IZJAVA "SRBI KAO JEVREJI" USTALASALA HRVATSKU "

Stevcina zabica

Stara legenda
VIP
Poruka
98.660
IZJAVA "SRBI KAO JEVREJI" USTALASALA HRVATSKU "Ne pozivaju na nasilje nad Srbima, ali kada se desi, NIJE NEKI VELIKI PROBLEM"

Katarina Peović prva je kandidatkinja za predsednika Hrvatske koja je mimo srpskog SDSS-a ukazala na težak položaj Srba u Hrvatskoj, i to na kakav način - uporedila ih je sa Jevrejima u nacističkoj Nemačkoj! Njeno poređenje uzburkalo je javnost u regionu.

Kandidatkinja Radničke fronte na predstojećim predsedničkim izborima podigla je komentarom na noge ceo region.

- Srbi danas u Hrvatskoj igraju ulogu Jevreja. Koriste se za homogenizaciju većinskog naroda protiv manjinskog. Izuzetno je važno da primetimo zašto radimo na takvom odvajanju Srba i Hrvata umesto da se bavimo ekonomskim temama i kritikujemo kapitalističke elite koje su nas dovele do ovoga gde jesmo. Pozadina toga je da se proizvodi neprijatelj u obliku Srbina, što je potpuno identično ulozi koju su imali Jevreji u nacističkoj Nemačkoj - rekla je, između ostalog, Peovićeva u intervjuu na RTL-u.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...ne-pozivaju-na-nasilje-nad-srbima-ali/49f87fy

Sta li ce se desiti ovoj zeni kada je bude samu na ulici sreo neki zadojeni :(

Ma ta babetina LUPETA! Jevreji uopšte Hrvatima nisu služili za homogenizaciju naroda! Prvo, u NDH NIJE trebalo to raditi, pa ono malo antifašista su bili zadnja rupa na svirali! Zatim, Jevreji su bili 'Hitlerov' problem i preokupacija pa su ih samo skupljali i slali Hitleru na poklon!
Pa kaže: Za homogenizaciju Hrvata u WW2 su služili bravarevi BOLJŠEVICI! :zcepanje:

Ma ta babetina LUPETA! Jevreji uopšte Hrvatima nisu služili za homogenizaciju naroda! Prvo, u NDH NIJE trebalo to raditi, pa ono malo antifašista su bili zadnja rupa na svirali! Zatim, Jevreji su bili 'Hitlerov' problem i preokupacija pa su ih samo skupljali i slali Hitleru na poklon!
Pa kaže: Za homogenizaciju Hrvata u WW2 su služili bravarevi BOLJŠEVICI! :zcepanje:
to nije ni rekla, citas li ti uopste?

Ja sam malo 'razradio' njenu izjavu. Čemu inače spominjanje Jevreja u tekstu:
"- Srbi danas u Hrvatskoj igraju ulogu Jevreja. Koriste se za homogenizaciju većinskog naroda protiv manjinskog..."
pa iscitaj do kraja, majku mu, nije dugacko, samo par recenica...da si procitao, video bi i ovo ''Pozadina toga je da se proizvodi neprijatelj u obliku Srbina, što je potpuno identično ulozi koju su imali Jevreji u nacističkoj Nemačkoj''

Kandidatkinja Radničke fronte
1567718258065.png

pa iscitaj do kraja, majku mu, nije dugacko, samo par recenica...da si procitao, video bi i ovo ''Pozadina toga je da se proizvodi neprijatelj u obliku Srbina, što je potpuno identično ulozi koju su imali Jevreji u nacističkoj Nemačkoj''
Opet NIJE isto! Jevreje je Hitler nameravao ISTREBITI, a ne smeš da istrebiš one koji ti služe za homogenizaciju raje! Šta ćeš onda, sa kim ćeš to da radiš? Sa 'bošnjacima'? :zcepanje:

Zatim, zašto bi danas u Hrvatskoj bilo bolje za Srbe nego početkom 90-tih kada je tamo bilo mnogo VIŠE raznih *********, komesara i još horda zagriženih bravarevih ispranih mozgova koji su se 45 godina kleli u 'bratstvo i jedinstvo' pa i proganjali te zatvarali sve koji su nešto zinuli protiv toga!? :zcepanje: :zcepanje:
??? Gde su EU-natoljubi? Razočarili su me! Na ovo su trebali svi u jedan glas:
Ako u nekoj EU članici većina malretira' pripadnike manjine, EU političari će odmah prozvati sve nadležne službe u toj državi jer se ne pridržavaju propisa, pravila i zakona o pravima manjina koje su prihvatile pre prijema u EU! :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Opet NIJE isto! Jevreje je Hitler nameravao ISTREBITI, a ne smeš da istrebiš one koji ti služe za homogenizaciju raje! Šta ćeš onda, sa kim ćeš to da radiš? Sa 'bošnjacima'? :zcepanje:

Nije. Hitler nije imao nameru da istrebi jevreje već da ih preseli na Madagaskar. Tačno je samo da ih nije voleo i da je razotrkio svetu ko su i šta su što ga je učinilo i najomraženijim čovekom danas. Srbe je ipak poštovao dok je same ustaše prezirao i kako je rekao da će se nakon rata razračunati sa njima. Hitleru su ustaše trebale koliko i Skaru hijene u filmu Kralj Lavova. :per:

I da je jedno:

50-60% rusa
60% poljaka i ceha
60-70% baltickih naroda

bilo predvidjeno za istrebljenje ili za smestanje u rezervate, poput onih indijanskih u SAD......

Nego ću da verujem komunističkim ubicama i Čerčilovim kriminalcima kao ti. Znam da nije lako odbaciti propagandu koju si usvojio od malih nogu, ali malo više čitaj i to od svih strana u sukobu.Tako sam i ja verovao u bajke kao i ti, a onda sam čitanjem saznao da nije sve tako kao što priča samo jedna strana.

Back