Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moonja:dobra fora vozić i stanice kao orijentir......... prodješ sex grad...ideš ideš...... pre aque ima jedan mali, e...taj............. ......možda je i najmanji prostor.................a prethodni mi stvarno krivo što nisam zapamtio kako se zove............bio je neki bend sa crncem pevačem i svirali su cubanismo......salse .....baš prijatno mesto.......i korektna svirka....taj mi je najbolji........ a sa ove 'vamo strane.. preko bare..........opet ne znam nazive .........tamo gde služe neku sexi ice kafu..........tako se zove......totalno ono neupadljivo mesto............pre grčkih sarmica u vinovoj lozi za 100 din..koje normalno nisam probao........... e, sad sam te skroz zboonio.........al svejedno......ja idem na adu kad se dogovorim sa društvom...........i zbog toga....trulo mi da odem sa ribom ili ortakom i blejim tamo..........nisam taj tip ( ;
ivana bg:Ima jedan extra kafic na Bulevaru kod Djerma.....Ne znam kako se zove, bila sam jednom, ali imas osecaj kao da si u nekoj planinskoj kuci.....Sve je drveno i u nekom "starinskom" fazonu, ali je tako dobro i opusteno......
A sa plafona vise rolsue, skije, ma sve i svasta...Mozes celo vece da buljis u plafon i nece ti biti dosadno....
Tequila je po super ceni od 99 dinara. A za muziku je zaduzen dj Fraky.
ops:
:-x 8-) :shock:
Najjace palacinke s nogu u gradu su u Zemunu,u Glavnoj ili u produzetku(ne znam kako se zove),mesto se zove <Pinokio...A Amica u Misarskoj je bila bas cool...imali su i karaoke...Cujem da karaoka nema viseZmajche90:Na Kalisu ima jedno divno mestasce kojeg odmila zovemo alkos-banja,mislim da je to najdivnije mesto na celom Kalisu,samo,ako idete sa voljenom osobom,ponesite nesto za pod guze,jer nije neki izbor za sedenje-ili trava ili temelji...Nemojte da vas nadimak zbuni,tako smo ga prozvali jer se odmah otreznis kad vidis kako je lep pogled na NBG(plus provalija ispod tebe)a zavuceno je,i nema osvetljenja,tako da je sjajno mesto za blejanje...Oni koji su bili znaju na st mislimNajjace palacinke s nogu u gradu su u Zemunu,u Glavnoj ili u produzetku(ne znam kako se zove),mesto se zove <Pinokio...A Amica u Misarskoj je bila bas cool...imali su i karaoke...Cujem da karaoka nema vise
A malo ispod Kneziske,u nekoj poprecnoj ulici(blize Kalisu,s desne strane iz njegovog pravca) je neki kafic Fly,za koji sam cula da je cool,nema turbofolka i da su cene poprilicno pristojne...A malo iznad tog kafica je klub Havana,sredom petkom i subotom je salsa,utorkom je tango vece...Sve to jako lepo izgleda,pogotovo kad se okupe iskusniji plesaci...

stefdza:pozdrav svima! postavicu konkretno pitanje
koji su klubovi/diskoteke/splavovi gde se pusta komercijalna muzika (dance/tehno/trance) nalik na ovu-> www.myspace.com/calypsodj ?
nadam se da ce neko uspeti da odgovori![]()