IZLASCI u Kraljevu

• Začetnik teme Začetnik teme vanjaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gde najviše volite da izlazite ???

• Faraon

• Rene

• M

• gradske baste

• neka druga mesta

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Disco_Stu:
Malo jeste, ali ''čika'' Balta pušta samo one od 17god. pa naviše. Retko ko ovako prođe i to samo ako izgleda starije...

Ma ajde ne zezaj keve ti.

kakav Pharaon?

Ko trafika.

Najbolji lokal je LONDON,

(najmoderniji)

ebiga sada je folk music ali mislim da ce biti diskoteka kada Shiki prosiri i podrum.

p.s. (tako mi je bar rekao)

e daj molim te, ja izlazim i u pharaon i u london!!!!!!!

u pharaonu uopste nisu klinci, nemoj tako FRCI da mlatis kad ne znas!!!!!!!!!!!
a sto se tice londona, pogledaj malo kako se ljudi tamo ponasaju i oblace(cast izuzecima,kojih je vrlooo malo), to su koznjaci, uvucene kosulje u farmerke- do vrata zategnuto, zatim trenerke sa cipelama!!!!!!!!!DAJ MOLIM TE!!!!!!

a u pharaonu ulaze samo oni za koje balta smatra da su stariji (od 17 pa nadalje)...aha kako ti kazes, da ulaze klinci to uopste nije tacno,mozda udje neka od 15-16 koja je maximala skockana!Inace balta zna tacno ko koliko ima godina, mozda mu se neka provuce!!!!!
a sto se tice prostora u pharaonu, tu si u pravu, mesto je veoma malo!!!!!!!

kvmina:
e daj molim te, ja izlazim i u pharaon i u london!!!!!!!

u pharaonu uopste nisu klinci, nemoj tako FRCI da mlatis kad ne znas!!!!!!!!!!!
a sto se tice londona, pogledaj malo kako se ljudi tamo ponasaju i oblace(cast izuzecima,kojih je vrlooo malo), to su koznjaci, uvucene kosulje u farmerke- do vrata zategnuto, zatim trenerke sa cipelama!!!!!!!!!DAJ MOLIM TE!!!!!!

a u pharaonu ulaze samo oni za koje balta smatra da su stariji (od 17 pa nadalje)...aha kako ti kazes, da ulaze klinci to uopste nije tacno,mozda udje neka od 15-16 koja je maximala skockana!Inace balta zna tacno ko koliko ima godina, mozda mu se neka provuce!!!!!
a sto se tice prostora u pharaonu, tu si u pravu, mesto je veoma malo!!!!!!!

Sta?

Pa zar hoces da uporedjujes London i Pharaon?

Kao prvo,

London je sasvim ok,

ja ne obracam paznju kako je ko obucen ali kada sam god bio tamo lepo sam se proveo

meni je vazno da je atmosfera opustena a u londonu je atmosfera uvek opustena i super

je zezanje.

Barem meni.

A sada ko izlazi tamo to je druga prica,

ima ih svakakvih ali u tome i jeste poenta.

Sada ako si ti vise za one nabedjene tipove (stalno ljuti) i namontirane(kicaste) ribice

onda je to tvoja stvar.

A drugo Pharaon je diskoteka za DECU!

Ja imam 27 godina i samo sam jednom bio u Pharaonu,

osecao sam se kao antikvitet.

xe xe xe

Pozdrav

bas sam to htela da kazem :)

mina, mi smo ipak malo stariji, pa nam svi vi dodjete klinci ;)

a ako se provuce jedna onda se provuku i dve namontirane klinke, koja je razlika?
to ti je kao u kst-u, kazu ne pustaju klince i one koji nisu studenti al klub opet pun :D

Milica BG:
pa ja nista i ne trazim tamo, samo zelim da lidim kako izgleda to mesto...

a sta mislis mina, gde bi mi trebali da trazimo nesto? gde je nama mesto?

Ma pusti Minu.

Ne zna ona o cemu ti govorish.

xe xe xe.

Najbolje da izlazimo u pampers diskoteku.

Sve moj do mojega.

xe xe xe

Zanima me kakvo je vase misljenje o kaficima, diskotekama, pivnicama... u Kraljevu, koja su najbolja mesta za izlaske (kako nocne tako i dnevne) sta vam se dopada a sta ne, sta biste promenili i ostalo. Bilo bi interesantno da cujemo sta vama nedostaje u Kraljevu. Ako imate neki originalan predlog ili zelju.. da cujemo

prosla sam pola sveta sa svojih 20 godina.....i meni je super u kvu,nije ni cudo sto dolazim iz toronta da provedem celo leto tu. jeste, da neki dani umeju da budu dosadni, ali to sve zavisi od mog raspolozenja (da ne kazem pms-a). anyway, takodje zavisi od drustva kakav ce provod da bude.....bilo night or day.....muzike, i koktela :D ako treba, mogu celu noc da provedem u SQ. then again, volim svuda po malo da svrljam.....ma u kvu je super provod, gde god da si, mozes da se opustis...barem je tako kod mene....
+++++++++++++++ za KV
&
+++++++++++++++ za BG
&
+++++++++++++++ za TORONTO.....itd, itd, itd

kada god i kuda god odem a ono prazno. nige nikog!
pustos i jad.

možda si upala u paralelnu dimenziju... ili si omašila put
207.gif

Back