema gdje nisu zapadnjaci finansirali mudzahedinsku bagru.Jevreji,amerikanci i englezi su finansijeri radikalnih islamista i mudzahedina koji su klali srbe