IZLASCI U NOVOM SADU

eo ja ću...
bila pretprošle subote,a kanda ću i ove u PUB-u na uglu Bulevara oslobođenja i Branimira Ćosića,valjda se tako zove ta ulica...tamo gde je grafička škola
blizu spensa...
fantazija ekipa...stariji..muzika odlična...
i naravno opet sa Evom....:zurka:

Cao svima

Prolse godine , proveo sam predivan Novembar u vasem divnom gradu -:) I zlasci ? Toplo preporucujem Serendipity , kao knjizaruu centru , ged se na gornjem katu odrzvaju jazz sesions. Cesto puta gostuju i Beogrdaski bendovi kakom i maldi talenti.Enterier prekrasno minimlaisticki

Onda, bazen u hotelu Park koji radi do 9 navece plus sauna plus masaza. Setnje Strandom i malo vezbanja na spravama pored staze, Atena ( dva divna mladja momka sviraju i pevaju da rasturaju . Obavezno se upisite na salsa kurs dva puta nedeljno Ulica Brace Ribar , Hmmm sta onda , normalno Srpsko narodno pozoriste - zgrada propada ali repertoar je Ok a prekoputa vam je dobar kafic Teatar.

Ona kafana ispod tvrdjave je Ok ali malo onako standrdani klise , nista posebno . U kafice nisam nesto previse zalazio , preglasna muzika i foliranstka raja ( ne svi) Vikendom obavezno na Bukovac, kafa na plostadu u Sremskim Karlovcima dok odjekuje duhovna muzika iz obliznjih crkvi. Uvek ima dobrih kocerata u Sinagogi .

Njabolje je bilo sto sam sebi kupio moj " studenstki "auto , Fiata Pandu kocku .Ej policija me nije zaustavljala , nisam ni zakljucivao vrata , nisam ama bas nikakvih problema samo sedi i vozi .

Upoznao divne Novosadjane . Uskoro opet dolazim ovaj put sa sinom na malo duze vreme .Dosta je bilo Australije hehehe

Pozdrav svima .Vidimo se

nemojte da pijete ako vozite, jer od danas imamo nova vozila i policiju u gradu :D

Stanija hapsi po Novom Sadu
Puls - 18. 07. 2014.14:48h - Foto: instagram Komentari (0)

Starleta odlučila da zavede red
58176_stanija1_ahf.jpg

Ne može Stanija Dobrojević da izdrži dugo bez medijske pažnje, pa se trudi da je privuče šta više može. Istina, najšće to radi izazovnim fotografijama u donjem vešu ili čak bez njega, al uradi i nešto maštovitije. Njeno današnje iznenađenje je vožnja na policijskom kvadu.

- Danas hapsim po Novom Sadu - napisala je starleta na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj vozi četvorotočkaša sa plavim tablicama.

Hapsila ili ne, nije na odmet malo više opreza. Po svemu sudeći krenula je od pijace i lako može da se desi da počne da u gužvi počne da obara s nogu. Al bukvalno.

a gde ćemo za novu godinu?
Kao neko ko ne poznaje nikoga - nemam da brinem.
Dodjem na trg pa se malo smrznem da ne kazem da nisam bio nigde. :hahaha:

Nego, jedno genijalno pitanje ...
think.gif

ako mi kada padne na pomisao da udjem u neki lokal, da li se u takozvane klubove moze uci bez clanstva ?
P.S.
Izvinjavam se na pitanju, ali nisam bas nesto u tokovima poslednjih decenija.
27818.gif

Back