Изнад и преко колена...

Ma jok, samo pantalone, kakve suknje kakve bakraci.
Zavisi sve od karaktera, ne mora iznad kolena da znaci da je ona laka, jer dajem glavu da se i one zakopcane do vrata daju.
Naravno podrazumeva se da je sve to lepo sredjeno, i da ne izgleda jeftino.

Али постоји разлика између жена које носе сукње изнад колена, и оних које носе преко колена. Да би ти било лакше око процене, изузмимо девојке, а узмимо у обзир само удате жене, распуштенице и удовице... :)

И немој да те завара, без обзира на ове наведене категорије, по природи све имају исте потребе... :)

Шта мислите о женама које носе сукње/хаљине ИЗНАД колена, и оне које носе ПРЕКО/испод колена?

Да ли вам то одаје карактер/намеру? :D

Шта мислите о њима? :ceka:

Slabo se ja razumem u zene.
Nemam neko posebno misljenje vezano za tu razliku, verovatno vole takve suknje i haljine.

Шта мислите о женама које носе сукње/хаљине ИЗНАД колена, и оне које носе ПРЕКО/испод колена?

Mislim da one koje nose suknje i haljine iznad kolena vole da nose suknje i haljine iznad kolena.
A one koje nose suknje i haljine ispod kolena vole da nose suknje i haljine ispod kolena.

Mislim da one koje nose suknje i haljine iznad kolena vole da nose suknje i haljine iznad kolena.
A one koje nose suknje i haljine ispod kolena vole da nose suknje i haljine ispod kolena.

Хм, видиш, о томе нисам размислио... :think:

- - - - - - - - - -

Ja nosim suknje i haljine preko dupeta... pa i dalje seksa ne viđu oho-ho...

Мислиш, оне које носе сукње и хаљине преко колена се несексају? :hahaha:

Опуштено народе, све су жене лепе, било одевене, било голе... :)

Него, ви искусни, по вашој процени, коју од наведених би сами препоручили неком момку да је ожени, стиме да сте више пута исту женску особу запажали по њеном одевању? :)

Ja volim one koje nose tacno preko sredine kolena, pa kad sedne da se vidi samo koleno u celosti. To me najvise pali.

Хехе, вечерас сам срео једну познаницу, младу даму, која је носила сукњу баш тако, бацила ме у несвест. Интересантно је да је жестоко наложена на мене, али се плаши јако, ваљда зато што сам доста старији од ње. Једва се уздржавам да је нестартујем и завршим са тиме... :D

A vi mislite da ove preko kolena da malo vise vole da privlace paznju i da su razuzdanije? Moze biti, al' ne mora da znaci.
Nikad nisam bio sa devojkom koja nosi minic, i jeste, nisu bile neke razuzdane koje su prosle sito i reseto, al' nisu ni svetice bile.

Ali ako cemo da pravimo paralelu, manje aktivne od ovih u minicima, po mojoj skromnoj proceni. Opet, verovatno ima izuzetaka.
Zavisi i sta ko hoce da poruci i kakvu sliku zeli. Licno zanimljivije su mi one bez minica, nekako se bolje slazemo.

Ова тема може да се гледа из више углова... :)

Ево ја чу сад из једног угла, моје искуство до својих неких 45 година старости. Сваку коју сам упознао у свом животу а носиле су минић и слично, значи јако кратко, нисам имао са њима никакав могуч контакт, и све се завршило само упознавањем.
Зашто?
Зато што жена осети из ког јако извире љубав и емоције, а вечина мини женске то не желе, осим доброг секса +, и без емоција... И саме су то тврдиле... :)

Жене које сам упознао и које су носиле до колена и преко колена, имају стила, одају одређену врсту карактера, као и најаву шта желе. Оне су тврд орах за ебиветре... :D

Poslednja izmena:

Ne vidim šta je tu nenormalno...Da ženska osoba nosi suknji, u zavisnosti od prilike za koju se sređuje. I ne znam kako bi onda odradio psihološki profil osobama koje nose i suknje iznad kolena i ispod kolena.

Ne vidim šta je tu nenormalno...Da ženska osoba nosi suknji, u zavisnosti od prilike za koju se sređuje. I ne znam kako bi onda odradio psihološki profil osobama koje nose i suknje iznad kolena i ispod kolena.

Психолошки профил неке даме да ли са сукњом изнад или преко колена тек се може установити након краће или дуже комуникације. У оба случаја, памет у главу... :D

Мој избор би био прићи жени са сукњом преко колена... :D

Небитна је прилика, сукњу преко колена у свакој прилици може носити... :D

Back