IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
proka1:
do jutros sam bio na otvaranju novog kaffe - restorana B B R B na bul oslobodjenja u zonedovoj zgradi. bilo je strava, dobor drustvo i jos bolja muzika .........atmosfera apsolutni VRH novosadskog ugostiteljstva.............jos se budim.......hristos vaskrse :):):)
Bas me interesuje kako je tamo! Zato sto mislim da nasem lepom gradu nedostaje mnooogo stvari!

Proko, mogu da ti kazem da ce biti uskoro jos nesto bolje od toga, ali o tom-potom!

Storm, vrati se ! Nedostajala si mi sinoc, mada je bilo ocajno! Muzika je bila iz doba naseg nepostojanja(sto i nije tako malo), a onda smo otisli u London i bile vaspitacice!

Do juce je to bilo OK mesto ! Bas zalosno !

BBRB najbolji ?
Hmmm uvek imam averziju prema STAKLENIM RESTORANIMA ... nakako mi više prijaju topliji materijali drvo, cigla... mada iskreno lepo izgleda spolja...

Sad kad rekoh materijali ... setih se da ti kažem da betoniram parking ispred kuće :lol:
Moroni su mi prokopali travnjak...provukli neke cevi i instalacije, syebali travu :arrow: da ga zabetoniram 4x5 metara, za dva auta bog da ga vidi :idea: :lol:

dobri klubovi prvo definisi sta tebi znaci dobro. Monotono, izvikano,(popuilran prvih mesec dana a onda puf, puf kao balon postane obican kao i svai drugi, dosadno, takva su nazaost mesta u gradu, verovatno i tehno/trnce/house naravno moras da imas pune djepove "bomboncica"

enter-u petrovaradinskoj kapiji
tocak-blizu entera,ali malo vijugas ulicicama petrovaradina
luna-hotel vojvodine u samom centru grada
contrast-kod tzv.laste,posle nadvoznjaka iduci od glavne autobuske stanice ka partizanskoj ulici
...........................

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back