Frederick_
Elita
- Poruka
- 18.788
O kakvim izborima pricate?
Sta, ocekujete da se Vucic kandiduje iz zatvora?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta je DOS uradio 2008 kad su izbili neredi oko Kosova?I opet tokom tog vanrednog stanja usled zabrane okupljanja mora da šalje policiju na proteste i da krene neko makljanje a to vodi u zaoštravanje.
Nek plati 100 000 evra pa cu da mu kazem, toliko je placao i onog Jevreja sto ga savetovao.
Ko to predstavlja tih 5 miliona?Dobro, ja sam mislio na parlamentarne izbore.
Opet, da je 5 miliona, nema ni 50 % sa 1750000.
isceniraće atentat na sebe i uvesti vanredno stanje..ne vidim drugi potez koji ga vadi iz ove situacije
Njega pravi već tri godine.''Покрет за народ и државу'' није лоша замисао.
I opet tokom tog vanrednog stanja usled zabrane okupljanja mora da šalje policiju na proteste i da krene neko makljanje a to vodi u zaoštravanje.
Apsio si ti i Trampa po forumu, sećaš se? Samo što će Vučko da ode na izborima, NIKAKO BEZ.O kakvim izborima pricate?
Ko to predstavlja tih 5 miliona?
Dobro, ja sam mislio na parlamentarne izbore.
Opet, da je 5 miliona, nema ni 50 % sa 1750000.
Izvini kolega Forest, da li znaš ko je autor ovog narativa o Srbiji kao o ‘plemenskoj zajednici’?Srbija nikad nece da bude drzava, nego plemenska zajednica.
Biće prelazna vladaSamo što će Vučko da ode na izborima, NIKAKO BEZ.
Prvi brat tzv. Arap iz Vojvodine.Može da se desi da pacijent zglajzne, ali svakako mora da se raspiše međunarodna poternica.
I naravno pohapsi sva njegova bulumenta
I aktuelna vlada je prelazna vlada između vlade SNS i vlade SNSBiće prelazna vlada
Izbore ste izbacili 2023. kada si dolazio autobusom da glasaš gde nemaš pravo
Pođimo od toga da ni ljudi koji učestvuju na protestima nemaju ni minimum ideološkog jedinstva da bi mogli da se posmatraju kao kompaktna celina. Ne živim u Srbiji, ali mi na kraj pameti ne pada da uopšte uzmem u obzir bilo koga ko dobija podršku od RTL i Indexa, već Slobodnu Bosnu da i ne pominjem.To je po Straksu ukrupno biračko telo.
Međunarodna? Sa važenjem u kojoj internacionalnoj skupini da se tako izrazim?Može da se desi da pacijent zglajzne, ali svakako mora da se raspiše međunarodna poternica.
I naravno pohapsi sva njegova bulumenta
Tako si mislio i 1 mikrosekund pre nego što je Slobodan Milošević, sada poznat kao zatvorenik broj 1682-DI aktuelna vlada je prelazna vlada između vlade SNS i vlade SNS![]()
Između ove vlade i one naredne. Nadajmo se da će ona naredna biti bez ikakvih primesa Drugosrbijanstva.I aktuelna vlada je prelazna vlada između vlade SNS i vlade SNS![]()
Alert! Jaggie detected!Tako si mislio i 1 mikrosekund pre nego što je Slobodan Milošević, sada poznat kao zatvorenik broj 1682-D
prebačen u heliHopter
Ceo svet je jedna zajednica, izuzev tvoje poražene Rusije.Međunarodna? Sa važenjem u kojoj internacionalnoj skupini da se tako izrazim?
Da. U svakojojMeđunarodna? Sa važenjem u kojoj internacionalnoj skupini da se tako izrazim?
Ta tvoja nada je kao nada Šejtana u RajIzmeđu ove vlade i one naredne. Nadajmo se da će ona naredna biti bez ikakvih primesa Drugosrbijanstva.