Izlučevina, da ili ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 230618

Veoma poznat
Poruka
10.610
Dakle, od crnog luka ne smrdi previše iz usta, ali posle par sati, zasvira bulja, počne da štipa oči i nozdrve :sad2:

Od belog luka, odmah krene vatra da kulja, a posle i zaštipa bulja :sad2:

Zaebane te izlučevine.... Vaša mišljenja?

Moje: kad se ona hranila intenzivno belim i crnim lukom, sa medom, em je bila napaljenija, em je mogla više od sat vremena. Više nikad, ali nikad neću ič reći ako joj se prijede luk :per: bilo koji :hvala:

Dakle, od crnog luka ne smrdi previše iz usta, ali posle par sati, zasvira bulja, počne da štipa oči i nozdrve :sad2:

Od belog luka, odmah krene vatra da kulja, a posle i zaštipa bulja :sad2:

Zaebane te izlučevine.... Vaša mišljenja?

Moje: kad se ona hranila intenzivno belim i crnim lukom, sa medom, em je bila napaljenija, em je mogla više od sat vremena. Više nikad, ali nikad neću ič reći ako joj se prijede luk :per: bilo koji :hvala:

Požutela ti krštenica, proveri gastro-digestivni trkat,
imaš podforum ZDRAVLJE

Kako bre??? Koje da jedem??? Evo mesecima doručkujem to, ali stra' me ustati iz stolice :sad2: Ima veliki i debeli sunđer i biće grozno ako uuuuuunnnnnnnng, baš sada ustanem, aaaaaahhhhhh.

nemoj da kupuješ standardne musli - pune su aditiva jer ako vidiš uvek su suve i po najvlažnijem danu neće da upiju vlagu (magacini veeprodaje, magacini maloprodaje, stajanje u otvorenim rafovima a uvek suvo...)
uopšte nećeš smršati a nećeš se ni najesti

nutri-vita.jpg

samo mekinjasta forma žitarica, one su zapakovane u kesi i teže se nalaze mada ih ima
što je najludje - pomešaš sve 4 pa dobiješ kilogram za narednih 6 meseci jer se stavlja samo jedna supena kašičica u jogurt
Ako to zasiti čoveka od 114Kg do ručka onda ti nemoj da brineš brigu...
dodaš malo lana u zrnu da bocka creva a malo ga i blendiraš da se iskoristi kao mleven...
Ako si A krvna grupa - pun pogodak :ok:

Kombinuj sa sojinim mlekom u prahu (vodi računa da li ima oznaku GMO FREE)

i generalno vodi računa o ishrani

Poslednja izmena:
nemoj da kupuješ standardne musli - pune su aditiva jer ako vidiš uvek su suve i po najvlažnijem danu neće da upiju vlagu (magacini veeprodaje, magacini maloprodaje, stajanje u otvorenim rafovima a uvek suvo...)

nutri-vita.jpg

samo mekinjasta forma žitarica, one su zapakovane u kesi i teže se nalaze mada ih ima
što je najludje - pomešaš sve 4 pa dobiješ kilogram za narednih 6 meseci jer se stavlja samo jedna supena kašičica u jogurt
dodaš malo lana u zrnu da bocka creva a malo ga i blendiraš da se iskoristi kao mleven...

Neam ja pare za te kutije. To ja sam pravim: sameljem lan i pomešam ga sa mekinjama. Nekad padne i neko drugo semenje, ali kutije ne kupujem. Ja sam seljak čovek - koncentrati su za svinje :)

Nego prike: A ŠTA KAD SE NAJEDEMO LUKA??? Pre neki dan smo ručkali pohovane tikvice i patlidžan, a salata je bila čisto lučna: seckani crni i beli luk sa usitnjenim celerom. Proradili nagoni, proradila želja, mali zasp'o i mi se potukli k'o deca - valjali se po podu :sad2:

Mislim, eto - jedem ja i te celelarije :ok:

E da, ja sam krvna grupa O+. Redovno dajem krv na svaka tri meseca. Puna je gvožđa, iako mi ova moja pije krv svakog dana :hvala:

Poslednja izmena:

nutri-vita.jpg

Musli su obično đubre puno šećera i aditiva od žita sumnjivog porekla, koje je prskano pitaj boga čime, sa dodatkom šugavog kandiranog voća .Musli jedu ljudi koji lažu sebe da se hrane zdravo.

Proizvod sa te slike je odličan.Ima da se kupi u Maksiju ili prodavnicama zdrave hrane.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back