- Poruka
- 50.702
Pa evo ja znam tri porodice lično, osim što su gubile u Hrvatskoj.
Nastavljaš da se blamirašPun *****. Bosanske dezertere neću da slušam, Strelkov sve opisao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa evo ja znam tri porodice lično, osim što su gubile u Hrvatskoj.
Nastavljaš da se blamirašPun *****. Bosanske dezertere neću da slušam, Strelkov sve opisao
Mogli su u KanaduJbte zivot nisu hteli na KiM da idu ali eto isli u BiH.
Ne stavljaj mu so na ranu neće suze da mu stanu.Pa ko vas je ućero u 23% BiH, ako su bosanski dezerteri dezertirali?
![]()
Da.Mnogo više Beograđana je poginulo u međusobnim obračunima nego na svim ratištima 90 -tih uključuući i KiM.
Ja samo baratam činjenicama.Činjenica je da su pokušaji mobilizacije a to je bilo 1991 u Beogradu propali.Za Bosnu nije ni bilo pokušaja mobilizacijeMda, Beograđani su svi govna,
Pozdravile vas provincijalke. Tačka.
Nije još tačka, evo i istine:
Beogradjani su prvi odlazili u Cro i ubosnu na ratišta da pomognu svojoj srpskoj braći u nevolji dok su oni po provinciji češali yayca nezainteresovani šta se uopšte dešava do pred sam kraj.
Beogradjani su otvorili svoja srca i domove svima koji su potražili utočište deleći i zalogaj s njima iako i sami u nezavidnoj situaciji budući da su tada i ovde bile sankcije i velika nemaština.
Ne čuh da su se seljaci nešto pretrgli da otvore svoje svinje, kokošinjce, pušnice i bašte da podele u to vreme hranu sa bilo kim, a svi smo im plaćali debelo, preplaćivali.
I naposetku, ovi koji pišu mrziteljske postove protiv vas, uopšte i nisu Beogradjani
Što verovatno i sami znate.
Mogli su u Kanadu
Ja samo baratam činjenicama.Činjenica je da su pokušaji mobilizacije a to je bilo 1991 u Beogradu propali.Za Bosnu nije ni bilo pokušaja mobilizacije
Nije važnoNije bilo zvanično jer Srbija, JNA nije učestvovala u tom ratu ali je itekako bilo...bolje od mene vi sve to znate.
I naravno da je bilo bežanije od mobilizacije od strane pojedinaca, kad i gde toga nije bilo ali ne u obimu kako su to u urbanim legendama pokušali da prikažu.
Moj brat je mobilizovan za Vukovar na samom početku.
Kako se zvalo ono mesto tamo ili kraj, zaboravila sam ili kasarna?
Nije tebi pikac lakoPa rekoh ja svaka druga.
A ko je ućerao Ratka Mladića u Hag ako ćeš svakog kritičara svoje provincijalne brđanske deluzije da nazoveš mudžosomPa ko vas je ućero u 23% BiH, ako su bosanski dezerteri dezertirali?
![]()
Pred kim? Ja vidim da se blamiram pred kalaisanim zmajevima od šipovaNastavljaš da se blamiraš![]()
Rat podrazumeva i žrtve. Mladić je odlaskom u Hag žrtvovao sebe za viši cilj. A Radovan je u Hagu sve to lepo objasnio: Meni starcu šta god da učinite, svejedno je, ja sam svoj zadatak ostvario. RS postoji!A ko je ućerao Ratka Mladića u Hag ako ćeš svakog kritičara svoje provincijalne brđanske deluzije da nazoveš mudžosom
Kakva glupost ova demografska karta iz 1992e, pa danas je Brčko distrikt koji seče RS koridor
Pogledajte prilog 1793627
Za koji? Pa na sud idu poraženiRat podrazumeva i žrtve. Mladić je odlaskom u Hag žrtvovao sebe za viši cilj.
Kao entitet u BiH, koji predajom od strane vaših izabranih pajtosa će da postane nadnacionalni kantonA Radovan je u Hagu sve to lepo objasnio: Meni starcu šta god da učinite, svejedno je, ja sam svoj zadatak ostvario. RS postoji!
O čemu ti, Brčko je pod kontrolom EUFORa, odakle pobednici imaju evropskom namensnika da ih maltretira i da im zakone ukidaEtnički kontinuitet teritorije srpskog naroda Brčko ne deli. Jer su na delu Brčko Distrikta koji povezuje istočne i zapadne teritorije Srbi većina.
O čemu ti??? Ja zagovaram da odbacite mileta jer je nastavak sa njim SUICIDANPS, ja mudžosom zovem one koji zagovaraju mudžoske interese, ne nužno identitetske bosanske muslimane, a ti zagovaraš njihove interese, tako da, mojne da si ljut ...![]()
Postavio je identičnu kartu tvojoj iz 2013.samo su Srbi u crvenoj boji,i kaže da je tvoja iz 92.Rat podrazumeva i žrtve. Mladić je odlaskom u Hag žrtvovao sebe za viši cilj. A Radovan je u Hagu sve to lepo objasnio: Meni starcu šta god da učinite, svejedno je, ja sam svoj zadatak ostvario. RS postoji!
Etnički kontinuitet teritorije srpskog naroda Brčko ne deli. Jer su na delu Brčko Distrikta koji povezuje istočne i zapadne teritorije Srbi većina.
PS, ja mudžosom zovem one koji zagovaraju mudžoske interese, ne nužno identitetske bosanske muslimane, a ti zagovaraš njihove interese, tako da, mojne da si ljut ...![]()
Na sud idu oni koji su promorani. Mladić je otišao, da bi Srbija i Srpska imale olakšice bitne za život narodaZa koji? Pa na sud idu poraženi
Kao entitet u BiH, koji predajom od strane vaših izabranih pajtosa će da postane nadnacionalni kanton
O čemu ti, Brčko je pod kontrolom EUFORa, odakle pobednici imaju evropskom namensnika da ih maltretira i da im zakone ukida
O čemu ti??? Ja zagovaram da odbacite mileta jer je nastavak sa njim SUICIDAN
Kaže lik Brčko pod kontrolom EUFORA.Na sud idu oni koji su promorani. Mladić je otišao, da bi Srbija i Srpska imale olakšice bitne za život naroda
Ovo je, ako nisi primetio, etnička karta. Cele BiH, i svake opštine pa tako i Brčkoga.
![]()
Administrativno rešenje za Brčko, ne menja etničku sliku Brčkog koja je na karti.
I šta si se navrzo da nam obajsniš kako smo izgubili? Ako smo mi zadovoljni, nema razloga da se ti ovde dereš.
Olakšice? Pa to je kao Palestinska okupiranа država po Oslo accords, ponov si postavio kartu iz 92eNa sud idu oni koji su promorani. Mladić je otišao, da bi Srbija i Srpska imale olakšice bitne za život naroda
Ovo je, ako nisi primetio, etnička karta. Cele BiH, i svake opštine pa tako i Brčkoga.
![]()
Administrativno rešenje za Brčko, ne menja etničku sliku Brčkog koja je na karti.
I šta si se navrzo da nam obajsniš kako smo izgubili? Ako smo mi zadovoljni, nema razloga da se ti ovde dereš.
Aman čoveče to je aktuelna etnička karta. A ovo ti je iz 1991. koja vredi i za 1992. do početka rata.Olakšice? Pa to je kao Palestinska okupiranа država po Oslo accords, ponov si postavio kartu iz 92e
Buraz...Aman čoveče to je aktuelna etnička karta. A ovo ti je iz 1991. koja vredi i za 1992. do početka rata.
![]()
Ti se navrzo da nas ubediš da smo izgibili i da treba da se osećamo deprimiranim.Olakšice? Pa to je kao Palestinska okupiranа država po Oslo accords
Lažno je prikazano Brčko i Srebrenica. Jer tu srpske stranke uvek dobijaju na izborima više od muslimanskih.Buraz...
Pogledajte prilog 1793650
Čak i tada ako misliš da je pobeda to što si zauzeo teritoriju i postao autonomna pokrajina unutar države pa to nije ništa. Sve tri strane su popušile od NATO samo što se radi na unitarizmu
Takođe nauči se šta je gustina naseljenosti
Pa kad su muslimani slali popisne listiće iz Belgije, pa napabirčili i tako jedva 50,04%, a to opet ništa ne vredi kad ih nema da ubacuju na licu mesta u glasačke kutije.U Srebrenici i Brčkom Srbi danas imaju većinu.
Tačno.Na njegovoj karti je prikazan distrikt Brčko u kojem muslimani možda imaju relativnu većinu,no međutim u gradu Brčkom su Srbi većina od 1992.do danas.Pa kad su muslimani slali popisne listiće iz Belgije, pa napabirčili i tako jedva 50,04%, a to opet ništa ne vredi kad ih nema da ubacuju na licu mesta u glasačke kutije.![]()
Ćamil Duraković veliki SrbinLažno je prikazano Brčko i Srebrenica. Jer tu srpske stranke uvek dobijaju na izborima više od muslimanskih.
nato će proći a do tada srpski narod ubosni nestaneA koliko god smo svi popušili, ipak bolje stojimo od muslimana.
Nato će proći...