Izlazci u cacku

• Začetnik teme Začetnik teme Ancho1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
logo-velvet.jpg
caffe club „VELVET``
stari-grad-9.jpg

Muzika je uzivo. Ja i nisam bila bas obozavalac takve vrste muzike, ali ovde bendovi ne dolaze samo da otpevaju sta imaju nego bas umeju da naprave atmosferu. Sto je najinteresantnije ima ljudi sa svih strana : Kraljevo, Cacak, Krusevac, Valjevo... Odlicno je, ako si u mogucnosti, obavezno idi jedne subote. Veliki je prostor, ima dosta ljudi, nema dece, nema ni tuca, tj bar ja nikada tamo nisam videla da je izbila neka frka.

Muzika je uzivo. Ja i nisam bila bas obozavalac takve vrste muzike, ali ovde bendovi ne dolaze samo da otpevaju sta imaju nego bas umeju da naprave atmosferu. Sto je najinteresantnije ima ljudi sa svih strana : Kraljevo, Cacak, Krusevac, Valjevo... Odlicno je, ako si u mogucnosti, obavezno idi jedne subote. Veliki je prostor, ima dosta ljudi, nema dece, nema ni tuca, tj bar ja nikada tamo nisam videla da je izbila neka frka.

Ma ja ti se od frka ne frkisem:) boli me uvo sto ce seljaci umesto da se zezaju, razbijaju glave jedni drugima. Ako im je to dozivljaj provoda, neka ih, meni to ne moze da upropasti vece. A naravno, lepo je videti ljude sa svih str. Nisam dugo bila ovde, pa mi bas znaci da mi neko da komentar i konstruktivan savet gde da odem, jer me za ovih par meseci ubi Ca ko prutom. Da ne skontas pogresno, volim ja Ca tu sam rodjena i zivela 20 god, al atmosfera u gradu je ubijajuca

Nema veze ko je odakle. Kako se čovek može provesti kada izađe u grad je individualna stvar. Da li je neko iz Kraljeva ili iz Čačka potpuno je nebitno. Bitno je da li umeš da se provodiš. Meni je važno da sam sa dobrim društvom. Nevažno gde...

E hvala Bogu da neko pomenu SRPSKI PAB.... Sto svi misle da tamo izlaze neki drogirasi i ostala kompanija.. Uopste nije tacno... Najbolje svirke su tamo a i drustvo je ok... Mada ako hoces svoje mesto moras doci pre nego sto pocne svirka...

Postujem one koji su napisali da im je extra provod u Akordu posto moji baba i deda drze taj lokal... Bez obzira na to, jeste extra provod tamo...

Pozz za sve...!

Back