IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mackica ns:
Ja više i ne znam šta su to IZLASCI U N.S.-u
Izlascu u NS-u...Hmmm...to ti je kad te guraju, gaze, zezaju, legitimisu, prosipaju pice po tebi, posle te boli glava, osecas se ko zgazen i pitas ko mi ukro pare. Ali kako kaze pesma "Jos jedna propala noc i novo svitanje i novi radja se dan i isto pitanje"- sta sam sinoc propustio...jojjjj!!!

Peta W.:
DOKONI UM:
DAKLE :

Ko želi propusnice za žurku RTD u Subotu 06.Novembra neka pošalje p.p.

Potrebno je da ostavi ime i prezime (poželjna je i photka ali ne mora :wink: ) da bi mogao da podigne propusnice.

Svi ste pozvani. :wink:
Da li to ima nekakve veze sa IN radijom?? :? :?: :idea:

RTD i IN RADIO imaju veze samo toliko što sam ja super sa Vučkom.
Dakle nema. 8)

nsbee:
Da li je neko bio u Arondi (tunel na Tvrdjavi izmedju semafora, vrata desno)? Izgleda dobro, to je neka moja spoljasnja procena.

Bio sam ja.
Fensi ekipa u džez klubu. :? :shock: :roll: :?
Izgleda dobro i nadam se da je to i poslednji klub koji niče gore na Tvrđavi.
Umesto da tvrđava bude preplavljena ateljeima malim kafanicama sa dušom niču fensi klubovi za Koleta i Nešu.
Dobro ja se tamo ipak snađem među tim fenserima u inat krvolocima. 8)

nsbee:
A jbg! Sad sam se razocarala, a bas dobro klub izgleda...
A kako je sada u Bastijonu?
Pa mesto je skroz OK. Bude dobro uvek, samo su ga malo preterali sa cenama (200 din upad za muske i pice mnogo skupo) tako da sam bio zaprepascen kad sam video da ljudi piju ni manje ni vise nego obicnu vodu. Za jedan podrum od cigalja i van grada ipak su ga preterali. Mislim da su digli cene bas zato da bi smanjili guzvu, jer je zima i dvoriste napolju ne radi, pa su svi sad unutra. Iako je mesto skroz ok, gledacu da ga izbegavam u bliskoj buducnosti.

Pero, cene su podigli jos u avgustu, tako da to nema veze sa zimom. Ne znam bas mnogo ljudi koji ce izdvojiti bas toliko para za izlazak, jer se u Bastijon ne ide pre 1h, a pre toga sigurno ne sedis kod kuce, vec trosis pare na nekom drugom mestu. Jos ko nema kola... taxi i pici! Bez veze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back