IZLASCI U NOVOM SADU

Trazih po netu, ali ne mogoh bas da se snadjem, pa rekoh da pokusam ovde....

Dolazicu sutra za NS, prvi put, pa mi je potrebno da izblejim negde do jutarnjeg voza... Da li biste mogli da mi preporucite neko lezerno mestasce, gde je neka ok muzikica, mozda neki rokic, moze i neka svirka ? Ono sto je bitno je da mesto bude jeftinije, posto drugarice i ja dolazimo ne bas punih novcanika, a i bicemo sigurno u nekom klosarskom izdanju posle celodnevnog cimanja po Novom Sadu :)

Nadam se da ce neko uspeti da mi odgovori do sutra :(

Hvala!

Dan Evrope mi je bio prilično razočaranje..
Doduše otkrila sam da mi je Zemlja gruva novi omiljeni domaći bend za mrženje. Strašno koliko su iritantni.
Letu štuke su bili prihvatljiviji jer su toliko ravna linija da ih je vrlo lako ignorisati.
Laibach inače volim tako da je moja pažnja i čekanje bilo usmereno na njih ali svejedno su mi bili bleđi nego inače...ali dobro, recimo da su malo izvukli stvar.

Balaševića ne volem, kakva sam izdajica...bilo je zabavnije na nekim nikadčula punkerima u CK13

Dan Evrope mi je bio prilično razočaranje..
Doduše otkrila sam da mi je Zemlja gruva novi omiljeni domaći bend za mrženje. Strašno koliko su iritantni.
Letu štuke su bili prihvatljiviji jer su toliko ravna linija da ih je vrlo lako ignorisati.
Laibach inače volim tako da je moja pažnja i čekanje bilo usmereno na njih ali svejedno su mi bili bleđi nego inače...ali dobro, recimo da su malo izvukli stvar.

Balaševića ne volem, kakva sam izdajica...bilo je zabavnije na nekim nikadčula punkerima u CK13
Istina ,najsmrdljivija hipsterska žabokrečina od tzv. benda.

Back