IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

U Novom Sadu 17.11.2010., u blizini Sajma, nestao je crni macak (nije rasan) koji se odaziva na ime Gribo. Ukoliko ga sucajno vidite, molim Vas javite na telefon 062/8-517-269. Hvala!
2_6_2009_800x600.jpg
poslednja.jpg

Izgubljen je pas, rase Zlatni retriver, bele boje, star 7 godina, odaziva se na ime Aron. Nestao je 6. novembra, 2010. u Vinči. Oko vrata je nosio plavu ogrlicu i crnu protiv buva. Miran, druželjubiv. Ukoliko imate bilo kakve informacije o njemu, molim Vas da me kontaktirate na broj
060/3860-518 – Ivana
065/2685-623 – Mile
Nudim nagradu!!!
Slika na https://www.facebook.com/notes/ivana-vasilkovic/izgubljen-je-zlatni-retriver/462895398558

Izgubljen je pas, rase Zlatni retriver, bele boje, star 7 godina, odaziva se na ime Aron. Nestao je 6. novembra, 2010. u Vinči. Oko vrata je nosio plavu ogrlicu i crnu protiv buva. Miran, druželjubiv. Ukoliko imate bilo kakve informacije o njemu, molim Vas da me kontaktirate na broj
060/3860-518 – Ivana
065/2685-623 – Mile
Nudim nagradu!!!
Slika na https://www.facebook.com/notes/ivana-vasilkovic/izgubljen-je-zlatni-retriver/462895398558
Proslediću ovo Institutu, možda je tamo otišao, jer ima par ženki tamo.

Izgubljen pas, rase svajcarski ovcar (beli vucjak), zenka, bele boje, stara 2 godine, odaziva se na ime Bela. Nestala je 30. Novembra, 2010. U Novom Beogradu, ul. Tosin bunar. Oko vrata je nosila crno-crvenu ogrlicu. Mirna, druželjubiva. Ukoliko imate bilo kakve informacije o njoj, molim Vas da me kontaktirate na broj 062/181-99-72; Stevan.
Sledi nagrada
246743910.jpg

Ova mala mackica je nadjena na Zvezdari (Jovanke Radakovic, Mirijevo), imala je crvenu ogrlicu oko vrata i vidi se da je negovana. Ako je neko prepozna, ili zna da je izgubljena mala maca, crno bela sa crvenom ogrlicom neka javi na 0659560004 HITNO, trenutno je kod mene, ali MOZE DA OSTANE SAMO PAR DANA MAX, jer vec imam dve i veoma nervoznog muza, pod jedan, pod dva u haosu sam i ne mogu da brinem o jos jednoj maci, ni vremenski ni finansijski. Ako se niko ne javi (oglasicu je i preko Orce), moracu ponovo da je vratim na ulicu. Maca je veoma mazna, kao sto rekoh vidi se da je cuvana u kuci ili stanu.

Hvala svima, evo slika:

e9yclg.jpg

sqqgxc.jpg

uosn8.jpg

20j242e.jpg

Proverite da li ima cip. Ako nema i ako se niko ne javi, obavezno je vratite tamo odakle ste je uzeli, moguce da je maca samo izasla u setnju.

Inace u Mirijevu od skoro luta zenkica, skroz crna, velicine labosa, ima na gudima belu flekicu. Karakteristicno je to sto nema rep, da li je kupiran ili je tako rodjena ne znam, ali je bas umiljata i neverovatno pametna. U dobrom je stanju, pa izgleda kao da se izgubila, mada nije uplasena. Ako neko zna psa ovog opisa neka javi.

TEA je mlada mešanka nemačkog ovčara o kojoj brinu ljudi iz bloka 45. Dana 15. novembra odvedena je na pregled u veterinarsku ordinaciju "Vet Gate", u Debarskoj ulici br. 28, odakle je pobegla. Sterilisana je, vakcinisana i mikročipovana, a na jednoj zadnjoj nozi ima posekotinu, vrlo je pitoma, ali i plašljiva. Fotografije su od letos kada je imala 4-5 meseci, sada ima oko godinu dana, srednje je veličine (20-tak kilograma), ravne i sjajne dlake i dosta liči na nemačku ovčarku sitnije konstitucije.
Ako neko ima bilo kakvu informaciju u vezi sa Teom, molimo vas, javite se na 064/274-40-73

TEA2-vF.jpg

TEA1-vF-1.jpg

u zarkovu se danas pojavio crni pas,neki lovacki,ne znam jel mesanac ili cistokrvan,ima metalnu ogrlicu,srednje velicine,kao krupni bretonac recimo,na usima dugu dlaku,podseca na kokera i setera po usima i faci
jako je zbunjen i uplasen,samo trcka okolo i pogledom trazi vlasnika.....prljav je....
:(
nisam uspela lepo da ga slikam posto nece da miruje,u panici je a ruke mi bile pune kojecega:(

Uploaded with ImageShack.us

31.12.2010. Nestala je zenka zapadno skotskog terijera (westija) iz dvorista kuce na Banovom brdu, Diplomatsko naselje, kod bazena.Mala rastom, imala je tirkiznu ogrlicu sa cirkonima, ima deformitet vilice i zadnjih nogu. Ukoliko je neko video molim da se javi na br. 065 881 881 8. Sledi nagrada.
P3071141.JPG
P3071138.JPG

u zarkovu se danas pojavio crni pas,neki lovacki,ne znam jel mesanac ili cistokrvan,ima metalnu ogrlicu,srednje velicine,kao krupni bretonac recimo,na usima dugu dlaku,podseca na kokera i setera po usima i faci
jako je zbunjen i uplasen,samo trcka okolo i pogledom trazi vlasnika.....prljav je....
:(
nisam uspela lepo da ga slikam posto nece da miruje,u panici je a ruke mi bile pune kojecega:(

]

167192_10150094934099904_773434903_6005611_4268746_n.jpg

Ja sam 12. januara ostala bez najboljeg prijatelja Mikice. Mama mu je sijamka, crn je a karakter prave sijamke. Ako odlucim da u stan i dusu pustim jedno predivno stvorenje imace tezak zadatak, znam da Mikicu niko nemoze zameniti a isto tako znam da svaki kucni ljubimac ima svoje osobine zbog kojih se vole. Kazu mi da treba da nabavim novog, a ja se osecam kao da izdajem mog Mikicu. Obozavam mace i imala sam ih nekoliko, ako neko zna gde mogu da nabavim sijamsko, musko mace molim Vas javite mi :roll:

U Mirijevu pronadjen mlad muzjak nemackog kratkodlakog pticara. Kupiran rep, malo mrsav ali u odlicnom stanju. Najverovatnije je nekom pobegao. Vodjen kod veterinara i nema cip. Po proceni veterinara na ulici je oko 10-tak dana i ima manje od 6 meseci.
Trenutno je kod coveka koji ima vec 2 psa i macku. Ne moze da ga zadrzi. Prihvatio da ga cuva 5 dana.
Trazi se vlasnik (dokaz su papiri) ili neko ko bi ga udomio. U obzir dolaze samo ljubitelji pasa koji imaju uslove.
Pas je prelep. Vec ovako mali a ima stav kao za izlozbu. Druzeljubiv je i mazan.
Fotografije su malo losije jer su slikane mobilnim. Sutra cu ga slikati fotoaparatom.
Telefon za kontakt 063381409
05022011080-1.jpg

05022011081-1.jpg

05022011082-1.jpg

Poslednja izmena:

Back