- Poruka
- 231
Disco_Stu:14?
Dečko, pomešao si nešto. To je M!!! PoZ!
Nisam pomesao.
Pharaon!
Klinci i Klinceze!
Satro diskoteka!
Lokal od 12 kvadrata.
xe xe xe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Disco_Stu:14?
Dečko, pomešao si nešto. To je M!!! PoZ!
Disco_Stu:Malo jeste, ali ''čika'' Balta pušta samo one od 17god. pa naviše. Retko ko ovako prođe i to samo ako izgleda starije...
Milica BG:e brate bolji vic nisam cula, ahahahahaha...pusta samo iznad 17 ahahahahaha
ma daaaaaaaaj, samo slep ne vidi kolko godinica imaju ta deca....
Milica BG:e brate bolji vic nisam cula, ahahahahaha...pusta samo iznad 17 ahahahahaha
ma daaaaaaaaj, samo slep ne vidi kolko godinica imaju ta deca....
kvmina:e daj molim te, ja izlazim i u pharaon i u london!!!!!!!
u pharaonu uopste nisu klinci, nemoj tako FRCI da mlatis kad ne znas!!!!!!!!!!!
a sto se tice londona, pogledaj malo kako se ljudi tamo ponasaju i oblace(cast izuzecima,kojih je vrlooo malo), to su koznjaci, uvucene kosulje u farmerke- do vrata zategnuto, zatim trenerke sa cipelama!!!!!!!!!DAJ MOLIM TE!!!!!!
a u pharaonu ulaze samo oni za koje balta smatra da su stariji (od 17 pa nadalje)...aha kako ti kazes, da ulaze klinci to uopste nije tacno,mozda udje neka od 15-16 koja je maximala skockana!Inace balta zna tacno ko koliko ima godina, mozda mu se neka provuce!!!!!
a sto se tice prostora u pharaonu, tu si u pravu, mesto je veoma malo!!!!!!!
Milica BG:pa ja nista i ne trazim tamo, samo zelim da lidim kako izgleda to mesto...
a sta mislis mina, gde bi mi trebali da trazimo nesto? gde je nama mesto?
kvmina:Pa ti sa 27 godina i nemas sta da trazis u pharaonu!
pozz za frci_ja i milicu_bg![]()
kada god i kuda god odem a ono prazno. nige nikog!
pustos i jad.
kada god i kuda god odem a ono prazno. nige nikog!
pustos i jad.
ja konkretno najvise vremena provodim u pasazu,jeste da je kafana,da ima brdjana i seljacina ali tamo mi je nekako najopustenije!
sada sam malo pocela da svlrljam i po akteru na gradskoj terasi!