IZLASCI

kod mene na gajbi,ponesi zle..
untitled269.gif

fooj.......meni je ok. onaj kafić...a svi su isti.....gde peva crnac.....a išao sam i u onaj zadnji sa makiške.....tu pizzeriju drži neka drugarica bivše devojke brata moje devojke lol....e..... previše je naroda i napucano je.......i uglavnom je šabanija......bez ljootnje..

Moonja, nemam pojma o kom lokalchitju pishesh?
Rezhiser nije uopshte napucan, chak nema ni glasnu muziku.
Vishe je lokalchitj za opushtanje pored vode.. Dolaze ljudi razlichitih generacija.
Meni je to mesto najprijatnije, ne znam.. Nalazi se na 8oj stanici vozitjem, na staroj strani Ade.

Pih, ovo bi besplatna reklama. :roll:

dobra fora vozić i stanice kao orijentir......... prodješ sex grad...ideš ideš...... pre aque ima jedan mali, e...taj............. ......možda je i najmanji prostor.................a prethodni mi stvarno krivo što nisam zapamtio kako se zove............bio je neki bend sa crncem pevačem i svirali su cubanismo......salse .....baš prijatno mesto.......i korektna svirka....taj mi je najbolji........ a sa ove 'vamo strane.. preko bare..........opet ne znam nazive .........tamo gde služe neku sexi ice kafu..........tako se zove......totalno ono neupadljivo mesto............pre grčkih sarmica u vinovoj lozi za 100 din..koje normalno nisam probao........... e, sad sam te skroz zboonio.........al svejedno......ja idem na adu kad se dogovorim sa društvom...........i zbog toga....trulo mi da odem sa ribom ili ortakom i blejim tamo..........nisam taj tip ( ;

hi
jel bio neko sa site u underworld-u?
stranica im je super uradjena :)
fotografije iz club-a su zapadni standard :o
moram sama da steknem utisak za koji dan :D
pozdrav
h.

moonja:
dobra fora vozić i stanice kao orijentir......... prodješ sex grad...ideš ideš...... pre aque ima jedan mali, e...taj............. ......možda je i najmanji prostor.................a prethodni mi stvarno krivo što nisam zapamtio kako se zove............bio je neki bend sa crncem pevačem i svirali su cubanismo......salse .....baš prijatno mesto.......i korektna svirka....taj mi je najbolji........ a sa ove 'vamo strane.. preko bare..........opet ne znam nazive .........tamo gde služe neku sexi ice kafu..........tako se zove......totalno ono neupadljivo mesto............pre grčkih sarmica u vinovoj lozi za 100 din..koje normalno nisam probao........... e, sad sam te skroz zboonio.........al svejedno......ja idem na adu kad se dogovorim sa društvom...........i zbog toga....trulo mi da odem sa ribom ili ortakom i blejim tamo..........nisam taj tip ( ;

to je mozda sunset ili red shoes, bila sam jednom kad je svirao taj bend, al da me ubijes nemam pojma koji je od ova dva

Brazilac-SVETSKI IGRAČ SAMBE Felipe Cezar Barbosa Laranjeira posle turneje u Parizu nastupaće u Beogradu naredna četiri petka u Restoranu Plato – Omladinskih Brigada 88, Airport City, Novi Beograd!

Egzotično veče u ritmu Sambe, žigolo bend I dance show plesačice,
POSEBNA IZNENAĐENJA ZA ŽENSKA DRUŠTVA
(specijalitet iz Brazila + Punch-gratis) Besplatan parking pod nadzorom!
Info telefon: 063650337

Ukoliko želite da pogledate neke od njegovih fotografija posetite sajt
www.statisti.org.yu
i potražite ga pod brojem 1010.

ivana bg:
Ima jedan extra kafic na Bulevaru kod Djerma.....Ne znam kako se zove, bila sam jednom, ali imas osecaj kao da si u nekoj planinskoj kuci.....Sve je drveno i u nekom "starinskom" fazonu, ali je tako dobro i opusteno......
A sa plafona vise rolsue, skije, ma sve i svasta...Mozes celo vece da buljis u plafon i nece ti biti dosadno....

Mislim da pricas o kaficu "Wonder" 8)
Ako mislimo na isti kafic, to je fenomenalno mesto :-D

Cafe Bar Salvador Dali Hilandarska 20

Dobio je ime po poznatom slikaru Salvadoru Daliju, uredjenje enterijera je inspirasano njegovim radovima. Radno vreme je svakim danom od 10 do 02 a nedeljom od 17 do 01.

Svake srede mozete ocekivati koktele po promotivnim cenama a muziku mozete sami birati iz JukeBox-a.

Rakijanje je veche koje se tradicionalno odrzava petkom vec pola godine. Tada mozete piti rakije iz nasheg velikog asortimana po snizenim cenama za 30%. A za fenomenalnu muziku su zaduzeni momci iz ekipe Testera Crew, mozete uzivati u zvucima Funk-a, Soul-a, NuJazz-a, BroakenBeat-a i HipHop-a.

Subota je veche pod nazivom Expect the Unexpected kao sto i samo ime kaze mozete ocekivati ne ocekivano :) Tequila je po super ceni od 99 dinara. A za muziku je zaduzen dj Fraky.

http://www.myspace.com/dalibeograd

topla preporuka svima!

=]

15.septembar 2007. basta SKC(u slucaju kise-unutra) Beograd, koncert 357. koncert pod nazivom OKUPLJANJE.cena karte 500din. Uz kartu se dobija i disk po izboru na poklon.
Dodjite da vide koliko nas je!!!!

15.септембар 2007. башта СКЦ(у случају кише-унутра) Београд, концерт 357. концерт под називом ОКУПЉАЊЕ. Цена карте је 500дин. Уз карту се добија и диск по избору на поклон.
Дођите да виде колико нас је!!!!

8-) ;) :oops: :evil: :-x 8-) :shock:

Palacinkarnica Amica vec dugi niz godina omogucava kvalitetnu uslugu i malo drugaciju ponudu od standardnih palacinkarnica.

Kao najstarija palacinkarnica ima veliku tradiciju. Svi koji su prolazili Skadarlijom u zadnjih 20 godina - sigurno su videli Amicu, a oni koji su se odlucili i da probaju njihove palacinke imaju najbolje uspomene.

Mnogi neznaju za drugu Amicu - u Misarkoj 7 (Beograd) - koja ima isti kvalitet i uslugu kao lokal u Skadarliji (Lokal u Skadarliji je nazalost zatvoren zbog "Da komsiji crkne krava").

Jedina razlika je sto vam lokal u Misarskoj 7 pruza daleko mirniju atmosferu - idealnu da izvedete (buduceg) partnera, celu porodicu ili pak da izadjete sa drustvom i na miru odigrate partiju bilijara (A u Amicu inace dolaze i neki ozbiljniji igraci bilijara bas zbog te mirne atmosfere i cinjenice da Amica poseduje jedan od najkvalitetnijih stolova za bilijar u Beogradu).

I sve to bez straha da ce vam iko narusavati vasu porodicnu veceru ili smetati prilikom osvajanja njenog/njegovog srca! Naravno konobari i komunikacija sa njima je jedinstvenog tipa u gradu i nemoze se lako opisati. Trenutno se planiranju i specijalne veceri koje bi omogucile jos bolje zadovoljstvo gostiju.

Amica je takodje krenula da vrsi dostavu svojih palacinki po narudzbini - zbog potraznje posetilaca za tim vidom usluge - i sto je najbolje dostavu vrse na manje-vise celoj teritoriji Beograda. Narudzbinu mozete izvrsiti putem telefona 3234776 / 3345 100 / 3247656 ili cak online direktno preko interneta

Lokal ima sirok izbor salata, slatih i slanih palacinki (i to ne standardnih tipa sa mlevinim mesom, kajganom, prebrancem itd sto se tice slanih, a sa prelivom od ananasa/narandze ili slatkim od treshanja/vishanja) - celokupan ponudu mozete videti na predhodno datom linku.

Cene su veoma povoljne, a porcije nekih "tezih" palacinki tipa sa Mlevinim Mesom i "najjacim" mogu da predstavljaju izazov.

Naravno vi se sad pitate zasto ja sve ovo pisem? Mnogo ljudi me inace pita za neki takav "mirniji" lokal u gradu, mimo sve opste pomame po internetu - "Gde izvesti devojku/decka i na miru uzivati?" i generalnim problemom dominiranja italijanske kuhinje u sferi dostave i vecito pitanje "Gde mogu da narucinm nesto a da nije Italijanska kuhinja?". Pa nasao sam lokal koji daje odgovor na sva ta pitanja - postao sam redovan gost i eto - da pomognem i njima i vama - dajem sve preporuke za ovaj lokal.

amica2qr8.jpg

I da bi lakse stigli do tamo:
amicapp5.jpg

Na Kalisu ima jedno divno mestasce kojeg odmila zovemo alkos-banja,mislim da je to najdivnije mesto na celom Kalisu,samo,ako idete sa voljenom osobom,ponesite nesto za pod guze,jer nije neki izbor za sedenje-ili trava ili temelji...Nemojte da vas nadimak zbuni,tako smo ga prozvali jer se odmah otreznis kad vidis kako je lep pogled na NBG(plus provalija ispod tebe)a zavuceno je,i nema osvetljenja,tako da je sjajno mesto za blejanje...Oni koji su bili znaju na st mislim :lol: Najjace palacinke s nogu u gradu su u Zemunu,u Glavnoj ili u produzetku(ne znam kako se zove),mesto se zove <Pinokio...A Amica u Misarskoj je bila bas cool...imali su i karaoke...Cujem da karaoka nema vise
A malo ispod Kneziske,u nekoj poprecnoj ulici(blize Kalisu,s desne strane iz njegovog pravca) je neki kafic Fly,za koji sam cula da je cool,nema turbofolka i da su cene poprilicno pristojne...A malo iznad tog kafica je klub Havana,sredom petkom i subotom je salsa,utorkom je tango vece...Sve to jako lepo izgleda,pogotovo kad se okupe iskusniji plesaci...

Zmajche90:
Na Kalisu ima jedno divno mestasce kojeg odmila zovemo alkos-banja,mislim da je to najdivnije mesto na celom Kalisu,samo,ako idete sa voljenom osobom,ponesite nesto za pod guze,jer nije neki izbor za sedenje-ili trava ili temelji...Nemojte da vas nadimak zbuni,tako smo ga prozvali jer se odmah otreznis kad vidis kako je lep pogled na NBG(plus provalija ispod tebe)a zavuceno je,i nema osvetljenja,tako da je sjajno mesto za blejanje...Oni koji su bili znaju na st mislim :lol: Najjace palacinke s nogu u gradu su u Zemunu,u Glavnoj ili u produzetku(ne znam kako se zove),mesto se zove <Pinokio...A Amica u Misarskoj je bila bas cool...imali su i karaoke...Cujem da karaoka nema vise
A malo ispod Kneziske,u nekoj poprecnoj ulici(blize Kalisu,s desne strane iz njegovog pravca) je neki kafic Fly,za koji sam cula da je cool,nema turbofolka i da su cene poprilicno pristojne...A malo iznad tog kafica je klub Havana,sredom petkom i subotom je salsa,utorkom je tango vece...Sve to jako lepo izgleda,pogotovo kad se okupe iskusniji plesaci...

To karaoke veche tjemo da vidimo da vratimo :)

Back