Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
Malo cudno, jer je upravo vecina cacana sa tog podrucja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pinaduro jedna pijana!
Da kazem ljudima u kakvoj si se rupi napila?
Necu, ne brini!
Najbolji lokali su prave kafane!
Otkrio sam skoro par veoma dobrih kafana (kulturnih) sa zivom svirkom tipa starogradske (boemske) muzike!
Poz svima
..Zanzibar“
caffe club „VELVET``![]()
![]()
a kamoli zbog 'zike, mozda oleshen 

Ima dobrih kafica, koje ste, vidim, naveli, ali oni su super za neku sedeljku sa drustvom, ne bas za zurku
Gde izaci u Cacku
N I G D E
Kv - Gaspar - zakon
Muzika je uzivo. Ja i nisam bila bas obozavalac takve vrste muzike, ali ovde bendovi ne dolaze samo da otpevaju sta imaju nego bas umeju da naprave atmosferu. Sto je najinteresantnije ima ljudi sa svih strana : Kraljevo, Cacak, Krusevac, Valjevo... Odlicno je, ako si u mogucnosti, obavezno idi jedne subote. Veliki je prostor, ima dosta ljudi, nema dece, nema ni tuca, tj bar ja nikada tamo nisam videla da je izbila neka frka.
boli me uvo sto ce seljaci umesto da se zezaju, razbijaju glave jedni drugima. Ako im je to dozivljaj provoda, neka ih, meni to ne moze da upropasti vece. A naravno, lepo je videti ljude sa svih str. Nisam dugo bila ovde, pa mi bas znaci da mi neko da komentar i konstruktivan savet gde da odem, jer me za ovih par meseci ubi Ca ko prutom. Da ne skontas pogresno, volim ja Ca tu sam rodjena i zivela 20 god, al atmosfera u gradu je ubijajuca