storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
Konačno i to čudo da vidimo! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo čekaj dok se javi "ona budala", od dve koje se ovde pojavljuju, jer je kod photke psa pored kuće , bazena i auta zaboravio da napiše i YAMAHA TDM 850 TWINstorm cloud:Konačno i to čudo da vidimo!![]()
mislim da jeste... ma nebitno je too, nego kolica... ih, www.chrysler.com mi je medju "favorites"... a ova kola bih ja vozala...HEMI 426:ako je riba koja je vozila imala crnu dugacku kosu
HEMI 426:Respect 4 bee! jos 5 bambija :wink:
doduse PT nije tako dobar auto kakav je mogao da bude ali je ipak simpatican,vozio sam ga jos davno cim se pojavio...
DOKONI UM:Danas je 25.Maj - DAN MLADOSTI
Štafeta čiji je autor vajar Laslo Silađi (autor poslednje štafete) kreće u 16 h ispred glavnog ulaza u Štrand ...
8)
mens:Jel bio nekou petak uvece na Strandu na otvaranju Spica?
Arwena:Ja bih vam svima TOOOOOOPLO preporucila zabavu na kakvu niste navikli u Novom Sadu. Salsa Nights SVAKOG CETVRTKA U SPORT CAFFEU NA BULEVARU KOG TIMES CAFFE-A. Za one koji se brinu da je garnitura ljudi ista kao ostalim danima u tom lokalu - NIJE. Vreli ritam Kube i PRAVI Kubanac koji vas uci da plesete salsu, fenomenalne devojke koje plesu vec duuugo, i isto vas uce da plesete salsu... Ni jedna od zurki (a bila sam na svakoj) koje traju od oktobra prosle godine nije bila ne losa, nego nije bila ni osrednja. Uvek je NAJBOLJE zezanje! Zasto ne biste probali nesto novo?![]()
storm cloud:Arwena:Ja bih vam svima TOOOOOOPLO preporucila zabavu na kakvu niste navikli u Novom Sadu. Salsa Nights SVAKOG CETVRTKA U SPORT CAFFEU NA BULEVARU KOG TIMES CAFFE-A. Za one koji se brinu da je garnitura ljudi ista kao ostalim danima u tom lokalu - NIJE. Vreli ritam Kube i PRAVI Kubanac koji vas uci da plesete salsu, fenomenalne devojke koje plesu vec duuugo, i isto vas uce da plesete salsu... Ni jedna od zurki (a bila sam na svakoj) koje traju od oktobra prosle godine nije bila ne losa, nego nije bila ni osrednja. Uvek je NAJBOLJE zezanje! Zasto ne biste probali nesto novo?![]()
Ja bila jednom prošle godine, meni to nije ništa posebno. A taj Kubanac je hteo da me uči da plešem, ali meni je bilo smešno zato što je niži od mene za dve glave, pa sam preskočila to zadovoljstvo.![]()
FinoDOKONI UM:Idem da kupim Karlovači Bermet...
Dulkin bermet, i Dulkin rose 8) Inače ne volim rose, ali Dulkin je... mmmmm...nsbee:FinoDOKONI UM:Idem da kupim Karlovači Bermet...![]()
A jesi li pio nekad Dulkino ili Bajilovo vino? Oni su kao najjaci u Karlovcima pa me interesuje sta ljudi van Karlovaca misle.
nsbee:E, pa ja sam malo pristrasna kad su Bajlovi u pitanju posto su mi prijatelji, ali volim slatko vino. U Latinu sam, recimo, pila jako lepo crno, ne znam koje je.
U svakom slucaju, lep provod na rostilju![]()
Hej vi ostali, Zvonko Bogdan nastupa u 21:30 veceras, i tako, bice svasta nesto i danas i sutra, a ja sad palim na ispit, drzite mi palceve!!!
polozenostorm cloud:Ja uopšte ne sumnjam da će pasti desetka iz eseja! :wink:![]()
![]()