Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kia:nije los protor,mada ima dosta klinaca
Psihologue:Na Novom BGD-u postoji kafic ili mali restoran zvani RECEPT..
Nalazi se odmah pored FORDOVOG salona ili blizu AGACIJE na Tošinom bunaru..
Ko voli dobru klopu i normalne cene ovo je pravo mesto za izlazak..
Subotom je živa svirka...
) je Peti elemenat, Njegosheva....bije ga glas da je snobovsko i fancyanersko mesto..ali,u sustini nije,ili ja to ne mogu objektivno da sagledam..godinama tu izlazim,ista ekipa, par koraka od kuce..jedino, cene su bezobrazne.
Ne razumem, jel to ono gde je bila Nana? Ali ruska je malo nize?pajamaca:aaaaa u ruskoj?
gde bre tamo ima diskać?
Psihologue:Mislis na Casper u Zemunu?
andja_stay_cool:gde u bg-u...negde po centru...posto nisam odavde...ima lokal gde moze da se slusa ekv, haustor....dnevna i nocna varijanta?
Sad jos i bashta..uzivancija..pre par dana , sedim u basti SKC-a, sunce upeklo, a pichi moja omiljena stvar " ..razmiches zavese, i gledash obecani grad, svetla se pale i tinja zelja u tebi..a josh uvek ti djavoli vire iz rukava, i svaki nokat krije otrov ljubaviiiiiiiiiiiiiiii.." 

redjelo-duvan cvarci,peglana kobasica sa kozjim sirom,svinjska i govedja prsuta,glavno jelo miksovano-jagnjetina,jaretina i teletina,sve ispod saca i obavezno spic rebra,salata od svega i svacega...Popili smo 10 l domaceg vina,a ko je popio koliko zestokog i piva ne znam.Ja sam placao i ceh je bio 19,800 din!!!I jos jedno mesto"Ribolovacka koliba" u Visnjici!Keciga,som...srneci gulas,punjene prepelice...Od porcije srneceg gulasa sit sam 24 sata,a porcija salate dovoljna za 3 normalne osobe.E taj gulas i salatu plus 3 piva platio sam 800 din.Prijatno!Da, izdvojila bih "Red Shoes" , "Sex & Grad " i "Bungalov 13", odlichna muzika, usluga,kafici potpuno hedonistichki, sa sve krevetima sa baldahinimamax-styling.com:koliko sam primetio kafici - diskoteke na Adi su ovog leta BOOM guzva stalno nema covek de da se parkira a ima raznih ljudi zanimljivih
, gotivna ekipa, cene..ok.