Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 65 65,7%
  • Иран

glasova: 34 34,3%

• Ukupno glasova
    99
Brate meni ovo nije jasno, cuj "najavio"? Sta ima da najavljujes, cuti i rokaj.

Jbte zamisli tucemo se ti i ja i ja ti "najavim" desni kroshe. Zajebi me sa tim. Cuti. Rokaj.
Па да Зеленски пресели ћаћу у Кијев.

А и тамо га чека ирански дрон.

Ako je nesto napravljeno i nema potrebe
To nije btino.... Nisu morali Izraelci da ih koknu....

Moze da pogine dok prelazi ulicu, strefi ga srcka, mozdani udar ili odlici da mu je dosta i pobegne u slobodarsku drzavu Ameriku....

Sta onda, ostanes bez glavog naucnika, bacis celokupan program u kantu i to je to....

Zato mi je i hvaljenje tipa ubili smo im par naucika krajnje glupo.....

Brate meni ovo nije jasno, cuj "najavio"? Sta ima da najavljujes, cuti i rokaj.

Jbte zamisli tucemo se ti i ja i ja ti "najavim" desni kroshe. Zajebi me sa tim. Cuti. Rokaj.
Postoji rezon za tako nešto, ili bolje reci rezoni, u množini...

Немаш шта да чекаш.
Нити ко развија нуклеарно оружје, поготово Израел нема ништа са тим ...

Тако да ...:thumbdown:
Lupetaš.
Iran je 2018. drastično smanjio suradnju i prekršio više ključnih tačaka sporazuma JCPOA , čime je faktički izašao iz režima pune kontrole razvoja svog nuklearnog programa .
Sami pali, sami se ubili.

To nije btino.... Nisu morali Izraelci da ih koknu....

Moze da pogine dok prelazi ulicu, strefi ga srcka, mozdani udar ili odlicu da mu je dosta i pobegne u slobodarsku drzavu Ameriku....

Sta onda, ostanes bez glavog naucnika, bacis celikupan program u kantu i to je to....

Zato mi je i hvaljenje tipa ubili smo im par naucika krajnje glupo.....
Nuklearni program je samo izgovor

Screenshot-20250615-215630.png

Lupetaš.
Iran je 2018. drastično smanjio suradnju i prekršio više ključnih tačaka sporazuma JCPOA , čime je faktički izašao iz režima pune kontrole razvoja svog nuklearnog programa .
Koliko Izrael ima nukleranih bombi znali se??

Nuklearni program je samo izgovor
Nravno. Isto kao sto je onaj napad na Izrael bio izgovor da sravne Palestince.....

Tesko da moze neko da me ubedi da MOSAD, jedna od navodno najjacih obestajnih slubi nije znao, malo morgen, cak su ih u ostali upozoravali...

Vrlo je tu tanka granica jer na taj način proglašavaš legitimnim metama sve naučnike koji direktno i indirektno rade na vojnom programu

Neko na A-bombi, neko na dronovima, balistici, radarima, AI, robotima...

Šta ako se ova praksa primi i svi krenu da skebavaju naučnike i njihove familije
A šta ako ratuješ bez uniforme?
Jga, tanka je granica.
Iranski naučnici koji rade na razvoju nuklearnog oružja su znali šta rade.

Lupetaš.
Бла, бла. Немо'ш верглати једно те исто пола вијека да оправдаш убијање људи, цивила ... тачка

Back