Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 65 65,7%
  • Иран

glasova: 34 34,3%

• Ukupno glasova
    99
Preko 80% Izraelaca podržava bombardovanje Gaze ili smatra da mora jače da se udara. Deca se vode na ekskurzije brodom da gledaju kako padaju bombe po deci Gaze.

Nema bolesnijeg društva na svetu, ni blizu.
Може ли доказ те екскурзије? И нас су оптуживали да наплаћујемо туристима снајперисање по бошњачкој деци.

Највећи непријатељ интересима Срба су Американци. Тачка.
Ipak mislim da je to Nemacka,jer amerikanci nece da se bakcu sa nama,osim kad moraju.Nemci su glupavo drustvo,koje po svaku cenu zeli da ima neku glavnu ulogu u Evropi,pa ima amerikaci daju slobodu da sa nama rade sta hoce

zasto nemaju svoju drzavu, zato sto se stalno svadjaju sa komsijama i povode se za nekim stranih zemljama koji ih iskoristavaju ko budale.
Ako je ovo tacno opet ce nagrabusit.
setite se na cijoj su strani bili u Siriji i sta su posle kukali dfa im Rusi i Sirija pomognu kada su Turci krenuli na njih.
i da su pomagali amerikancima...u Siriji
i sada su popusili...

setite se na cijoj su strani bili u Siriji i sta su posle kukali dfa im Rusi i Sirija pomognu kada su Turci krenuli na njih.
i da su pomagali amerikancima...u Siriji
i sada su popusili...
Da,nije losa etnicka grupa ali prilicno glupa sto se tice biranja partnera za ostvarenje njihovog glavnog cilja.U Iranu zive bez ikakvog pritiska i sad ce ih Nato nahuskati na separatizam

Sad im je šansa bolja nego ikad.
koliko mi je poznato , nisu se pobunili Kurdi u Iranu
a ti , opet bre lazes
kada napises nesto , tj lup[is i ostanes ziv, trazio sam da stavis link
odakle i kupis te vesti.
vako , tvoj kredibilitet je odavno odavno i ispod nule, pocevsi sa tvojim izmisljotinama oko Ukrajine i Rusije

koliko mi je poznato , nisu se pobunili Kurdi u Iranu
a ti , opet bre lazes
kada napises nesto , tj lup[is i ostanes ziv, trazio sam da stavis link
odakle i kupis te vesti.
vako , tvoj kredibilitet je odavno odavno i ispod nule, pocevsi sa tvojim izmisljotinama oko Ukrajine i Rusije
vi jos njima odgovarate na lazi i gluposti koje kace? :cepanje:

nisam znao:
Fattah raketa dostigne Izrael za 7min a Iron Domu treba 11 minutes da se ponovo napuni. Znaci ne moze nista kad ga zaspes dronovima i laznim balistickim a onda dolaze najbrze.
A ovo gadjanje samog sebe, tekst pogresno to zove "jamming" radi se o presretanju komunikacije radara centrale i raketa u ranoj fazi ispaljivanja rakete.
Ovo mu dodje kao ono: ko se maca lati od (svog) maca strada.

Иран је уништио израелски систем противваздушне одбране дугог домета, објавила је новинска агенција „Фарс“

:klap:

Три им дана треба ... :kafa:

Ако се умеша САД на страни Израела а Руси остану неутрални и не помогну Ирану испашће невиђене пиз.де...
to se nece desiti ali ako se desi pakistan i kina sigurno ulaze onda jer su oni sledeci

Ако се умеша САД на страни Израела а Руси остану неутрални и не помогну Ирану испашће невиђене пиз.де...
Rusima je bitan samo njihov komšiluk tipa Ukrajina, Gruzija. Sekundarne su im Iran i Sirija. Kod Sirije već dokazano. E sad zamisli gde su im Srbija, Libija i još neke afričke nedodjije.

Израелски медиј i24, позивајући се на америчког званичника, извештава да су у току припреме за укључивање Вашингтона у рат — ако Трамп да зелено светло.

📌 Геополитички гласник

Back