Izrael izvršio napad na Liban; Lider Hezbolaha: Uzvratićemo

Jankec

Toplo bih ti preporucio da vise nikad ne citas, ne citiras i ne budes idiot koji cita, citira i deli sadrzaj wikipedije

To je izvor koji mogu da edituju slepci i pisu i dodaju svasta. Wikipedija je najveci manipulator istinom i potpuno je nerelevantan. Osim za budale, za njih je to sveto pismo.

Jos toplije ti preporucujem knjige priznatih profesora istorije, posto ovde govorimo trenutno o istorijskim cinjenicama.

нема право аријевство никакве везе са бојом косе и бојом очију, реч је индоевропским народима, а то о очима и коси су убацили глупи нацисти
Primetices da sam citirao tvoj post u kome se pitanje arijevske rase sagledava iz Hitlerove perspektive. Zato moram da kazem plava kosa i plave oci jer je to Hitlerovo vidjenje

не лупај, аријевска племена су група народа која се спустила у индију и јужну азију из централне азије, у оквиру тога захватили су и иран али су после тога отишли на запад или се вратили на север. ведска цивилизација у индији је аријевска цивилизација, тамо су настале индијске веде.

Vidim ti si neki ekspert.A l u *****

Jankec

Toplo bih ti preporucio da vise nikad ne citas, ne citiras i ne budes idiot koji cita, citira i deli sadrzaj wikipedije

To je izvor koji mogu da edituju slepci i pisu i dodaju svasta. Wikipedija je najveci manipulator istinom i potpuno je nerelevantan. Osim za budale, za njih je to sveto pismo.

Jos toplije ti preporucujem knjige priznatih profesora istorije, posto ovde govorimo trenutno o istorijskim cinjenicama.

Zaboli me. Nemam nameru da postanem istoricar i izucavam sve detalje. Za diskusije tipa ove pricaonice, izvori koje navodim su sasvim dovoljni. I vise od toga
Prestani da se pop upujes i spamas teme

Ali stranci u Behreinu, Kataru, KSA i ostalim monarhijama, nisu zitelji tih zemalja. Tamo su na ugovor kao najmljeni radnici na samo kraci period. I to znaju i muslimani i ti stranci.
Zato im ne smetaju.
Sa druge strane recimo Pakistan redovno ima lincovanje hriscana, iako cine 0 zarez nesto stanovnistva sto je presmesno malo ali ih mrze

Ili recimo konstantno ubijanje Kopta, hriscana, starosedelaca Egipta pre Arapa.

kme kme kme

I pored toga u Egiptu ima vise hriscana nego u jednoj zapadnoj demokraciji. Strange
Inace te zapadne demokrazije su se udruzile stvorile isil i ostale psihopate i napale Asada i direktno ubijali hriscane tamo

U Biti Bliski Istok je vise multietnicki i multireligijski nego sto je to Evropa. Tek zadnjih par decenija Evropa dobija neke obrise multireligijskog aspekta. A pitanje je i to koliko ce potrajati. Beli covek ne voli razlicitost i najbrutalniji je od svih rasa. Evropljani su najveci krvnici

Tek će da vam bude žao.

1*NaHaesO2gRZy_JiShFz6bA.jpeg

Prijavljen si za antisemetizam i poredjenje hrabrog Jevrejskog naroda sa Nacistickom Nemackom.

How that damn stupid you're?

Khazars* Ancient people of Turkish race established since ancient Antiquity in the region of Lower Volga. In the seventh century they founded a vast empire, from the Ural to the Dnieper, which declined in the 10th century after their defeat by the Prince of Kiev, Sviatoslav (966).

Svako ko osporava postojanje države Izrael i njeno pravo na Jerusalim, Judeju i Samariu je anti-semita. Takav stav jedino može biti produkt mržnje , zato što za njega drugih argumenata nema.
Najjace mi kad neko zove Jevreje ''hazarima'', a hazari su bili mongolsko pleme zute koze i kosih ociju, sto je sve samo ne jevrejski tipican izgled.....

A ko je taj Rotshild

Daj nam njegovo ime Milune Nacisto
Familija...........od 2000 clanova. Nema stranaca medju njima. Yebu se i mnoze medjusobno i fukncionisu sinhronizovano tako da bez problema mozes upotrebiti singular ROTHSHILD...........za svih 2000 clanova te sotonske familije....................a da......jedan od mladjih potomaka francuske loze Rothshilda, David de Rothshild, prekrsio je tradiciju sa jednom francuskinjom, katolkinjom.........sto mu je donelo probleme kod saplemenika. Inace, jedini Rothshild koji je krenuo suprotnim pravcem od svog plemena...........humanista i donator mnogih organizacija koje su se pokazale da su na strani coveka a ne ROTHSHILD-sistema.

Svako ko osporava postojanje države Izrael i njeno pravo na Jerusalim, Judeju i Samariu je anti-semita. Takav stav jedino može biti produkt mržnje , zato što za njega drugih argumenata nema.
тако је. има их свакаквих, од потомака нациста хрвата па до свих муслимана. и са свима њима су Срби ратовали.

Familija...........od 2000 clanova. Nema stranaca medju njima. Yebu se i mnoze medjusobno i fukncionisu sinhronizovano tako da bez problema mozes upotrebiti singular ROTHSHILD...........za svih 2000 clanova te sotonske familije....................a da......jedan od mladjih potomaka francuske loze Rothshilda, David de Rothshild, prekrsio je tradiciju sa jednom francuskinjom, katolkinjom.........sto mu je donelo probleme kod saplemenika. Inace, jedini Rothshild koji je krenuo suprotnim pravcem od svog plemena...........humanista i donator mnogih organizacija koje su se pokazale da su na strani coveka a ne ROTHSHILD-sistema.
Mnogo si bunika ti sazvakao moj Milune

Vise od 2000

Da, radim za Rotsilda, jedini zadatak mi je da tebi ukazujem koliko je Rotsild mocan i drugi zadatak mi je da Drogana10 redovno podsecam da mu zenu teslaci Albanski komsija dok je on na bausteli i krampa po sutu

Zato ne pijem kafu, samo Red Bull od kofeinskih otrova, u suprotnom moze da mi se desi da u groznici postavim podesavanja za Saudijsku Arabiju na mom smartfonu, koji nije iz Rusije

Back