Izlazci u cacku

• Začetnik teme Začetnik teme Ancho1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ancho:
Jay-Z:
probajte blue u rupi

Joj ta rupa!
Previse mi je fensi,a ja sam samo obican lik koji je mozda sve ali samo nije fensi!
OK svako voli ono sto mu se svidja,ali bas ta rupa?
Svi likovi i likuse koji su dole su mi nekako po istom kalupu,svi su bre isti!
Ali sta da se radi,ja volim "ovo" a neko "TO"!

Pisite i dalje na ovu temu,bas me zanima kako razmisljate i kako se provodite na mestima gde izlazite!
Do sledeceg pisanja veliki poz od mene!
:)

pa ******.. sta da se radi.. zar tako nije uglavnom u celom gradu.. dole uglavnom sidjem kad sam pijan.. i to obicno kod lutovca... a kad sam trezniji obicno idem kod legend kod osice.. jer je jedan od najnormalnijih lokala dole...

Ljudi ja nisam bio u gradu 5 meseci i proslu sedmicu sam kao izasao u grada (petak) i ja ne ne znam gde da idem.Svude isto sranje,a petak mrtav. Posto sad do skoro radio kao konobar provalio sam da narod uopste nema para i svi se stisnu za jedno pice i aj kuci.Gledam tako likove sad po gradu svuda isto,uzmu jedno pice i stoje celo vece. Pa ljudi ako ste vec u gradu mrdnite malo guzicom a ne da budete staticni. Sasvim slucajno se zadsim u onom excalibu-u (vracajuci se sa posla) gledam one ljude, niko ne djuska,naravno osim par sponzoruse koju su nabile guzice i sise sponzorime u lice! Nisam verovao.
Pa dragi moji mislim da je i u svakom slicnom lokalu u ovom gradu. Posto ja nisam za takva mesta recite vi meni gde ja da idem u grad!
Poz svima! :)

Nisam razumeo onog lika gore, da li treba da ima u gradu više tipova kao Marko ili više kafea kao Ekskalibur....ja lično mislim da je i po jedan primerak te vrste previše!U gradu je sve manje pravih Čačana a sve više nekakvih "bosanaca", "crnogoraca" i drugih "aca"!Što ne probate sa izlaskom u "Što da ne"!

Pa pazi!
Ako hoces dobar provod sigurno neces ici u lokale tipa sto da ne i sl. vec neke druge!
Pozdravljam ideju "sto da ne" i ja volim taj lokal.
Mislim a u ovom gradu ima vrlo malo lokala u kojima mozes da se dobro provedes!
Veoma je diskutabilno da pricamo ko, kakav lokal voli,svako ima svoj ukus.Ali generalno gledano moji sugradjani neverovatno vole lokale tipa: Leonardo,Ex,Koko loko (choko moko) i sta ti ja vec znam ,treba spomenuti i sve lokale u rupi!
Ali ok,kako nam je tako nam je!
Poz!

Pozdrav za kosmiju. Rekoh da cu da ti odgovorim :)
Kao sto rekoh bitno je sa kim izadjes. Ja izlazim na najrazlicitija mesta. Evo bas sad sam bila na jednom novom, ali to moram da ti sapnem inace ce svi da saznaju, pa ce da provale :) Sve u svemu - Izlazi sa mnom i bice ti extra :))

Pinaduro jedna pijana!
Da kazem ljudima u kakvoj si se rupi napila?
Necu, ne brini!
Najbolji lokali su prave kafane!
Otkrio sam skoro par veoma dobrih kafana (kulturnih) sa zivom svirkom tipa starogradske (boemske) muzike!
Poz svima

sirNemanjapro:
Nisam za kafancine ili kafanice. Nisam za diskoteke ili folkoteke. Neko lepo mesto za sesti i ispricati se sa drustvom.
Mozda Prolece, ili Casablanca.
Izvini ali gde zivis ti coveche?
Prema nekim mojim saznanjima Kazablanka ne radi vec neko duze vreme,a sto se tice tog proleca,mislim da tami izlaze samo matori ljudi.
Tipa "Cale" "Keva" "Baba" "Deda"...

Lepo je to sto si pokusao da odgovoris tj. das predlog!
Poz! :D 8) :twisted:

nema u rupi nishta !...shto me tako mnogo raduje...
a od izlazaka imash sva ostala seljachka mesta koja su i do sad bila...famozni moulen rouge gradske rupe preseljen je u mnogo adekvatniji okolish - konjevitje...
dok se broj sterilnih bashta nachichkanih oko poshte primetno povetjao...

fr - iz francuske si...shto me podseti na zaniljivog polu choveka...kazhe chovek "lepo je u parizu...znash diskoteke...provod ludilo zezanje...al kad ja bre dodjem u rupu...i pushte mi karleushu...ih niko sretjniji od mene"...to je zato shto je u francuskoj samo josh jedan od mase istih...a ovde je glavni baja medj saplemenicima s negativnim iq-om...

kapiram ja vas...vas i nije briga samo dok je golo prosto i vulgarno...

emilija_fr:
znam da proslog leta je bilo ekstra u rupi...
sad bi volela da znam gde izlazite!?
Molim te nemoj me svrstavati sa "ostalim ljudima"!
Svako ima mesto koje voli,pa tako i ja,sto ne znaci da izlazim u rupu!
Ja cu da te odvedem u pravu kafanu da vidis sta je provod!

Sudeci da si izlazila u rupu, savetujem ti da se preselis sto bi rekao moj ludi drug Mirko (Antuntun) u Turbodiskofolkoseljoteku zvanu "Stone"!
To ti je odmah tu! Ne sumnjam da se neces snaci!
U svakom slucaju ne mogu ti ja suditi po muzici ili po bilo cemu!
Lep provod!

Posto si pomenula rupu jedino sta mogu da ti preporucim je diskoteka "Stone" u Ljubicu. Sumnjam da ces morati tamo da stices nova poznanstva jer kompletna ekipa iz "rupe" ti je sada u " Stone-u''. Zelim ti lep provod .

EMI u rupi je nejlapše, al čisto sumljam da ti imaš pravig iskustawa po tem pitanju!!!!! a i ovi drkoši xexexexe!!! NARAVNO,ZA NEUPUĆETE JA UOPŠTE NE GOVORIM OIZLASCIMA!!! :))) ;)))

Back