nenasBG
Ističe se
- Poruka
- 2.090
jel mozes da vidis nekako dal je cipovan?
Pokusacu sutra ujutru da ga povedem do nekog veta,ako bude hteo u kola... jadnicak, uzasno je mrsav...i tuzan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel mozes da vidis nekako dal je cipovan?
Nadam seEvo slika...
Proslediću ovo Institutu, možda je tamo otišao, jer ima par ženki tamo.Izgubljen je pas, rase Zlatni retriver, bele boje, star 7 godina, odaziva se na ime Aron. Nestao je 6. novembra, 2010. u Vinči. Oko vrata je nosio plavu ogrlicu i crnu protiv buva. Miran, druželjubiv. Ukoliko imate bilo kakve informacije o njemu, molim Vas da me kontaktirate na broj
060/3860-518 – Ivana
065/2685-623 – Mile
Nudim nagradu!!!
Slika na https://www.facebook.com/notes/ivana-vasilkovic/izgubljen-je-zlatni-retriver/462895398558
u zarkovu se danas pojavio crni pas,neki lovacki,ne znam jel mesanac ili cistokrvan,ima metalnu ogrlicu,srednje velicine,kao krupni bretonac recimo,na usima dugu dlaku,podseca na kokera i setera po usima i faci
jako je zbunjen i uplasen,samo trcka okolo i pogledom trazi vlasnika.....prljav je....
nisam uspela lepo da ga slikam posto nece da miruje,u panici je a ruke mi bile pune kojecega
]