Veseli_Ubica
Poznat
- Poruka
- 7.185
Ah, blago vama kad ste se tako extra proveli... Ja sam se proveo UZASNO ! Truba od zurke...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bebidoll:je 'l video neko mirka u pharaonu?? thehehehe
happy new yr
Filip_Kraljevo:Ako misliš na doček, bio je u KVartu...
Couldn't agree more...Warlord:J*bem ti grad i narod kad je onakvo mesto najbolje.
apache:Couldn't agree more...
apache:Nisam ni ja, ali dovoljno mi je da vidim gomilu debila koji cekaju ispred da ih puste, i da skapiram da je sr,anje
apache:Nisam ni ja, ali dovoljno mi je da vidim gomilu debila koji cekaju ispred da ih puste, i da skapiram da je sr,anje
Dovoljno je da vidis nekoga pa da znas da li je debil ili ne, a kada vidis dvadeset budjavih fensera kako se smrzavaju po tri sata u nadi da ce ih pustiti negde, znaci da je to mesto jedno veliko SR**Ekvmina:Alo bwe kome ti kazes debili, tih jbt sto si ti pametan_a kad ti na osnovu cekanju sudis kakav je provod dole u pharaonu!!!!!
Nemoj da kenjas vise i da pricas kako su ljudi koji idu u pharaon debili, jer i na ovom forumu ima ljudi koji silaze dole, a kad vec kazes da je sranje, sidji jednom dole i videces da li je sranje ili ne!!!!!!!
A ta mesta na koja ti izlazis zapitaj se da li je tu sranje ili ne, i da li su tu najveci debili i klosari!!!!
Ne podcenjuj ljude na osnovu cekanja u red, kad vec ne znas ni sto se ceka!!!!!
e ovako se iznerviram haos....... kad neko zna samo da ***** i ***** kao npr. apache a nema pojma o cemu se radi!!!!!!!!!!!
Majesty Of The Nightsky:Je*i koliko hoces...
Faraon ima super prostor za svirke. Meni je sredom uvek bilo ok. Sto se ostalih zurki tice njih ne posecujem, ali ovako je stvarno ok mesto.... Malo je klosarski kada nema fensera :razz:
apache:Dovoljno je da vidis nekoga pa da znas da li je debil ili ne, a kada vidis dvadeset budjavih fensera kako se smrzavaju po tri sata u nadi da ce ih pustiti negde, znaci da je to mesto jedno veliko SR**E
A dole ne bih sisla vreovatno ni da mi zivot zavisi od toga.
A uvek glasam za klosare, pre nego za debile!!!
Jako inteligentan odgovor...kvmina:Pa ti si debil, a izgleda i klosar
apache:Jako inteligentan odgovor...