Cao svima
Prolse godine , proveo sam predivan Novembar u vasem divnom gradu -

I zlasci ? Toplo preporucujem Serendipity , kao knjizaruu centru , ged se na gornjem katu odrzvaju jazz sesions. Cesto puta gostuju i Beogrdaski bendovi kakom i maldi talenti.Enterier prekrasno minimlaisticki
Onda, bazen u hotelu Park koji radi do 9 navece plus sauna plus masaza. Setnje Strandom i malo vezbanja na spravama pored staze, Atena ( dva divna mladja momka sviraju i pevaju da rasturaju . Obavezno se upisite na salsa kurs dva puta nedeljno Ulica Brace Ribar , Hmmm sta onda , normalno Srpsko narodno pozoriste - zgrada propada ali repertoar je Ok a prekoputa vam je dobar kafic Teatar.
Ona kafana ispod tvrdjave je Ok ali malo onako standrdani klise , nista posebno . U kafice nisam nesto previse zalazio , preglasna muzika i foliranstka raja ( ne svi) Vikendom obavezno na Bukovac, kafa na plostadu u Sremskim Karlovcima dok odjekuje duhovna muzika iz obliznjih crkvi. Uvek ima dobrih kocerata u Sinagogi .
Njabolje je bilo sto sam sebi kupio moj " studenstki "auto , Fiata Pandu kocku .Ej policija me nije zaustavljala , nisam ni zakljucivao vrata , nisam ama bas nikakvih problema samo sedi i vozi .
Upoznao divne Novosadjane . Uskoro opet dolazim ovaj put sa sinom na malo duze vreme .Dosta je bilo Australije hehehe
Pozdrav svima .Vidimo se