Излазна стратегија Александра Вучића?

Ja sam i na Zapadu i na Istoku Srbin sto ne znaci da se isticem kao Srbin to je primitivno ali opet i da budem autosovinista druosrbijanski je mizerno i moralno gnjecavo

Mnogi i Srbi mi se ne svidjaju ali i mnogi Drugosrbijanci.Nije dovoljno biti Srbin ali za pocetak je dobro ako ne radis na sebi kao Srbin nisi nista mnogo bolji od ovih Drugosrbijanaca pa dzaba sto se neko siri kao Srbin na kraju ispada samo primitivac a onda ako predjes u Drugosrbijanaca onda iz primitivnog ides u mizeriju.Imas Srbe koji su primjer uvijek za sve nas a neki nazalost nisu
Nisam te pitao jesi li Srbin, vec iz kog dila Srbije.

Ако желе да руше власт једино решење по мом мишљењу је преузимање Колубарског рудника и Термоелектране "Никола Тесла".
Па да искључе струју и чекају да дају оставку.

Друго решење је да се неки генерал побуни и изведе пуч.
Све ове зајјебанције са Аутокомандама и РТС су ми потпуно неозбиљне.
@Alter_Ego_ , шта мислиш?
Да ли сам у праву и да ли је ово једини начин за рушење власти или имаш неко другачије мишљење?

to je to

zabole zapad kita sta hoce alter, sisoje i ostala kompanija

njima je samo do profita

a za profit im treba stabilnost jer su kolonizovali srbiju i sve porobili

Tacno,ali narod treba mudar da bude pa to pobjedi jer vikom i drekom samo gore cine,a ne sumnjam da mnogi imaju dobru namjeru.Znanje je znati kako se nesto radi a mudrost je znati kada se nesto radi i sa cim se mjesa.Jedan lik dobro je rekao znanje je znati kako se pravi mlijeko i kako se pravi secer a mudrost je znati da secer i mlijeko se ne mijesaju zajedno,nije mudro sipati kilo secera u bocu mlijeka pa popiti zaboljece te stomak isto vazi i za narodi,mnogo pametnih a malo mudrih

Tacno,ali narod treba mudar da bude pa to pobjedi jer vikom i drekom samo gore cine,a ne sumnjam da mnogi imaju dobru namjeru.Znanje je znati kako se nesto radi a mudrost je znati kada se nesto radi i sa cim se mjesa.Jedan lik dobro je rekao znanje je znati kako se pravi mlijeko i kako se pravi secer a mudrost je znati da secer i mlijeko se ne mijesaju zajedno,nije mudro sipati kilo secera u bocu mlijeka pa popiti zaboljece te stomak isto vazi i za narodi,mnogo pametnih a malo mudrih

Nas najveci problem nije Vucic ni to sto smo kolonizovani bilo je toga kroz istoriju mnogo puta losih vladara i ropstva.

Problem je sto su Srbi bolesni u glavu i ne radjaju se.

Nestajemo kao i svi drugi evropski narodi neki brze neki sporije.

Океј, али грешиш.
Ми са Косова не волимо Вучка Шифтара.
pa kada je od vas napravio teroriste sa radoicicem, a siptarima dao drzavu i institucije koje su pre bile srpske, samo je napravio inverziju, kurti da ga voli i bude mu zahvalan do groba, spomenik da mu dignu pored klintonovog, aljek musliu - najzasluzniji za kosovsku drzavnost

I prethodna vlast je izabrana na izborima.Ovo što sam imamo je nešto potpuno novo u smislu da neko zahteva vlast bez izbora.

Ko zahteva vlast bez izbora?

Ajde bekni.

Ne računam Marinku, Djilasa i ostatak opozicije, ko od studenata kao organizatore želi vlast bez izbora?

Spamujete sve vreme kako neko ruši režim a režim se ruši sam od sebe, sam će pasti kao kula od karata.

Ajde bekni.

Ne računam Marinku, Djilasa i ostatak opozicije, ko od studenata kao organizatore želi vlast bez izbora?

Spamujete sve vreme kako neko ruši režim a režim se ruši sam od sebe, sam će pasti kao kula od karata.
Studenti.Studenti izriču presude i to krivične a posle od osuđenih traže dokaze za te njihove presude.Studenti i opozicija su jedno.

Ajde bekni.

sekta samo laze, kao njen vodja patolski lazov av, ali za to je krivo lazno predstavljanje, negiranje bioloskog oca, te izgubljeni identitet, i posledicno njegova kriza kreiranja i uzimanja uloge drugog identita, odakle je proizaslo samo pretvaranje, mimikrija, gluma, dramo...
FAhRI, TATA, oce moj, ja te :heart: - ta izjava bi pomogla na putu izlecenja pacijenta pod pseudonimom av, a time bi se krenulo i u ozdravljenje nacije i pomirenje sa kosovom

sekta samo laze, kao njen vodja patolski lazov av, ali za to je krivo lazno predstavljanje, negiranje bioloskog oca, te izgubljeni identitet, i posledicno njegova kriza kreiranja i uzimanja uloge drugog identita, odakle je proizaslo samo pretvaranje, mimikrija, gluma, dramo...
FAhRI, TATA, oce moj, ja te :heart: - ta izjava bi pomogla na putu izlecenja pacijenta pod pseudonimom av, a time bi se krenulo i u ozdravljenje nacije i pomirenje sa kosovom
Mimikrije ima, ali to za oca se ne zna, pa dok se eventualno ne utvrdi, bolje da ostane po strani.

pa kada je od vas napravio teroriste sa radoicicem, a siptarima dao drzavu i institucije koje su pre bile srpske, samo je napravio inverziju, kurti da ga voli i bude mu zahvalan do groba, spomenik da mu dignu pored klintonovog, aljek musliu - najzasluzniji za kosovsku drzavnost
На неки начин и разумем да мора да се савија, али горка пилула.
Ја и не живим на Косову, али водим порекло са Косова.
Сигурно је да нећу ботоват за њега.

Back