IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DOKONI UM:
Joj jedva prativ te "nove serije" mada ima dobrih modela...
TIMES na Bulevaru , rekao bih ...
Mada oni unikatniji komadi doleze u DVA GALEBA, VERIGE, LA CHANCE...
E sad ***** li ga dal ćeš ti znati di su ovi kafei, kafane i rupe :???:

hahaha,da li cu znati? salis se? nema gde me nema kad sam u NS. uostalom,pre godinu i po dana sam bio i malo duze,skoro 6 meseci.
posto si strucan dokoni,imam pitanje za tebe. nije mozgalica,nego da vidim kakav ti je ukus. da li vise volis taggliatelle u lanterni,mediterraneu ili kod celavog u gondoli (biraj izmedju ova tri)?

NewSad:
hahaha,da li cu znati? salis se? nema gde me nema kad sam u NS. uostalom,pre godinu i po dana sam bio i malo duze,skoro 6 meseci.
posto si strucan dokoni,imam pitanje za tebe. nije mozgalica,nego da vidim kakav ti je ukus. da li vise volis taggliatelle u lanterni,mediterraneu ili kod celavog u gondoli (biraj izmedju ova tri)?

Pa ipak MEDITERANEO.
Nekako mi na dobar ukus jela uvek ide lepa, mirna i intimna atmosfera Mediteranea. To je presudilo.

slazem se dokoni,ali samo zbog ambijenta. nego,da li si primetio da u NS italijanska hrana (nabrojani restorani) bas nema puno slicnog sa italijanskom. jeste to ukusno,ali mi sve to ima ukus italijanske hrane na vojvodjanski nacin :lol: posto zivim napolju,jedem cesto italijansku hranu,mogu da kazem da nabrojani restorani moraju da zaposle nekog italijanskog kuvara kako bi ljudi u ns stvarno osetili kakva je italijanska kuhinja.

6:0 ???

Vlada republike Srbije je izjavila ne ne prihvata rezultat fudbalske utakmice SCG-Argentina.
Predsednik Vlade Republike Srbije je izjavio da se u interesu mira i stabilnosti moraju sačekati zavnični rezultati ia FIFA .
:-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back