IZLASCI

E ovde morate da odete! Kafic se zove SLON,nalazi se na Miljakovcu,mnnoooooooogo je dobar provod,ima i zive svirke 2,3 puta nedeljno,pusta se i haus,domaca.tu su i promocije piva i tekila!Naravno imaju i karaoke i tada je mnogo dobro.sa cenama su ok,pogotovo kad je promocija :D uvek je puno,moze i za mladje i za malo starije,izmesano je tako da se uvek nadje nesto :D vredi otici!
BRE i VRT- opustencija,dobri za okupljanja,kafu,tracarenje ili flertovanje sa beogradjankama :D
KRISTAL-super je,muzika,ribeeeeeeeeeeeeeeee!!!za mladje uglavnom,UBIJAJU SA CENAMA!
Za sve komsinice sa crvenog krsta,vracara...ima kafic odmah do Radnickog,super je,sad se otvorio i onaj deo ispred tako da je mnogo dobro,bice i zive svirke a ako vam to dosadi ima bilijar pored pa svratite ako ste za partiju :D :D :D :D :D :D

Na Novom BGD-u postoji kafic ili mali restoran zvani RECEPT..
Nalazi se odmah pored FORDOVOG salona ili blizu AGACIJE na Tošinom bunaru..
Ko voli dobru klopu i normalne cene ovo je pravo mesto za izlazak..
Subotom je živa svirka...

Psihologue:
Na Novom BGD-u postoji kafic ili mali restoran zvani RECEPT..
Nalazi se odmah pored FORDOVOG salona ili blizu AGACIJE na Tošinom bunaru..
Ko voli dobru klopu i normalne cene ovo je pravo mesto za izlazak..
Subotom je živa svirka...

Bila sam nedavno, i dopalo mi se mesto i klopa,mada ne volim previse NBGD..

Moje omiljeno mesto za izlazak (mada mi to vise dodje ko sedenje u living room-u:)) je Peti elemenat, Njegosheva....bije ga glas da je snobovsko i fancyanersko mesto..ali,u sustini nije,ili ja to ne mogu objektivno da sagledam..godinama tu izlazim,ista ekipa, par koraka od kuce..jedino, cene su bezobrazne.
BRE i MOMENT su totalno ql i opustena mesta..i naravno CASPER-best pancakes in the city:)

Psihologue:
Mislis na Casper u Zemunu?

Ne, na vracharu..Zaboravih Petrograd, takodje Vrachar, cene sasvim pristojne, ekipa kulturna..Sad, za lepe suncane dane, bashta Paviljona Cvijete Zuzoric. Cene si vise nego bezobrazne, ali je mesto bozanstveno, sedish u sred shume na Kalishu,posl cimanja po centru..prija, bash.

andja_stay_cool:
gde u bg-u...negde po centru...posto nisam odavde...ima lokal gde moze da se slusa ekv, haustor....dnevna i nocna varijanta?

SKC , pouzdano. Ima jos lokala gde se slusha EKV, ali SKC..neces pogreshiti :) Sad jos i bashta..uzivancija..pre par dana , sedim u basti SKC-a, sunce upeklo, a pichi moja omiljena stvar " ..razmiches zavese, i gledash obecani grad, svetla se pale i tinja zelja u tebi..a josh uvek ti djavoli vire iz rukava, i svaki nokat krije otrov ljubaviiiiiiiiiiiiiiii.." :)

Ako niste bili obavezno svratite u Ski klub Aleksandar na Kosutnjaku. Iznad sumarskog fakulteta. Mesto je odlicno ! I dnevna i vecernja varijanta su podjednako dobre !

Jedan izuzetan kutak u gradu nalazi se u ul. DJure Danicica,broj12(?).Restoran se zove "Pogodjena patka",neobicno lep ambijent,sa bastom od koje boli glava.Ako zelite nekoga da fascinirate,obavezno posetite "Mitologiju" u Bircaninovoj.Po mom misljenju ubedljivo najlepsi restoran u gradu!Za ljubitelje italijanske kuhinje "Trac" je pravi izbor.A ako volite tradicionalna jela,uz dobru muziku tog tipa obavezno posetite "Salas" u Zemunu,u Sindjelicevoj ulici.

Da dodam nesto i o cenama.Na Adi Safari sam narucio spic rebra,vurdu(sir sa paprikom),a kolega jagnjetinu ispod saca.Popili smo po 2 piva pre rucka ,posle rucka on jos 2 piva a ja 1 l domaceg vina i 1l soda-vode.Sve nas je kostalo 2300 dinara,uz napomenu da nam je ostalo oko 1/3 hrane nepojedena.U Poletu najjeftinija klopa,lignje do bola.U "Jevremu" smo imali slavlje,16 nas,na meniju sledece:predjelo-duvan cvarci,peglana kobasica sa kozjim sirom,svinjska i govedja prsuta,glavno jelo miksovano-jagnjetina,jaretina i teletina,sve ispod saca i obavezno spic rebra,salata od svega i svacega...Popili smo 10 l domaceg vina,a ko je popio koliko zestokog i piva ne znam.Ja sam placao i ceh je bio 19,800 din!!!I jos jedno mesto"Ribolovacka koliba" u Visnjici!Keciga,som...srneci gulas,punjene prepelice...Od porcije srneceg gulasa sit sam 24 sata,a porcija salate dovoljna za 3 normalne osobe.E taj gulas i salatu plus 3 piva platio sam 800 din.Prijatno!

U Novom Sadu izlazim na samo 2 mesta.Ono sto zelim da kazem je da u Beogradu ima sijaset mesta sa sjajnom hranom,odlicnim provodom...Ali,obzirom da mladja populacija priznaje (neka mi oproste neistomisljenici),onda recimo u "Silikonskoj dolini'(Strahinjica bana) i slicnim mestima nema teorije da se provedu,dobro jedu,popiju...i uz sve to da bude JEFTINO!Toga nema ni u Carobnjaku iz Oza!!!Ali,ako hocete da budete VIDJENI,onda malo smanjite prohteve!!!Mogu nabrojati jos 20-tak restorana sa vrlo pristojnim provodom,odlicnom hranom...ali za neku odredjenu preporuku moram znati koliko potencijalni gosti imaju godina,kakvu vrstu provoda zele,koju muziku vole...I jos cu Vam dati preporukuy kod vlasnika restorana!Ko god zeli takve informacije,neka se javi-rado cu pomoci svima.Pozz,Nikica(Sten)

max-styling.com:
koliko sam primetio kafici - diskoteke na Adi su ovog leta BOOM guzva stalno nema covek de da se parkira a ima raznih ljudi zanimljivih
Da, izdvojila bih "Red Shoes" , "Sex & Grad " i "Bungalov 13", odlichna muzika, usluga,kafici potpuno hedonistichki, sa sve krevetima sa baldahinima :), gotivna ekipa, cene..ok.

Back