izivljavanje bebisiterke nad bebom

ok,moraju da rade ali ako si svestan da postoji mogucnost da ti neko zlostavlja dete...sta ces uraditi?ono...na posao a kamera neka snima..

naravno da necesh, ali hajde malo da sagledamo sve uglove.
dadilja je kod njih radila 2 godine. roditelji kazhu da ni u snu nisu mogli da pomisle da je sposobna za tako neshto.
posumnjali su da neshto nije u redu zato su i postavili kameru, a nisu se sakrili u garzhi sa repetiranom sachmarom spremni da je odrobijaju.
mislim sve u redu, jadno dete ali nisu roditelji krivi imali su poverenja u zhenu koja im je dve godine u kuci...

naravno da necesh, ali hajde malo da sagledamo sve uglove.
dadilja je kod njih radila 2 godine. roditelji kazhu da ni u snu nisu mogli da pomisle da je sposobna za tako neshto.
posumnjali su da neshto nije u redu zato su i postavili kameru, a nisu se sakrili u garzhi sa repetiranom sachmarom spremni da je odrobijaju.
mislim sve u redu, jadno dete ali nisu roditelji krivi imali su poverenja u zhenu koja im je dve godine u kuci...

naravno da nisu roditelji krivi...a nisam znala da je dve godine radila kod njih :eek:

Тема: Још једна прилика да се питоми форумаши згражавају над људима који су способни да чине насиље и наносе бол другима:

ovu krmacu sto bije ovo bebce bi gazila nogama.zivota mi

posle prvog udarca bi joj glavu otkinuo

ja bih je sterilisala na zivo kao sto rade svinjama na selu

mozda je najbolje platiti nekog da je isprebija...dok se ne onesvesti.

dovatili bi je i olupali je o beton

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Poslednja izmena:
Nisam znala gde da stavim ovu temu.
Covek se zapita stvarno.....nikad se ne zna ko je kakav zaista
sve u svemu,i ranije sam razmisljala o tome da li bih dala svoje dete na cuvanje nekome koga ne poznajem i zakljucila sam da verovatno ne bih...jednostavno ne verujem ljudima ,jer nikad ne moze da se zna dal je neko bolestan ili nije.Posle ovog snimka sam milion % sigurna da mi nikakav stranac nece cuvati dete.
Strasne stvari...
Licno,nemam pojma kakvu bih tacno kaznu izrekla ovoj....kravetini

http://www.rtl.hr/dadilja-se-divljacki-izivljava-na-bebi-video-6287

A joj bolesne kravitine, to treba ubiti...majko mila koliko su ljudi bolesni...uzas. :sad2: :(

verovatno nije
starije dete bi umelo da kaze da ga "teta" udara
:evil::evil:

ne mora da znaci:confused:

neverovatno je kako bolesnici znaju da prete detetu pa da ono ne sme ni rec da zucne!!!

sad da li je pametno da dete cuva dadilja ne znam, ja sam bila postavila snimak gde je vaspitacica(kao obrazovana) u jaslicama maltretirala decu....malu, veliku ...svu redom...

uvek sam se plasila bas ovakvih situacija gde je jedna zena sama sa detetom i tu moze kako joj se hoce...ipak, naivno sam mislila, u jaslicama, gde ima vise kontrole ili ako nista drugo "prometnije" je, malo je teze da se nesto tako desi...pogresila sam....

maltretiranja fizicka i psihicka deca mogu da u tisini trpe i kad su veliki, na nama roditeljima je da ih pratimo i na vreme otkrijemo ako nesto ne daj Boze ima....

jadno dete i jadni roditelji

Back