- Poruka
- 17.845
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mrljaviš dečko?Бла, бла. Немо'ш верглати једно те исто пола вијека да оправдаш убијање људи, цивила ... тачка
Imas jos stogod tako smisleno na lageru ili ti neko pomazeSamo potvrdjujes![]()

Jbt, pa taj Iran je čisti raspad, ja mislio da su neka ozbiljnija vojska.
Kop daje nekome za pravo ( ko vec ima nuklearke ) da odlucuje dal neko drugi moze da ih ima?Lupetaš.
Iran je 2018. drastično smanjio suradnju i prekršio više ključnih tačaka sporazuma JCPOA , čime je faktički izašao iz režima pune kontrole razvoja svog nuklearnog programa .
Sami pali, sami se ubili.
TIXI ce da izda saopstenje ko i kad i kakoZa li se ko je imenovan večeras za komadanta obrane Irana ?

Tri dana do TeheranaZa li se ko je imenovan večeras za komadanta obrane Irana ?
Izrael, USA, Rusija, EU, itd.Kop daje nekome za pravo ( ko vec ima nuklearke ) da odlucuje dal neko drugi moze da ih ima?

Srbija je iste povrsine ko Iran genije??Izrael, USA, Rusija, EU, itd.
Zašto Srbija ne napravi poneku Bombu?
a sta bi ti radio sa izraelom koji ga razvijaMa čekaj, a šta bu ti radio s civilima koji razvijaju nuklearno oružje?
sta ti vrdas?Šta vrdaš?
Не пиши глупости даље, и какве везе има Израел са тим ... +- убијање цивила.Sta mrljaviš dečko?
Da Iran nema namjeru razvijati nukearno oružje, pristao bi na kontrolu.
Ovako je dobio po repiću.
Ne razvija Izrael nukearno oružje, već ga ima. Šta bih ja radio s time? Ništa. Šta bi Iranci radili s time? Pa isto ono što Izraelci rade s Iranom, samo jga, mali im je pa ne mogu.a sta bi ti radio sa izraelom koji ga razvija
sta ti vrdas?
Je je, "Drž me da ga ne ubijem" styleSenior Iranian official Mohsen Reaei:
Pakistan told Iran that “if Israel drops a nuclear bomb in Tehran, we will drop a nuclear bomb on them.”
Vidis nisi bistar, pitanje je bilo retoricko...Izrael, USA, Rusija, EU, itd.
Zašto Srbija ne napravi poneku Bombu?
ma, nastupaju sa pozicija sile "judeo-krscanskog sustava" oprzeni savescu za ww2 i saucestvovanje u nacistickom genocidu ndhKop daje nekome za pravo ( ko vec ima nuklearke ) da odlucuje dal neko drugi moze da ih ima?
Kakve veze ima Izrael s time?Не пиши глупости даље, и какве везе има Израел са тим ... +- убијање цивала.
Најбоље да разговараш са неким одраслим, ако имаш кога уза се.
Imam neki osecaj daces i sa ove teme da pobegnesJe je, "Drž me da ga ne ubijem" style