IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Апсолутно романтично су били одлични синоћ! :o

Али морам да обећам да то више никад себи нећу радити - да остајем до фајронта, а радим ујутро! :roll: Данас сам као да ме је (тек сад) она банатска поплава избацила. :-?

NewSad:
pozdrav,napravilis te sjajan 'thread' u vezi ove teme. nisam bio u ns skoro dve godine. dokoni,sta preporucujes za otpadanja ovog leta?

Za otpadanje imam par dobrih ideja :
1. Kafe PANTER za gledanje utakmica. Najbolja bašta.
2. Restoran KOLIBA na Popovici za ručkove. Minimum 8-10 stepeni manje nego u gradu.
3. ledinačko ili Krušedolsko jezero za pobeći iz grada u toku jula-avgusta

Bašta je na istom mestu.
Malo renovirana, doterana, behaton, rasveta, ograđena...
Isto ono drvo (koje se još malo razgranalo od te 1997) je tamo i pravi najlepši hlad, prirodni.
Garinča više nije tamo...u nekoj svojoj mahnitoj transakciji između gimnasa-kafe i keramike Panter mu se učinio kao povoljan za prodati...:shock:
Novi gazda je još veća ladovina...8)

E Vozdrica ja znam da sam malo grlom u jagode na ovoj temi ali ipak cu pokusati
Naime imam jednog starog druga koji sad zivi u Novom Sadu inace je iz Sarajeva, zove se Drazen Ostojic pa ako ga sucajno neko zna ili je cuo za njega bio bih mu vrlo zahvalan ako mi mogao poslati neki kontakt na njega

DOKONI UM:
Bašta je na istom mestu.
Malo renovirana, doterana, behaton, rasveta, ograđena...
Isto ono drvo (koje se još malo razgranalo od te 1997) je tamo i pravi najlepši hlad, prirodni.
Garinča više nije tamo...u nekoj svojoj mahnitoj transakciji između gimnasa-kafe i keramike Panter mu se učinio kao povoljan za prodati...:shock:
Novi gazda je još veća ladovina...8)

hahahahah,bravo dokoni: "mahnita kombinacija",najjace.... :lol: nego reci mi gde se skupljaju maturantkinje,jedva legalne? imas li i tu info? 8-)

NewSad:
hahahahah,bravo dokoni: "mahnita kombinacija",najjace.... :lol: nego reci mi gde se skupljaju maturantkinje,jedva legalne? imas li i tu info? 8-)

Joj jedva prativ te "nove serije" mada ima dobrih modela...
TIMES na Bulevaru , rekao bih ...
Mada oni unikatniji komadi doleze u DVA GALEBA, VERIGE, LA CHANCE...
E sad ***** li ga dal ćeš ti znati di su ovi kafei, kafane i rupe :???:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back