Излазна стратегија Александра Вучића?

Излаз за њега је

1. Испуњење захтева студената, тиме се протести, вероватно, смирују, али ће бити огољен систем корупције који чак и његови сендвичари које је Шаровић снимао осећају.

Овим би амортизовао бес народа, али би у наставку владавине био слаб,путеви злочина и корупције би водили ка њему. Ипак, дочекао би 2027. годину, углавном, без игде икога.

...

Која ће од ових опција да се деси, зависи од времена кад ће да попусти.

Ако попусти унаредних пар дана, опција 1.

....

Reklo bi se i po ovoj i po prethodnoj temi da nepomenik cita Krstu.

настављаш са провокацијама .
чим неко изнесе другачије ставове од твојих , одмах провокације са сендвичем. без обзира ако је изнео можда доказе за своје тврдње ?
провокације су по правилнику забрањене ?

Ma pusti ga,meni to nije provokacija, samo smesno, nivo klinca u pubertetu.😁

Ne shvatas, ima bezbroj ljudi koji nece mitinge, koji mrze mitinge, koji nemaju vremena za mitinge. Zato na dan izbora izadju, zaokruze njega i to je to od njih sto se tice Vucica.
Ja sam btw video u prolazu par snimaka iz Jagodine gde niko nije prikrivao lice. A i to je opet nevazno, da se na tom mitingu skupilo tacno 1000 ljudi, opet je nevazno, jedino je bitno ko i koliko njih glasaju za njega.

Zašto su onda u vreme radnog vremena, ljudi ulazili u autobuse i pošli za Jagodinu.
Još naišli na neku ženu koja je na bolovanju a došla da podrži Vučića, neka direktorka, ima na netu.

Zašto A.V gde god ide vodi sa sobom putujući cirkus tako da dokaže da gde god ode ima podršku tog grada?

Ne znam koliko si matematički upoznat, 25 odsto odlučuje o sudbini 75 odsto ostalih.

Naravno, deo od 75 odsto ostalih je sam kriv za to jer ne zna za kog da glasa jer na izborima ima previše stranaka gde se glasovi rasporede a ogromnih 50 odsto gradjana ne glasa.

Da razlozim.

Od 100 odsto glasača, 50 odsto je izašlo na izbore.

Od tih 50 odsto, 50 odsto je prilalo SNS i tako je formirana vlast, sa 25 odsto glasova ukupnog biračkog tela.

U prevodu, manjina odlučuje o većini.

Ma pusti ga,meni to nije provokacija, samo smesno, nivo klinca u pubertetu.😁
јуче је овде најавио да у суботу - данас, се полиција придружује демонстрантима!
војска у недељу-сутра!

па заједно сви у понедељак на СВ Саву на аутокоманду на парти...

дечије глупости или утицај малигана са протеста са којих се управо вратио када је то писао ко зна...

...или ти- већина од те мањине; мани се те математике, само се заносите да вас има "више".
Мање вас је, и док то не схватите- нећете се извући из те матрице због које губите све изборе све убедљивије...

Jel se zna nešto o Gruhonjicu i Marinici?
Još neki video?

Kapetan Mark forumski zna više o Dinku Gruhonjiću nego engleski tabloidi o princezi Diani. Kapetan je opsjednut tim čovjekom kao što je Ilija Čvorović bio opsjednut podstanarom u Balkanskom špijunu.

Balkanski_spijun_3.jpeg

Zašto su onda u vreme radnog vremena, ljudi ulazili u autobuse i pošli za Jagodinu.
Još naišli na neku ženu koja je na bolovanju a došla da podrži Vučića, neka direktorka, ima na netu.

Zašto A.V gde god ide vodi sa sobom putujući cirkus tako da dokaže da gde god ode ima podršku tog grada?

Ne znam koliko si matematički upoznat, 25 odsto odlučuje o sudbini 75 odsto ostalih.

Naravno, deo od 75 odsto ostalih je sam kriv za to jer ne zna za kog da glasa jer na izborima ima previše stranaka gde se glasovi rasporede a ogromnih 50 odsto gradjana ne glasa.

Da razlozim.

Od tih 50 odsto, 50 odsto je prilalo SNS i tako je formirana vlast, sa 25 odsto glasova ukupnog biračkog tela.

Tako je u celom svetu, oni koji izadju na izbore odlucuju o vlasti a oni koji ne izadju mogu samo da krive sami sebe. Ako njegovih 50% smanjis za pola zbog polovine ljudi koji su glasali onda i onih 24% od SPN moras da smanjis za pola pa su onda oni dobili 12% od ukupnog broja glasaca.
Znaci opet on ima preko duplo vise od njih

On verovatno dovlaci glasace zato sto ima neki kompleks, ne moze da podnese da na mitingu opozicije bude vise ljudi nego na njegovom.
Ali i to nije bitno, napravio je neke stvari koji zuti pre njega nisu, puteve naprimer, ljudi to vide, glasaju za njega i to je to.

Bolje vam da se angazujete u onih 50% apstinenata ako treba od kuce do kuce, i da ga skinete na izborima nego da blokirate ulice, fakultete, maltretirate obicne ljude i one studente koji zele da studiraju i polazu, a njih je vise.

Da razlozim.

Jedan od smešnijih ustaničkih bisera jeste pribrajanje apstinenata opoziciji .Nema u Srbiji 50 % apstinenata nego mnogo manje.

Kapetan Mark forumski zna više o Dinku Gruhonjiću nego engleski tabloidi o princezi Diani. Kapetan je opsjednut tim čovjekom kao što je Ilija Čvorović bio opsjednut podstanarom u Balkanskom špijunu.

Pogledajte prilog 1676415
Istina boli.
On stoji iza studenata u blokadi u ns. Postavio sam video i fotke o tome a ti isto.

Blok nesrbine :bye:

Istina boli.
On stoji iza studenata u blokadi u ns. Postavio sam video i fotke o tome a ti isto.

Blok nesrbine :bye:

Paranoja (grč. παράνοια - "ludilo" ili "bezumnost") je neizlječiva duševna bolest sa sumanutim idejama proganjanja i idejama umišljene veličine. Osoba koja pati od ove bolesti proživljava tjeskobu i strah uzrokovan iracionalnim idejama odnosno nesposobnošću razlikovanja mašte od stvarnosti.

Da razlozim.

I nije baš tako, računaj da je za Vučića glasalo 2,2 miliona a ukupan broj birača je oko 5 miliona. Opoziciji treba 2,3 miliona glasova, tako nešto je Koštunica osvojio ali opozicija nema Koštunicu nego gomilu liderčića.

I nije baš tako, računaj da je za Vučića glasalo 2,2 miliona a ukupan broj birača je oko 5 miliona. Opoziciji treba 2,3 miliona glasova, tako nešto je Koštunica osvojio ali opozicija nema Koštunicu nego gomilu liderčića.

Ukupno glasača na poslednjim izborima- 6.500.666

Izašlo na glasanje 3.820.746

Ukupno glasalo za SNS 1.783.701 ili 46.75 odsto od ukupne izlaznosti.

Ni govora od 2.2 miliona, ni govora od 5 miliona glasača .

Na ovom linku možeš videti potrebne informacije.
https://www.rik.parlament.gov.rs/542645/rezultati/

Inače, dobar deo glasova sns-a čine penzioneri.

Sigurno polovinu.
Samo da naglasim da sam pisao o predsedničkim izborima 2022 posle kojih se opozicija uopšte nije bunila i tad je Vučić dobio 2,2 miliona. Inače taj spisak je naduvan i odmah otpiši milion i po ljudi, oni su na spisku ali nisu u Srbiji.

Samo da naglasim da sam pisao o predsedničkim izborima 2022 posle kojih se opozicija uopšte nije bunila i tad je Vučić dobio 2,2 miliona. Inače taj spisak je naduvan i odmah otpiši milion i po ljudi, oni su na spisku ali nisu u Srbiji.

Dobro, ja sam mislio na parlamentarne izbore.

Opet, da je 5 miliona, nema ni 50 % sa 1750000.

Back