IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi bila sam za vikend prosli u maniji i ex-u. U ex-u je bila jako velika guzva ali bilo je jako dobro. Jel' ste culi za neku diskoteku white horse ili tako nesto se zove, isto pustaju naraodnjake. Gde se nalazi?
E sad. Moj problem je sto nemam s kim da izlazim i jako sam tuzna zbog toga i ne znam kako da resim taj problem. Inace kontam da bi mi u ns-u provod bio extra. Jako volim da izlazim. Poz

PA jel moguce da nemas sa kim da izalzis... :( Mi bi trebali definitivno da se udruzimo! :mrgreen:

Koliko imas godinica? :)

Iako sam iz NS moram reci da su nasi izlasci jako losi, to vidim pogotovo kada odem u neki klub u BG. Iskreno ne mozemo da im pridjemo ni u kakvom pogledu. Realno.
Al' zaista ne razumem što se žališ...Pa ja svoje Kraljevo,koje nije ni prići Novom Sadu,ne bi dao za buđavi Beograd.Imate:Amneziju,Route 66,Jelisavetin Bastion,imali Gradilište i imate EXIT svake godine.:worth:Malo li je?Za razliku od vas,Beograđani su uštogljen narod koji jednostavno ne ume da se zeza.Uvek je kod vas bila dobra atmosfera kad god sam dolazio,dok u Beogradu gomila p**era samo stoji i gleda.:kletva:

Al' zaista ne razumem što se žališ...Pa ja svoje Kraljevo,koje nije ni prići Novom Sadu,ne bi dao za buđavi Beograd.Imate:Amneziju,Route 66,Jelisavetin Bastion,imali Gradilište i imate EXIT svake godine.:worth:Malo li je?Za razliku od vas,Beograđani su uštogljen narod koji jednostavno ne ume da se zeza.Uvek je kod vas bila dobra atmosfera kad god sam dolazio,dok u Beogradu gomila p**era samo stoji i gleda.:kletva:

Iskreno mislim da je obrnuto. U BG svaki put kada odes, bilo koji dan u nedelji je extra zezanje, svi su ludi. Dok u NS svi sede, devojke glume neko ludilo kao fina sam a pola grada zna da sam u poslovnoj pratnji. Nazalost to je tako u NS. A i poznato je da je BG jedna od boljih prestonica sto se tice nocnog provoda. Ja sam samo iskren i realan a vi ako hocete zivite u zabludi i tesite se samo.

Зависи где излазиш.
Све више клубова у НС личе једни на друге. Лазе Телечког постаје убана монотонија, не личи више ни на шта.
Мени је Гусан оаза, не рачунам неке велике клубове. Стварно не знам зашто је Градилиште затворено када тај Ректорат неће завршити у наредних 10 година Било је супер место

Bre, živela i izlazila sam i u Smederevu i u Beogradu i u Novom Sadu. I svuda-nekad dobro, nekad loše... Sve to zavisi od društva sa kojim izlaziš, što neko reče.
A najgluplji argument je "svi stoje". Pa šta te boli ona stvar, ako ti je do zezanja i imaš ponavljam, dobro društvo, mogu ostali i da spavaju ako oće...
I ništa ti ne vredi super mega giga ekstra klub, sa nekim laserima ovo ono, ako ti nisi u fazonu da se zezaš, ako jesi, i u praznoj prostoriji (šank i mikseta su obavezni, da se razumemo) možeš da se provedeš ludo, burazeru, ludo... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back