IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

IZGUBLJEN SAMOJED U KALUDJERICI
Leo 4 meseca,musko stene samojeda sa roze oglicom nestao jutros u Kaludjerici u blizini nove skole ako ga je neko slucajno video molim da javi 06034
photo.php

27.03. je u Beogradu, u naselju Mirijevo pronadjena zenka sa slike, deluje da je mesavina staforda. Ima sve manire kucnog psa (naucena je na ogrlicu i povodac, zeli da udje u zgradu, bez problema se vozi autom), ima izmedju 5 i 6 meseci.
Ako znate cija je, molim vas nazovite 064 235 81 98

553101_4941380926912_60009894_n.jpg

Prilozi

• 553101_4941380926912_60009894_n.jpg
    553101_4941380926912_60009894_n.jpg
    55,7 KB · Pregleda: 3
20. 04. 2013. iz dvorista u M.Saranovica u Beogradu/Vozdovac, nestao macak star 6 meseci. Odaziva se na ime "Maca", ima(o) plavu ogrlicu, cipovan je, ima tigrasta ledja i beli stomak, izrazito dug rep(tigrasti) i ima desno oko zuto, levo zeleno. Plasljiv je inace, sad je verovatno prestravljen, ako ga vidite, nemojte ga pokusati uhvatiti, vec se javite na 065/397-06-80.
Dobroj dusi koja nam ga vrati sledi nagrada

U nedelju 21.7.2013. u podne, na platou kod Mileševske 42 na Vračaru nestao mali dugodlaki jazavičar riđe dlake, izrazito pitom i umiljat, starosti šest godina, cipovan. Znajući svog psa, sigurni smo da nije dobrovoljno otišao, a uplašeni smo da je Lazi nepodnošljivo u novoj sredini nepoznatih ljudi. Molimo dobre i poštene nalazače da ga vrate, sledi velika nagrada.
Telefon: 0637132650

Molim Vas pomozite. U cetvrtak,12. septembra sam na ulici nasla zenku Haskija, sutradan sam odmah pozvala veterinara koji je ocitao cip, i na brzaka je pregledao ( seoski veterinar koji se bavim kravama,ovacama itd. )Poslao mi je podatke vlasnika psa, i njenu starost ( 4 godine ). Ja sam odmah kontaktirala vlasnika, koji je rekao da je psa poklonio pre par meseci, vlasnik psa inace nije iz mog mesta, ni one ne zna kako je dospela tu. Dozvolio mi je da je zadrzim i rekao da ce poslati papire. Ona je previse mrsava, prakticno izgladnela, u pocetku je ponesto i jela, ali evo vec danima nista. Davala sam joj psece granule, supu, pire, piletinu, hleb i jogurt i nista ni da okusi. Iz dana u dan sam primetila da se sve slabije podize ( nece da seta ), a kada ustane zadnje noge su joj poprilicno rastavljene, ne ide normalno, pa, sam pomislila da nije u pitanju zatvor. Seoskog veterinara me je i strah da zovem, jer se plasim da ne postavi pogresnu dijagnozu, jer ne moze da izvrsi unutrasnji pregled,t.j.rentgen ili bilo sta drugo, jer nema adekvatnu ordinaciju za to, kao ni opremu. U njenim ocima se vidi da pati, a zajedno sa njom i ja. Molim Vas pomozite. Nadam se da ce ovo procitati neko ko je edukovan i ko ce na osnovu ovih informacija moci da zakljuci o cemu se radi, jer se iskreno nadam da je u pitanju zatvor, a ne neka ozbiljnija povreda, osnosno bolest.

Pronađen mužjak crnog labradora (mada mislim da je mešanac) danas na Konjarniku, Beograd. Cenim da je star oko godinu dana, veoma miran i umiljat, blago depresivan. Najverovatnije držan u kućnim uslovima, dlaka u lepom stanju. Lepo ide na povocu. Nije imao ogrlicu, a nije ni čipovan. Đorđe 064 11 68 962
n62z.jpg

Dragi prijatelji

U noći 31.12.2013 mi je nestala ženka - mešanac ovčara.

Ima 4 godine, odaziva se na ime Lana, žućkaste boje sa nešto tamnijom njuškom i repom. Veoma je mirna i plašljiva.

Nestala je u Zemunu, Gornji grad, između ulica Cara Dušana i Ugrinovačke.

Kontakt tlf. je 060/7171-703

Dejan

wsw1.jpg

Videla sam jutros zalepljeno ovabeštenje na zidu zgrade na uglu Balkanske i Milovana Milovanovića da je u centru grada pronađen mužjak zlatnog retrivera.
Nisam uspela da zapamtim ceo broj bila sam u autobusu. Sutra bolje gledam, napisaću ovde pa ako znate nekoga, javite mu
:)

Back