izivljavanje bebisiterke nad bebom

uzas ja sam danas isti snimak postavila al na drugoj temi ...morala sam jer je strasno to...ajde udariti dete po pelenama oni to ne osete bas jako...ajde baciti ga u krevet gde je meko pa nece mu biti nista al gadjati u glavu loptom i drugim predmetima i vuci za jednu ruku i na takav nacin baciti dete je strasno...sto mm kaze ja ne znam sta bih joj ja uradio da je ovo moje dete...znaci ajde i to da je dete nemirno nego dete sedi i igra se ma uzas ja se zgrozila bas bas bas :(

Ajde svako ko se upise na temu nek kaze dal je imao bebisiterku kao dete kad se toliko brinete odjednom dal poveriti dete nekom nepoznatom

evo ja sam imala vise njih kada sam bila mala jedna dodje opljacka mamu i ode mene ostavi samu u stanu...druga dodje uradi to isto...dovede decka a ja se sama cuvam..treca dodje opljacka mamu i mene izvede iz stana i taj dan nadju me blizu auto puta...mogo je auto da me zgazi ..sta dete zna...tako da u te bebi siterke bas nemam poverenja narocito ako je ona sama sa detetom u kuci:dash:

evo ja sam imala vise njih kada sam bila mala jedna dodje opljacka mamu i ode mene ostavi samu u stanu...druga dodje uradi to isto...dovede decka a ja se sama cuvam..treca dodje opljacka mamu i mene izvede iz stana i taj dan nadju me blizu auto puta...mogo je auto da me zgazi ..sta dete zna...tako da u te bebi siterke bas nemam poverenja narocito ako je ona sama sa detetom u kuci:dash:

E ovo je vec tema...bebi siterka se trpa sa deckom dok se beba sama cuva ...jos da ima slika nekih...ihhhh :D:per:

Uzas..ja sam imao devojke koje su cuvale po komsiluku decicu za dzeparac totalno ok prica..al nikad ne bih dao nekom nepoznatom dete

Ajde svako ko se upise na temu nek kaze dal je imao bebisiterku kao dete kad se toliko brinete odjednom dal poveriti dete nekom nepoznatom

Pa da.....samo kreten uzima nepoznatu osobu da im cuva dete.

Moji rade i u Srbiji i u Nemackoj, tako da je bebisiterka bila neophodna, doveli su nepoznatu zenu i evo i sada kada ja imam 18 god mi nemamo srca da je oteramo, samo sad pomaze u ciscenju kuce, kuvanju i slicno.....bitno je samo dovesti "pravu" osobu, a to sto nije poznata porodici ne znaci da je manijak. :D

Moji rade i u Srbiji i u Nemackoj, tako da je bebisiterka bila neophodna, doveli su nepoznatu zenu i evo i sada kada ja imam 18 god mi nemamo srca da je oteramo, samo sad pomaze u ciscenju kuce, kuvanju i slicno.....bitno je samo dovesti "pravu" osobu, a to sto nije poznata porodici ne znaci da je manijak. :D

Pa samo treba imati malo mozga pri procenjivanju osobe i to je to.

Mada u USA je to tesko posto tamo i nema neke razlike u ponasanju izmedju debila i onih koji to nisu.

Ma glupa tema.....ajde da je bilo kod nas pa ok.....ali to je u USA...sto se mene tice mogu kolektivno da se spaljuju tamo i bacaju u septicke jame......cak bilo bi lepo od njih kad bi to uradili...ucinili bi najzad nesto dobro za covecanstvo.

Pa misliš da kod nos toga nema?
Jeste kod nas drukčije, najčešće su opcije baba i vrtić, a bebisiterke su i dalje za boljestojeće porodice.
Ali, isto tako, kod nas još nema dovoljno agencija koje bi ti garantovale kvalitet kroz odabir kadrova, već je sve još uvek onako, štap i kanap. Ameri imaju i tu, da tako nazovem, kulturu nanny cam-a, oni to prilično masovno koriste i ne samo kad sumnjaju na zlostavljanje, nego uvek, polazeći od onih sitnica da li siterki neko dolazi, da li telefonira satima, da li se iskrada da puši i sl. do onoga da li daje detetu onu hranu koju su rekli, da li se dovoljno dugo igra sa njim ili ga drži pred tv-om.
Ja znam par porodica koji imaju bebisiterke, ali mislim da nijedna nije postavila kamericu negde.

A znaci ja sam rekao ako je nepoznata osoba znaci da je manijak..ok

A da vas pitam, vaspitačice u vrtiću su vam poznate?
Ne uzima se bebisiterka kad eto upadneš u frku, moraš svašta da obaviš tokom dana, pa je zvrcneš, bebisiterka se angažuje dugoročno, kao zamena za vrtić ili jasle.

Uh bas konstatacija na mestu zbunjeni smo sad sta reci..jel ona tu radi sama ako je psycho na pr..jel nema druge dece..jel ne prolazi neke testove za taj posao..jel sama u 4 zida ostaje s jednim detetom koje bi bilo ugrozeno..stvarno smo jadan narod muka mi od kad sam video snimak al jos gore kad vidim koliko smo plitki

Back