Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 64 66,0%
  • Иран

glasova: 33 34,0%

• Ukupno glasova
    97
Vidis nisi bistar, pitanje je bilo retoricko...

A zasto bi? Znas li da je Srbija, tj Yuigoslavija imala nuklerani program...

Da Tito nije primio kittu i puno para mozda bi ne samo mi imali vec i sve bivse republike...
Teorija zavjera i fikcija u stilu filma "Houston, we have a problem"

Ne razvija Izrael nukearno oružje, već ga ima.
ko kaze? to je samo trac, teorija zavere, a dokaza ili priznanja nema
Šta bih ja radio s time? Ništa. Šta bi Iranci radili s time? Pa isto ono što Izraelci rade s Iranom, samo jga, mali im je pa ne mogu.
pa onda nemoj da se lazemo da se iran napada zbog nekakvog nuklearnog programa, vec se napada jer je to plan koji nam je otkrio vesli klark jos odavno za onih 7 zemalja, samo se taj plan sada izvodi sa proksijem

pa onda nemoj da se lazemo da se iran napada zbog nekakvog nuklearnog programa, vec se napada jer je to plan koji nam je otkrio vesli klark jos odavno za onih 7 zemalja, samo se taj plan sada izvodi sa proksijem
Evo objasni nam s kojim ciljem je Izrael napao Iran, i zašto im je roknuo naučnike i postrojenja koja su se bavila obogaćivanjem urana.

Evo objasni nam s kojim ciljem je Izrael napao Iran, i zašto im je roknuo naučnike i postrojenja koja su se bavila obogaćivanjem urana.
rekoh vec da ih nagoni djavo, nepomjanik, jahve njihov bog ratnik kojega mi u nasim prevodima biblije i ne pominjemo [nepomenik], satanjahu rece da je sledeci pakistan, eto on vec ima nuklearno, kako ce njih da savladaju? jahveu, covekoubici od iskoni, djavolu, to nije bitno, samo da se napije krvi, pa makar i jevrejske ako popije svu muslimansku

vas je otac djavao, rece ISUS NJIMA

Back