IZLASCI u Kraljevu

• Začetnik teme Začetnik teme vanjaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gde najviše volite da izlazite ???

• Faraon

• Rene

• M

• gradske baste

• neka druga mesta

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ljudi pa daj da cujem utiske..

jer propala neka zurka?
do kad su "prezivele" zurke u nasem skromnom gradicu? Cija je trajala najduze a cija je "pukla" prevremeno? Cuo sam da u Kv-u za novu NIGDE nije bilo tuca! Za svaku pohvalu! :D

E pa ja sam bio na propaloj zurci sa propalim metalcima, sprzenim pojachalom i zvuchnom, radnichkim pivom i samo jednom flashom Pelinkovca !!!!! .... a ostao sam do sest ujutru.... I sprechio sam da se dva najbolja ortaka pokolju :)

koliko sam ja cuo u KvArtu je zurka trajala do pola 5... (ne mogu da potvrdim posto sam oko 4 i 10 otisao u Renome na klopu pa kuci) a sad za ostalo ne znam.. nego ljudi Koliko ce da bude ulaz za Srpsku po lokalima (sorry diskotekama) Pharaon, M ???

apache:
Nisam ni ja, ali dovoljno mi je da vidim gomilu debila koji cekaju ispred da ih puste, i da skapiram da je sr,anje

Alo bwe kome ti kazes debili, tih jbt sto si ti pametan_a kad ti na osnovu cekanju sudis kakav je provod dole u pharaonu!!!!!
Nemoj da kenjas vise i da pricas kako su ljudi koji idu u pharaon debili, jer i na ovom forumu ima ljudi koji silaze dole, a kad vec kazes da je sranje, sidji jednom dole i videces da li je sranje ili ne!!!!!!!
A ta mesta na koja ti izlazis zapitaj se da li je tu sranje ili ne, i da li su tu najveci debili i klosari!!!!
Ne podcenjuj ljude na osnovu cekanja u red, kad vec ne znas ni sto se ceka!!!!!

e ovako se iznerviram haos....... kad neko zna samo da ***** i ***** kao npr. apache a nema pojma o cemu se radi!!!!!!!!!!!

kvmina:
Alo bwe kome ti kazes debili, tih jbt sto si ti pametan_a kad ti na osnovu cekanju sudis kakav je provod dole u pharaonu!!!!!
Nemoj da kenjas vise i da pricas kako su ljudi koji idu u pharaon debili, jer i na ovom forumu ima ljudi koji silaze dole, a kad vec kazes da je sranje, sidji jednom dole i videces da li je sranje ili ne!!!!!!!
A ta mesta na koja ti izlazis zapitaj se da li je tu sranje ili ne, i da li su tu najveci debili i klosari!!!!
Ne podcenjuj ljude na osnovu cekanja u red, kad vec ne znas ni sto se ceka!!!!!

e ovako se iznerviram haos....... kad neko zna samo da ***** i ***** kao npr. apache a nema pojma o cemu se radi!!!!!!!!!!!
Dovoljno je da vidis nekoga pa da znas da li je debil ili ne, a kada vidis dvadeset budjavih fensera kako se smrzavaju po tri sata u nadi da ce ih pustiti negde, znaci da je to mesto jedno veliko SR**E
A dole ne bih sisla vreovatno ni da mi zivot zavisi od toga.
A uvek glasam za klosare, pre nego za debile!!!

apache:
Dovoljno je da vidis nekoga pa da znas da li je debil ili ne, a kada vidis dvadeset budjavih fensera kako se smrzavaju po tri sata u nadi da ce ih pustiti negde, znaci da je to mesto jedno veliko SR**E
A dole ne bih sisla vreovatno ni da mi zivot zavisi od toga.
A uvek glasam za klosare, pre nego za debile!!!

Pa ti si debil, a izgleda i klosar

Back