Izlasci sa deckom/muzem

Retko izlazimo u tom, klasičnom smislu - večera i muzika.
Obično idemo na rok koncerte i moto-skupove, u pozorište, ili šetamo po raznim krajevima grada, idemo na izlete biciklovima, na plivanje, vozimo rolere zajedno... To su neki naši trenuci kada smo sami i zajedno.
Da,da, i kod nas je tako :)
Koncerti, ponekad vikendom (iako više izlazimo odvojeno, plus ja izlazim bar 2x više nego on)... I kad god je nešto iole interesantnije, ili on mene vuče, ili ja njega.
Mada, češće ja njega, jer sam društvenija, pa me ljudi i više zovu.
Eto npr, tokom prošle sedmice radila sam na jednom festivalu, i svake večeri je bio DJ i muzika u tom VIP dijelu, i non stop smo plesali...
Doduše, ne treba nam izlazak da bismo plesali, plešemo svugdje - na ulici, po kući... :D

U pozorište i u kino idemo stalno, vozimo bajk, šetamo... Jedino ne putujemo previše i to mi je baš žao...ali poradićemo na tome :D
Što se tiče samih izlazaka,

Ja imam jedno pitanje tj. dilemu da li sam kreten ili 'pak ispravno razmišljam. Recite mi ako sam kreten, najiskrenije, molim vas.

Dečko i ja bi trebali ove godine treći put zaredom da idemo na sajam knjiga. Naše tradicije su tih par sajmova (između ostalog) i imamo svoj plan kako to ide. Ma, meni je to doživljaj, za nas dvoje.
Elem, ja za to nabavljam propusnice svake godine već dugi niz godina, pa nam je tako taj sajam zagarantovan, a njegova mama je prošle god na poslu dobila neku propusnicu za sve sajmove.
Ja mom dragom kažem, prevashodno zbog drugih sajmova samo da pita majku da li je slučajno dobila to i ove godine i nije. Pritom ga je pitala kad idemo na sajam, jer hoće i ona da ide.
Meni je to zasmetalo, ne jer ja imam nešto protiv njegove mame, ona je duša od žene i okej smo, nego što je to naše, naš izlazak, tradicija, što je to uživanje ako si opušten, a i ne volim da idem sa brdo ljudi na sajam knjiga.
Kad sam ranijih godina išla sa ćaletom, mi smo se čak razdvajali i svako je gledao šta ga zanima, pa bi se posle cimnuli na mob da se negde nađemo.
Iskreno, i mene moja mama da pita, ja bih i njoj jednako rekla da ne može, jer idem sa svojim momkom, a moju jelte volim najviše na svetu. Dakle i mojoj bih čak rekla "ne", a moja ne bi ni pitala.
E tu se moj dečko naljutio, jer kaže kako da joj kaže "ne", šta je trebao da joj odgovori na to, neće da ide sama a oće da ide...
Moj odgovor je bio da je s moje tačke gledišta bezveze i pitati i da ja ne bih pitala jednog dana svoje dete i da je dovoljan odgovor bio "Dogovorićemo se, javiću ti, ni mi ne znamo tačno".
Kao jedan od argumenata je naveo to što je sa mnom i sa mojom majkom išao u kupovinu (hrane), a to nije isto, jer je nama pomoć potrebna samo da odnesemo stvari do kuće. Reče da je to kao sajam, jer na sajam ideš jer su jeftine knjige i sve na jednom mestu, a meni to nije tako, meni je to doživljaj, a ne pazarenje samo.
Ja sam se posle povukla i bila u fazonu okej ako ti toliko znaci, ajde, ali bez gunđanja i ti i ja. A sledećeg dana mi je rekao "ako oćeš da idemo bez mame onda idemo taj i taj dan" sve uz osmeh. xD

E, sad sam žbunjena... xD Jel u redu što sam se pobunila i tu rekla "ne", al sam onda rekla i "ok", jer sam i ja jednako uvek bila fina i da pomognem njegovoj mami, ali ne i u fazonu da izlazim za njegovom mamom. O_o

Iskreno, ovo mi je najduža i najozbiljnija veza u životu, dve i po god smo zajedno, i zaista ga volim i želim da ostanem sa njim, pa želim da budem korektna maksimalno.

Neće da ide sama. :) A meni je to doživljaj, nikad ne idem planski, nego se šetam, razgledam, vratim po 5x na neki štand. S tim što je to lakše kad sam sa mojim dečkom, još lakše kad sam sama, a uopšte nije ni lako a i bezobzirno je da još i njegovu mamičku il' moju cimaš tako. xD

Нека нађе начин да га заинтересује, то качење за децу ми је баш безобразно.

Više je nekako bezobzirno pitanje, jer me stavlja u neprijatnu situaciju gde ne mogu da ne kažem "ne" , a mislim "ne". I rekla bih, ali neću da pravim konflikt. Mislim, konflikta i nema, samo postoje neki limiti gde-šta-koliko. x)

Jednostavno, moja mama to nikada ne bi pitala, nikada se nije kačila, jedino je tu ako joj mi kažemo "hajde sa nama" ili sednemo po popijemo kafu ponekad sa njom, umesto sami.

Nit' ja imam problem da svojoj udarim granicu i kažem "ne" za neke stvari. :)

Мушкарци су често мутави када је њихова фамилија у питању, то да знаш.

Dakle, u redu je da kažem "ne"? Nisam monstum? :lol:

Mislim, zaista sam u fazonu da može neki oblik druženja, i kafa, i ručak, i da se posedi, i da se pomogne šta god zatreba ukoliko mogu... Ali ovo mi deluje kao jedna od stvari na koje treba reagovati, da posle ne bi došli u neke ozbiljnije situacije, pa da bude haos.

Мушкарци су често мутави када је њихова фамилија у питању, то да знаш.

:D Znas da mi je ovo isto za vikend rekla drugarica. Ludi od svog muza i njegovih roditelja, koji im se svaki vikend samopozivaju na rucak i to rucak mora da bude gotov tacno u 12:30, a ona bi tako slatko spavala malo duze, pa malo kasniji dorucak i kasniji rucak. Nemaju jos decu, mogu da uzivaju, ali njegovi dodju vec u 10h prvo na kafu, a posle rucak. :D I on svaki put obeca da ce reci da ili dodju kasnije ili bar preskoce jedan vikend, jer njima treba odmor. I, naravno, ne kaze nista. Ceka da ona poludi i istrese se na sve, pa ce ona biti gadura. A vec mi je rekla da joj zivci nevidjeno igraju.

Реагуј слободно. То је ваш дан и не треба вам приколица.

To i ja rekoh. To je naše, a ne pazarenje neko svakodnevno.

Reče on meni: kako ja mogu da budem licimerna da mu kažem da majku zove za propusnicu, a da joj kažemo ne ako hoće sa nama.

Pritom ja za ovaj sajam imam propusnice, jel treba mamu da vodimo na novogodišnji sajam? :lol:

I rekao mi, na moje pitanje "dakle, može i subota, al onda sam ja kao..." "Baksuz."

A ne mislim da sam baksuz. xD

:D Znas da mi je ovo isto za vikend rekla drugarica. Ludi od svog muza i njegovih roditelja, koji im se svaki vikend samopozivaju na rucak i to rucak mora da bude gotov tacno u 12:30, a ona bi tako slatko spavala malo duze, pa malo kasniji dorucak i kasniji rucak. Nemaju jos decu, mogu da uzivaju, ali njegovi dodju vec u 10h prvo na kafu, a posle rucak. :D I on svaki put obeca da ce reci da ili dodju kasnije ili bar preskoce jedan vikend, jer njima treba odmor. I, naravno, ne kaze nista. Ceka da ona poludi i istrese se na sve, pa ce ona biti gadura. A vec mi je rekla da joj zivci nevidjeno igraju.

E, ja bih to da izbegnem. Poštovanje, sloga, može, al' negde se postavljaju granice jednako i mojoj i njegovoj familiji. Niko tu nema ništa protiv nekoga, ali jednostavno mi smo mi najpre, pa sve drugo.

- - - - - - - - - -

koliko godina vi imate?

Po 27. :lol:

Back